Belfer jakie masz zdanie na temat likwidacji gimnazjum?
z punktu widzenia mojego czyli nauczyciela podstawówki to sie ciesze bo będę miał więcej godzin ale gdybym pracował w gimnazjum to byłoby gorzej. Jeśli chodzi o dzieci napewno na tym skorzystaja.
Belfer jakie masz zdanie na temat likwidacji gimnazjum?
kurwa nauczyciele powinni wyjść na ulice tyle kasy pójdzie się jebać
przez pisowski chłam
wpisał się pacyfek bo też chciałem uczyć
mnie śmieszy tylko jedna sytuacja jak wprowadzali gimnazja to też były mega protesty przeciw tych samych ludzi co teraz protestują za utrzymaniem gimbazy
zawsze ktoś się znajdzie komu coś się nie będzie podobać i będzie protestować u nas w firmie np jest koleś który protestował przed dostaniem pakietu darmowych akcji wartych 5 kafli dzwonił z tym do prezesa a ten myślał ze on nie dostał tego pakietu i chciał zrobić aferę ale gdy się dowiedział o co chodzi to zgłupiał bo takiego przypadku jeszcze nie słyszał żeby ktoś nie chciał darmowej kasy
a nie żeby wyjebać miliony w błoto jak to nasi politycy bezkarnie wiele razy już zrobili
no właśnie wielu nauczycieli łącznie z moją żoną Ci powie że gimnazja są złe i warto wrócić do starego systemu pytanie czy aż tak złe żeby tyle kasy w to pakować która może być przeznaczona na szlachetne cele jak np nowy sarkofag dla pary prezydenckiej
to nie tylko to, że gimnazja ale czasy i dzieci się zmieniły. Kiedyś nauczyciel to był gość, którego darzono szacunkiem a teraz nauczyciel to kiep uczeń może Cie zbluzgać i nic nie zrobisz, jeszcze przyjdzie rodzic i Ci powie, że jego syn/córka dobrze mowiła nazywając Cie dziadem.
to nie tylko to, że gimnazja ale czasy i dzieci się zmieniły. Kiedyś nauczyciel to był gość, którego darzono szacunkiem a teraz nauczyciel to kiep uczeń może Cie zbluzgać i nic nie zrobisz, jeszcze przyjdzie rodzic i Ci powie, że jego syn/córka dobrze mowiła nazywając Cie dziadem.
dokładnie, zero szacunku dla starszego aż strach pomyśleć co wyrośnie z tego pokolenia dla którego liczy się tylko kasa.