|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Konto sie zgadza.
Nie jestem pewien czy to fake. Jeżeli rzeczywiście 6 października o 19:25:06 zrobiłeś przelew 200 USD na konto ze Skrilla (i w historii transakcji Skrilla ma on numer 1904482875) to możesz być pewny, że ta wiadomość pochodzi od Skrilla. Żaden spamer i naciągacz nie miałby takich danych. A jeżeli nie zrobiłeś takiego przelewu, możesz być pewny, że to fake. Miejsca na niepewność tu nie ma. 1904482875 06 Oct 16 19:25:06 Withdraw Bank transfer 200.00 USD processed
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Panowie ile faktycznie idzie wypłata na kartę ze skrilla? Pierwszy raz w ten sposób wypłacałem i minęło 5 dni a tu cisza...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj dostałem bardzo podobnego maila, jak Kolega powyżej. Też są 2 formularze do wypełnienia i pytania typu skąd środki pochodzą, na jakie cele idą etc., oraz zagrożenie, że jeżeli się nie ustosunkowuję w ciągu 28 dni to konto będzie zablokowane. @armar jak się potoczyła Twoja sprawa?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
wczoraj wyplacilem pieniadze i pobrali mi 2 razy te kwote (dlatego dzis nie moglem nic wyplacic, mimo ,ze minely >24h od wczorajszej wyplaty)
sami to poprawia czy mam do nich pisac?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Miewałem sytuacje kiedy odrzucało mi transakcje a kasa z konta schodziła, ale korygowali to sami z siebie po kilku dniach. Nie miałem tak że mi coś podwójnie pobrali, więc nie wiem, pewnie powinieneś się do nich odezwać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzie można zglosic/zaskarzyc fakt, że Skrill odmawia zwrotu pieniędzy skradzionych z mojego konta ponieważ one "opuściły już system"?
Ktoś włamał się na moje konto i przelał na swojego Skrilla wszystkie zgromadzone tam srodki.. Sprawę zgłosiłem dosłownie 3 godziny po zdarzeniu.. Niestety to była niedziela więc na odpowiedź czekałem do poniedzialku.. Wykonałem wszystkie zalecenia (zmiana hasla, mejla itp.) a dziś dostałem odpowiedź ze nic nie zrobią bo pieniądze opuściły system.. Wcześniej sami napisali że wykryli podejrzane działanie na moim koncie i zablokowali je.. Dlaczego zatem nie zablokowali konta osoby podejrzanej o kradziez???
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Gdzie można zglosic/zaskarzyc fakt, że Skrill odmawia zwrotu pieniędzy skradzionych z mojego konta ponieważ one "opuściły już system"?
Ktoś włamał się na moje konto i przelał na swojego Skrilla wszystkie zgromadzone tam srodki.. Sprawę zgłosiłem dosłownie 3 godziny po zdarzeniu.. Niestety to była niedziela więc na odpowiedź czekałem do poniedzialku.. Wykonałem wszystkie zalecenia (zmiana hasla, mejla itp.) a dziś dostałem odpowiedź ze nic nie zrobią bo pieniądze opuściły system.. Wcześniej sami napisali że wykryli podejrzane działanie na moim koncie i zablokowali je.. Dlaczego zatem nie zablokowali konta osoby podejrzanej o kradziez??? mam pytanko, korzystales z 2FA?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakieś plusy nowej karty Skrill?
Na przykład szybsze księgowanie transakcji w historii konta, albo możliwość płatności w iTunes.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jakieś plusy nowej karty Skrill?
Na przykład szybsze księgowanie transakcji w historii konta, albo możliwość płatności w iTunes. jest zblizeniowa
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak zgubisz to na pewno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś włamał się na moje konto i przelał na swojego Skrilla wszystkie zgromadzone tam srodki.. Sprawę zgłosiłem dosłownie 3 godziny po zdarzeniu.. Niestety to była niedziela więc na odpowiedź czekałem do poniedzialku.. Wykonałem wszystkie zalecenia (zmiana hasla, mejla itp.) a dziś dostałem odpowiedź ze nic nie zrobią bo pieniądze opuściły system.. Wcześniej sami napisali że wykryli podejrzane działanie na moim koncie i zablokowali je.. Dlaczego zatem nie zablokowali konta osoby podejrzanej o kradziez??? mam pytanko, korzystales z 2FA? Nie
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Skrill liczy kwartalnie wszystkie transakcje? Od 1 pazdziernika do 31 grudnia? Chodzi o VIP'a.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Skrill liczy kwartalnie wszystkie transakcje? Od 1 pazdziernika do 31 grudnia? Chodzi o VIP'a. tak
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
[quote=_Korver_][quote=bester]@armar, jakis update? [/quote]
Dzisiaj dostałem bardzo podobnego maila, jak Kolega powyżej. Też są 2 formularze do wypełnienia i pytania typu skąd środki pochodzą, na jakie cele idą etc., oraz zagrożenie, że jeżeli się nie ustosunkowuję w ciągu 28 dni to konto będzie zablokowane.
@armar jak się potoczyła Twoja sprawa? [/quote] witam dostałem też tego maila na starym skrillu robiliście coś z tym czy blokowaliście konto po prostu ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam, 1.Jak można podwyzszyc limit wypłat z karty tj. 250E w ciagu 24h. 2.Czy płatnosci karta są widoczne w historii konta?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam, 1.Jak można podwyzszyc limit wypłat z karty tj. 250E w ciagu 24h. 2.Czy płatnosci karta są widoczne w historii konta? 1. Kwota wypłaty podnosi się wraz z poziomem VIP. Sam nie możesz tego zmienić. 2. Tak
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Same wyplaty licza sie do VIP'a czy zaliczaja sie wszystkie wplywy na konto? Nigdy sie nad tym nie zastanawialem, a widze ciekawa rzecz na swoim koncie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|