@Tuco niegdyś prawa ręka @analityka mówił "tight tight tight" po wciagnięciu kreski czyli nacpaniu.
po zbanowaniu, prawą ręką był @beks i zmienił na polską nazwę i wymowę czyli tajt tajt tajt. Z czasem tak się stało, że @analityk się nie udziela w necie a ja przejąłem jego obowiązki w typowaniu i karaniu buka, oczywiście mu raz na jakiś czas raportuje (nawyk z korpo). Co zrobisz? nic nie zrobisz
Bamo jest od hiszpańskiego Vamos, ale bamo to Beto Betowiec pisał pierwszy z tego co kojarzę.
To by było na tyle, wieczorem orlik i póżniej browar Kozel kupiony wczoraj w biedronce na promocji i wyszukiwanie peffek na sobote. Jeszcze będzie jeden super nius o teściowej (to dla tych fanów od teściowej hehe)
@Tuco niegdyś prawa ręka @analityka mówił "tight tight tight" po wciagnięciu kreski czyli nacpaniu.
po zbanowaniu, prawą ręką był @beks i zmienił na polską nazwę i wymowę czyli tajt tajt tajt. Z czasem tak się stało, że @analityk się nie udziela w necie a ja przejąłem jego obowiązki w typowaniu i karaniu buka, oczywiście mu raz na jakiś czas raportuje (nawyk z korpo). Co zrobisz? nic nie zrobisz
Bamo jest od hiszpańskiego Vamos, ale bamo to Beto Betowiec pisał pierwszy z tego co kojarzę.
To by było na tyle, wieczorem orlik i póżniej browar Kozel kupiony wczoraj w biedronce na promocji i wyszukiwanie peffek na sobote. Jeszcze będzie jeden super nius o teściowej (to dla tych fanów od teściowej hehe)
Fechu jak tam przygotowania do budowy? Działkie już wywłaszczyłeś?
A dziękuję za atencję
Działka już dawno zakupiona. Temat idzie do przodu, jestem na etapie złożonych w starostwie dokumentów na pozwolenie na budowę. Czekam na decyzję i kolejny etap to ustalenie terminu z wykonawcą
Fcechu byłbyś łaskawy i napisał w skrócie cos kluczowego sprawdzić przed zakupem. Oczywiście w necie poszperam ale jesteś na czasie. Teściowa nam kupuje działkę budowlanO . Już upatrzona ale hajs wykłada Szanowna mama dwa . Dzieki
Fcechu byłbyś łaskawy i napisał w skrócie cos kluczowego sprawdzić przed zakupem. Oczywiście w necie poszperam ale jesteś na czasie. Teściowa nam kupuje działkę budowlanO . Już upatrzona ale hajs wykłada Szanowna mama dwa . Dzieki
Kapitan Arki zawieszony na 4 mecze Miroslav Bożok ukarany przez Komisję Ligi
Miroslav Bożok nie zagra w czterech najbliższych meczach Arki Gdynia w ekstraklasie. Tak ukarała pomocnika Komisja Ligi za brutalny faul, którego Słowak dopuścił się na Patryku Frycu podczas meczu z Bruk-Bet Termaliką Nieciecza. Oznacza to, że kapitan żółto-niebieskich w tym roku nie zagra już w ligowych rozgrywkach. Będzie mógł jednak zagrać we wtorkowym meczu Pucharu Polski przeciwko Drutex Bytovii.
fechu zadowolony z wyroku za bandycki wybryk ?
chudy, przyznaj obiektywnie, że to co zrobił to było przegięcie pały. Bo napisałeś z lekką ironią(tak wyczuwam, jeśli się mylę to mnie popraw).
Fojut również miał w którymś meczu zagranie na czerwoną, może nie tak spektakularne jak Bozok, ale gdyby dostał czerwo i zawiechę na kilka spotkań przyznałbym rację Komisji.
Tak fechu, napisałem z lekką ironią - to jakby riposta na Twojego posta o bandyckim zachowaniu.
Jak dla mnie kara nieadekwatna do popełnionego czynu - raz że Bożok nie należy do tych który idą na całość i wjeżdżają jak dzik w kasztany by odebrać piłkę a dwa to fakt że faulowany zawodnik nie ucierpiał zbytnio po tym zajściu. Nie bronię go bo również jestem za tym aby karać ale karać tak żeby zawodnik miał czas przemysleć to co zrobił i wystrzegał się takiego zachowania w przyszłość. Wg mnie 2 mecze absencji by wystarczyły - jako że to pierwszy taki wybryk tego gracza, co innego jakby to było po raz któryś.