|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żadna krytyka tylko pomoc jeszcze powinno być białe skarpetki do czarnych butów? czarne skarpetki tylko do eleganckich butów i spodni poza tym tylko białe przynajmniej ja tak noszę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sługi boże (2016) Policjant bada sprawę młodej Niemki, członkini chóru gregoriańskiego, która rzuciła się z wieży kościoła we Wrocławiu. Co to ? 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
żadna krytyka tylko pomoc jeszcze powinno być białe skarpetki do czarnych butów? czarne skarpetki tylko do eleganckich butów i spodni poza tym tylko białe przynajmniej ja tak noszę  białe skarpety tylko do tenisa szanujmy sie panowie jak do jeansów też białe ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sługi boże w miarę nowy polski film niedawno pojawiła się dobra kopia w necie
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
wkrótce premiera Wisłockiej
forty potwierdzi jak się czytało gdy nie było rodziców w domu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sługi boże w miarę nowy polski film niedawno pojawiła się dobra kopia w necie coś na kształt "Ziarnko Prawy" z Więckiewiczem ? bo jak tak to na pewno obaczę.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Były reprezentant Egiptu, Mohamed Aboutrika, został wpisany na listę osób podejrzanych o terroryzm
W 2012 roku zawodnik wspierał prezydencką kandydaturę Mohameda Morsiego z organizacji „Bracia Muzułmanie”. Morsi wygrał wybory, lecz na stanowisku utrzymał się zaledwie rok, a „Bractwo” zostało uznane za organizację terrorystyczną. Okazuje się, że Aboutrika miał wspierać je finansowo, przez co teraz ma problemy prawne. Sąd zdecydował o wpisaniu go na listę potencjalnych terrorystów.
Wpisanie na na taką listę oznacza dla piłkarza, że jego konto zostało zablokowane. Były reprezentant Egiptu nie będzie mógł też wyjeżdżać z kraju, ponieważ jego paszport automatycznie stracił ważność. Z taką decyzją nie zgadza się adwokat legendy Al Ahly, Mohamed Osman. Uważa on, że decyzja zapadła wbrew prawu i dodaje, że jego klientowi nie zostały formalnie przedstawione zarzuty.
W 2015 roku, po wprowadzeniu w Egipcie nowego prawa antyterrorystycznego, Aboutrika zaprzeczał, jakoby wspierał jakiekolwiek organizacje terrorystyczne. Od czasu zakończenia kariery w 2013 roku unikał też wypowiadania swoich poglądów politycznych. Adwokat legendy egipskiej piłki zapowiada, że zawodnik będzie się odwoływał od decyzji sądu.
|
|
|
|
|
|
|
wkrótce premiera Wisłockiej
forty potwierdzi jak się czytało gdy nie było rodziców w domu mialem dojscie do ksiegarni,pare złotych się zarobiło na tym wydawnictwie
|
|
|
|
|
|
|
sługi boże w miarę nowy polski film niedawno pojawiła się dobra kopia w necie coś na kształt "Ziarnko Prawy" z Więckiewiczem ? bo jak tak to na pewno obaczę. raczej nie warto,w kazdym razie dzis był w tv, i nie dalem rady wiecej niz 15minut
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Rzuty karne jak w hokeju, skasowanie przepisu o spalonym i kary czasowe zamiast żółtych kartek - takie rewolucyjne zmiany w piłce nożnej szykuje były znakomity piłkarz, a obecnie dyrektor FIFA, Marco Van Basten.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedyś PNA to było sporo gwiazd, gdzie dzisiaj tacy piłkarze jak Drogba czy Eto, wczoraj widziałem słynna reprezentacje Egiptu z czym do ludzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żadna krytyka tylko pomoc jeszcze powinno być białe skarpetki do czarnych butów? czarne skarpetki tylko do eleganckich butów i spodni poza tym tylko białe przynajmniej ja tak noszę  białe skarpety tylko do tenisa szanujmy sie panowie jak do jeansów też białe ? [ Linked Image]
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Rzuty karne jak w hokeju, skasowanie przepisu o spalonym i kary czasowe zamiast żółtych kartek - takie rewolucyjne zmiany w piłce nożnej szykuje były znakomity piłkarz, a obecnie dyrektor FIFA, Marco Van Basten. gadanie dla gadania, to bylaby inna dyscyplina sportu, nigdy to nie wejdzie a te czarne chuje w tej Afryce to sa najwieksze handlarze jacy tylko istnieja. Zarabiaja zeby czarne dzidy mialy uzywanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sługi boże w miarę nowy polski film niedawno pojawiła się dobra kopia w necie coś na kształt "Ziarnko Prawy" z Więckiewiczem ? bo jak tak to na pewno obaczę. nie oglądałem jeszcze wiem tylko, że jakiś czas temu w kinach był i niedawno pojawił się w necie ziarno prawdy dobry był
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
20 lat temu jakby ktoś przyszedł w adidasach i w gajerku to......
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Rzuty karne jak w hokeju, skasowanie przepisu o spalonym i kary czasowe zamiast żółtych kartek - takie rewolucyjne zmiany w piłce nożnej szykuje były znakomity piłkarz, a obecnie dyrektor FIFA, Marco Van Basten. musi miec dobry towar wszystko jest ok jak jest tylko sedzia videło plus nie ma remisu po 90 minutach karne wygrany 2 pkt przegrany 1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Beto Fedex ma z tego kasę to w takich gra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sługi boże w miarę nowy polski film niedawno pojawiła się dobra kopia w necie coś na kształt "Ziarnko Prawy" z Więckiewiczem ? bo jak tak to na pewno obaczę. nie oglądałem jeszcze wiem tylko, że jakiś czas temu w kinach był i niedawno pojawił się w necie ziarno prawdy dobry był Nieporównywalny do "Ziarna prawdy", no chyba, że ktoś wyłączy mózg i oleje ilość głupoty zaserwowaną w scenariuszu, to ok  Ogólnie tylko dla Topy i Kijowskiej można to obejrzeć, ale żeby później uznać to za dobry film...nie mieści mi się to w głowie, więc jeśli ktoś obejrzy i tak o nim powie, to napiszcie mi PW poczytam sobie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|