Wafel weź się odpier....ode mnie, to juz jest nudne i męczące, każdy to widzi. [Linked Image]
Chciałem Ci pomóc i odpisac o zamykaniu zakładów live w Uni ale mam post co 30 minut, więc napisałem priv do Quincy zanim jakcm odpisał, żeby Ci quincy odpisał. Może potwierdzić. Nie napisał bo niszczy buka Live więc pewnie przeoczył priva.
W Uni nie gram od 2-3 miesiecy jak miałem problemy z wypłata, pisałem tu o tym.
Poniżej masz dowód. To co pisze to to gram i mogłem zamknać ale wytrzymałem cisnienie
[quote=WafelkowyW][quote=beks] Jak Milan wygra to beNdzie grubo Jak sie uda szczelic na 2-1 Milanowi to zamykam od razu chyba
w Unibecie można zamykać zakłady ?
znalazłem coś takiego :
"Jak działa funkcja Ca$h-In w zakładach bukmacherskich na żywo?
Funkcja Ca$h-In pozwala rozliczyć aktualny zakład przed poznaniem rozstrzygnięcia, dzięki czemu możesz zagwarantować sobie część wygranej lub ograniczyć straty.
Oferta Ca$h-In jest dostępna tylko dla pojedynczych zakładów na żywo i może obejmować wyłącznie kwotę wyższą lub niższą niż pierwotna stawka, zależnie od tego, co dzieje się w meczu. Aby zaakceptować ofertę Ca$h-In, kliknij przycisk Ca$h-In. Zakład zostanie rozliczony według wyświetlonej kwoty, a pieniądze natychmiast trafią na Twoje konto."
ktoś potwierdzi ?
Originally Posted by jackm
tak, jak zagrasz na zywo to pod zakladem masz taka opcje, na kombinacyjne nie dziala
thx za info jackm !
beksiu nie oszukuj nas, bo nie zamknąłeś zakładu jak wielokrotnie już nas informowałeś, nawet jeśli miałeś kiedykolwiek taki zamiar. singli nie grywasz z tego, co pamiętam.
jak chciałeś zamknąć zakład z Milanem ?
oj, oj, nieładnie
przecież pisał ze gra w BET365 nawet ostatnie screeny wklejał z beta [/quote]
Wafel weź się odpier....ode mnie, to juz jest nudne i męczące, każdy to widzi. [Linked Image]
Chciałem Ci pomóc i odpisac o zamykaniu zakładów live w Uni ale mam post co 30 minut, więc napisałem priv do Quincy zanim jakcm odpisał, żeby Ci quincy odpisał. Może potwierdzić. Nie napisał bo niszczy buka Live więc pewnie przeoczył priva.
W Uni nie gram od 2-3 miesiecy jak miałem problemy z wypłata, pisałem tu o tym.
Poniżej masz dowód. To co pisze to to gram i mogłem zamknać ale wytrzymałem cisnienie