Jakie 6? To było w 2008 r., któras z pierwszych 2 walk Ostatnia była 13 września 2008, na której była awantura, walki "amatorskie", choć pod szyldem zawodowych, ostatnia była na FX3 – Fight Night 9 w Reading
miętka faja to ty jesteś chytrusie założ się normalnie jak kursy są pół na pól a nie wybierasz faworytów i cwaniakujesz tak samo z Legią było
wybieram faworytów popek ty jesteś tak głupi ze jakbyś był tak chory jak głupi to już byś dawno umarł bez odbioru
zastanów się albo zapytaj kolegów jaką pizdą trzeba być żeby zapłacić ludziom cały hajs za zjebaną robotę w łazience i jeszcze się tym chwalić na publicznym forum
popek nawet nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem co wówczas pisałem a pisałem że 2 tysiaki nie zapłaciłem za niedoróbki zapewne tobie fachowcy wszystko robią super bo mamusia z tatusiem wszystko przypilnują
Jakie 6? To było w 2008 r., któras z pierwszych 2 walk Ostatnia była 13 września 2008, na której była awantura, walki "amatorskie", choć pod szyldem zawodowych, ostatnia była na FX3 – Fight Night 9 w Reading
no to tym bardziej przeciez ja Tobie odpowiadalem Ze on akurat w przeciwienstwie do wymienionych przez Ciebie wczesniej sie bil niz byl tzw celebyta
po 3 msc przygotowaniach bandzioch większy niż przed
jeszcze się położył jak kurwa do wydymania
Kto będZie o tym leszczu pamiętał za rok. A co ze zjeb podupcy i najlepszego koksu zarzuci to jego.
Najmana widuje srednio 1-2 w miesiacu. Przybywa sie lansowac do tych samych dwoch kawiarni w ktorych ja bywam.
Fejmu mu nikt nie zabierze. Nigdy nie widzialem zeby go ktos wysmial. A zawsze jest tak, ze kelnereczki kolo niego lataja. NA kazde skinienie paluszkiem leca jakby tam siedzial Justin Bieber.
Nie bylbym w stanie tez zliczyc sytuacji gdzie ludzie do niego podchodzili zeby sobie jebnac selfie czy po autograf.
Takze pamietaj. Ludzie sa tepi. Wystarczy ze ryj pokaze sie na 5s w TV w nie wazne w jakims kontekscie i juz masz fejm.
Kto będZie o tym leszczu pamiętał za rok. A co ze zjeb podupcy i najlepszego koksu zarzuci to jego.
Najmana widuje srednio 1-2 w miesiacu. Przybywa sie lansowac do tych samych dwoch kawiarni w ktorych ja bywam.
Fejmu mu nikt nie zabierze. Nigdy nie widzialem zeby go ktos wysmial. A zawsze jest tak, ze kelnereczki kolo niego lataja. NA kazde skinienie paluszkiem leca jakby tam siedzial Justin Bieber.
Nie bylbym w stanie tez zliczyc sytuacji gdzie ludzie do niego podchodzili zeby sobie jebnac selfie czy po autograf.
Takze pamietaj. Ludzie sa tepi. Wystarczy ze ryj pokaze sie na 5s w TV w nie wazne w jakims kontekscie i juz masz fejm.
Za to smiechu warta walke chyba honorarium oddal na jakiegos chorego dzieciaka.
Na chuj komu taki fejm. A te kelnerki tak samo mądre jak on, ale może Ci to imponuje.
no to tym bardziej przeciez ja Tobie odpowiadalem Ze on akurat w przeciwienstwie do wymienionych przez Ciebie wczesniej sie bil niz byl tzw celebyta
Nie bardzo Cię rozumiem, on miał 3 walki, z nonamami, ot takie walki, gdzie jego najlepszy przeciwnik, tkory z nim wygrał, stoczył w historii do konca kariey 4 walki, walczył przez 4 miesiace bodajże, w 2008 r., walki 2 pierwsze skonczone w 1 i 2 rundzie. On- ten Popek sam o sobie mówi, że jest "szowmenem", a nie zawodnikiem mma. Zanim zajął się walkami juz był zwiazany z tymi hop hopammi, z takim Jegomosciem jak Pomidor z Firmy (czy jak im tam?), to mma było potrzebne mu do promocji - tamtoczesnie w 2008 r. Od 2008 r. mial tyle wspolnego z mma co polskie druzyny w ostatnich latach z finałami lm.
Skoro Popek sam o sobie mowi, ze jest "szołmenem", niemal kazdy portal , ktory pisze o sportach walki nazywa go celebrytą, on sam mowi o sobie, ze jest "artystą", a nie zawodnikiem, to sorry.