|
|
journeyman
|
|
journeyman
niech Barka kryje handi po przerwie i bedzie 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Arsenal v PSG (Obydwie drużyny strzelą gola w 1. połowie) 23/11/2016 Brak 4,00 Wygrana
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
czy tylko ja nie widziałem faulu.. Rownież mam wątpliwości, powtórki nie wyjaśniły
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale będą jajca jak napoli wjebie beneq tygrysem jebnie przez okno on juz kurwa ma pampersa pelnego 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Burbi, umiesz w prostych żołnierskich słowach wyjaśnić czym sie różni Whisky od Whiskey i Burbona?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Arsenal v PSG (Obydwie drużyny strzelą gola w 1. połowie) 23/11/2016 Brak 4,00 Wygrana eeee to po ptokach to po co pisac
|
|
|
|
|
|
|
KUUUUUUUUUUUUURWAAAAAAAAA! ALE MEEEEEEEEEECZ!!!!!!!! PRZEPIĘKNE EMOCJE JAKICH CHYBA NIGDY NIE DOZNAŁEM!!!! TAKIE MECZE KOCHAM
ALE ZACZNĘ OD POCZĄTKU, WPIERW GOL I POTEM OBRONA CZĘSTOCHOWY, NAWET STAL MIAŁ SWE OKAZJE ALE RAFAŁ MISZTAL HIPERBRAMKEJROOO JAK ZWYKLE SKANDOWANY PRZEZ KIBICÓW!!!! DOLICZONY CZAS GRY OGLĄDAŁEM NA KLĘCZĄCO TO BYŁO COŚ PIĘKNEGO PO MECZU CHCIAŁEM DAĆ PO 100ZŁ KAŻDEMU ZAWODNIKOWI ZA WYGRANĄ ALE OSĄDZILI BY MNIE O KUPIENIE MECZU WIĘC SE ODPUŚCIŁEM MASKARADA ALE POGOŃ BYŁA LEPSZA WYGRAŁO DOŚWIADCZENIE MAMY 4 MIEJSCE TA PIĘKNA ATMOSFERA I LUŹNA NA KONFERENCJI PRASOWEJ KIEDY SOBIE POGADUSZKI I ŚMIECHY URZĄDZILIŚMY JAK NIGDY WCZEŚNIEJ OSTATNIO TAKA BYŁA Z GARBARNIĄ W 2 LIDZE GDY BYŁA NIEMAL PEWNA WYGRANA W POWIETRZU I CORAZ BLIŻSZY AWANS TAK TERAZ POGOŃ MA 4 MIEJSCE I ZJEDZIE ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC BĘDĄC NA 3 MIEJSCU W 1 LIDZE I WYWALCZAJĄC AWANS
A WY HEJTERZY GDZIE JESTEŚCIE NO GDZIE?! GDZIE TE WASZE GIFY KTÓRE PEWNIE TERAZ BĘDĄ DLA MNIE TRÓJWYMIAROWE CHYBA SE SKONTRUJĘ DYNAMO KIJÓW I BĘDĘ MIAŁ ACAPULCOOOO KTÓRE ZAPEWNIAJĄ MI PIŁKARZE SIEDLECCY ŁOLEEEEEEEEE i Ty masz tyt mgr inzyniera 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Piec goli w szesciu meczach do przerwy.
W samymm Dortmundzie padlo siedem w pierwszej polowie. NIE dla takiej nudnej Ligi Misiow.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Burbi, umiesz w prostych żołnierskich słowach wyjaśnić czym sie różni Whisky od Whiskey i Burbona? Whisky i Whiskey nie pisze na mecz.pl
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
ale będą jajca jak napoli wjebie beneq tygrysem jebnie przez okno niech wygra nie kracz mu osobiscie bym do takiego singla Siedlec makaronow nie dorzucal...
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
podwojenie miał i na co ten Neapol 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wybaczcie że kogokolwiek uraziłem Ale ja się dosłownie tak czuję! Forum jest od wyrażania emocji a nigdy czegoś takiego nie przechodziłem co na tym meczu nikt mnie nie zrozumie bo chyba nikt nie wie jaka stawka i jaka dramaturgia to się działa trener Pogoni się chyba sam nie spodziewał że tak szybko obejmą prowadzenie i się przez to bronili i czekali na kontrę a sami mogli stracić i UWIERZCIE MOGLI!
ALE TAK BYŁO!
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Burbi, umiesz w prostych żołnierskich słowach wyjaśnić czym sie różni Whisky od Whiskey i Burbona? Whisky i Whiskey nie pisze na mecz.pl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podwojenie miał i na co ten Neapol  na ujebanie 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
babeczka z reklamy rankomat wymiata
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Zimoch i reklama STS Wkurwiajaca maksymalnie 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Whisky szkocka, whiskey irlandzka i amerykańska – na czym polega różnica?
Whisky jest obecnie wytwarzana w wielu krajach na świecie. W każdym z nich metoda produkcji różnic się znacząco od siebie. Najważniejsze rodzaje tego trunku jakie można wskazać to whisky szkocka oraz whiskey irlandzka i amerykańska.
Whisky szkocka, czasem uważana za odrębny gatunek alkoholu (Scotch), jest wytwarzana w 100% ze słodu jęczmiennego lub mieszana z whisky wytworzonymi na bazie innych zbóż (często używany jest dym z torfu, nadający całości mocno ziemny charakter), destylowana dwukrotnie, a następnie dojrzewa w dębowych beczkach przez co najmniej trzy lata.
whiskeyWhiskey irlandzka powstaje z podobnych składników, przy czym – podobnie jak szkocki trunek – dojrzewa przez minimum trzy lata. Różnica tkwi w potrójnej destylacji, która sprawia, że gotowy alkohol jest znacznie delikatniejszy i subtelniejszy od swojego konkurenta.
Wreszcie przechodzimy do whiskey amerykańskich – które zdecydowanie różnią się od swojej europejskiej rodziny. Różnice wynikają głównie z wykorzystywanego do produkcji surowca – w USA whiskey wytwarzana jest z mieszanki różnych ziaren, która jednak zawsze zawiera od 51% do 79% kukurydzy. Pozostałe wykorzystywane zboża to żyto, pszenica i jęczmienny słód. Amerykański trunek może też dojrzewać krócej niż jego europejskie odpowiedniki – minimalny okres leżakowania w dębowych beczkach to w tym przypadku dwa lata.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podwojenie miał i na co ten Neapol  Musiał dorobić piździe uszy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
![[Linked Image from southpawbeagle.files.wordpress.com]](https://southpawbeagle.files.wordpress.com/2010/05/heil_hitler.jpg) Adolf pokazuje ile goli najebalo w wieczornych meczach. ciekawe czy kajś tam jest mój dziadek
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Zimoch i reklama STS Wkurwiajaca maksymalnie  Zgadza się. Nie wiem o co chodziło reżyserowi tej reklamy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka