|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
aka Hafnarfjordur
|
|
aka Hafnarfjordur
ciągle wpada nie w tę stronę.....szkoda piękne AKO 5,02 było do wzięcia....sędzia załatwił mi bTS ....może odda jednak w końcówce?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
hafnajfiordur dobrą robotę wykonujesz na forum  Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
hafnajfiordur dobrą robotę wykonujesz na forum Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robio kurwa pacyfek....jest moc
|
|
|
|
|
aka Hafnarfjordur
|
|
aka Hafnarfjordur
hafnajfiordur dobrą robotę wykonujesz na forum  Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi He he THX....ale gdyby nie było błędów to byłby hajs 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pacyfek powinien zmienić ksywe na wujek dobra rada wtedy każdy świeżak na forum by wiedział do kogo podbić 
|
|
|
|
|
aka Hafnarfjordur
|
|
aka Hafnarfjordur
pacyfek powinien zmienić ksywe na wujek dobra rada wtedy każdy świeżak na forum by wiedział do kogo podbić  to że tylko 373 posty nie znaczy świeżak:)a na pewno nie gimbaza...z niejednymi tutaj na na pewnym forum byłem:) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ajax w dupe. Panowie czy ja za wiele oczekuje. ? Specjalnie awizuje swój przyjazd dzień wcześniej do klienta ze przyjade z życzeniami świątecznymi . Daje prezent i ni Smudy nic nie dostalem dzis. 3 na razie i lipa. Jutro na 90% od jednego wyjade z paczkOOO ale oczekuje więcej do Smudy. Czy to normalne czy to się leczy hehe?
|
|
|
|
|
aka Hafnarfjordur
|
|
aka Hafnarfjordur
Ajax w dupe. Panowie czy ja za wiele oczekuje. ? Specjalnie awizuje swój przyjazd dzień wcześniej do klienta ze przyjade z życzeniami świątecznymi . Daje prezent i ni Smudy nic nie dostalem dzis. 3 na razie i lipa. Jutro na 90% od jednego wyjade z paczkOOO ale oczekuje więcej do Smudy. Czy to normalne czy to się leczy hehe? Niestety leczy się..... 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
pacyfek powinien zmienić ksywe na wujek dobra rada wtedy każdy świeżak na forum by wiedział do kogo podbić  to że tylko 373 posty nie znaczy świeżak:)a na pewno nie gimbaza...z niejednymi tutaj na na pewnym forum byłem:)  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
zaczyna się składanie życzeń ściągniętych z internetu
propsuje tylko wesołych świąt
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
zaczyna się składanie życzeń ściągniętych z internetu
propsuje tylko wesołych świąt Uff dobrze ze nie Happy Holidays Dobry wieczór
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Ajax w dupe. Panowie czy ja za wiele oczekuje. ? Specjalnie awizuje swój przyjazd dzień wcześniej do klienta ze przyjade z życzeniami świątecznymi . Daje prezent i ni Smudy nic nie dostalem dzis. 3 na razie i lipa. Jutro na 90% od jednego wyjade z paczkOOO ale oczekuje więcej do Smudy. Czy to normalne czy to się leczy hehe? jak jeszcze nie zacząłeś beks, to w try miga zapierdalaj do lekarza.. kurwa, ja wczoraj klientów gościłem...poszło sporo plnów..obiad...kolacja hotel...łychy opór...dziś każdy dostał po paczce i pojechali...ja dostałem cztery razy ...dziękuję a Ty co kurwa młody człowieku !!!! barter ci w głowie ?!?
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Albo ja jestem debilem albo jest tu jakiś ciężki debil ...
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ajax w dupe. Panowie czy ja za wiele oczekuje. ? Specjalnie awizuje swój przyjazd dzień wcześniej do klienta ze przyjade z życzeniami świątecznymi . Daje prezent i ni Smudy nic nie dostalem dzis. 3 na razie i lipa. Jutro na 90% od jednego wyjade z paczkOOO ale oczekuje więcej do Smudy. Czy to normalne czy to się leczy hehe? jak jeszcze nie zacząłeś beks, to w try miga zapierdalaj do lekarza.. kurwa, ja wczoraj klientów gościłem...poszło sporo plnów..obiad...kolacja hotel...łychy opór...dziś każdy dostał po paczce i pojechali...ja dostałem cztery razy ...dziękuję a Ty co kurwa młody człowieku !!!! barter ci w głowie ?!? Nic dodać nic ująć A może jeszcze dodać. Pomyśl, że jesteś usługobiorcą, skoro taki jest układ to twoja firma zarabia na tym z kim się spotykasz więc nic ci się nie należy od nich dodatkowego. Rozumiesz czy nie bardzo? Jeśli cię ktoś polubi to ewentualnie możesz coś dostać lub jeśli ktoś ma gest na gorąco. A ty jako świeżak(bo pracujesz w branży jakieś pół roku) chciałbyś profity czerpać dodatkowe Twoim profitem jest to, że z tobą współpracują i firma na nich zarabia, dzięki czemu ty też zarabiasz i w swoim korpo jesteś kozakiem(chyba coś się chwaliłeś jak pamiętam, że pniesz się niczym gazela biznesu w hierarchii) Rozumie czy nie rozumie?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|