Tobie wyjasniac i innym? z jakiej okazji? z Wami się zakładał ? aferzyści z koziej dupy i tyle w temacie
to was karmi, afery, to Was napedza
wez mnie nie obrazaj bo ja Ciebie nie wyzywam
mam swoje zdanie i co mnie obchodzi że Wy macie inne
A to Wy to do kogo do mnie czy obok? Pisze za siebie. To WAS jest najlepsze. Czlowieku Ty sie kiedys kierowales zasadami w zyciu czy tylko afery Ci w glowie?
Czas zdobycia pierwszego punktu CHI Blackhawks @ BOS Bruins Strzeli gola przed 09:30 1.86 Czas zdobycia pierwszego punktu MON Canadiens @ NJ Devils Strzeli gola przed 09:30 1.83 Czas zdobycia pierwszego punktu NAS Predators @ EDM Oilers Stawka: 4020,00PLN Zwrot 13689,68PLN
Czas zdobycia pierwszego punktu CHI Blackhawks @ BOS Bruins Strzeli gola przed 09:30 1.86 Czas zdobycia pierwszego punktu MON Canadiens @ NJ Devils Strzeli gola przed 09:30 1.83 Czas zdobycia pierwszego punktu NAS Predators @ EDM Oilers Stawka: 4020,00PLN Zwrot 13689,68PLN
Beks pierdolenie pierdoleniem dawaj peffy bo trzeba ukarac dzis skurwiela
na razie mam single WBA 1.66 i Norwegia w ręczna 1.40 .można dublu składać. Oglądałem każdy mecz Norwegii i to jest peffka. Fakt grupa była średnia ale Francuzom się postawili. Jeszcze analizuję.