Jedyny sportowiec który powoduje u mnie dreszcze, emocje jakich nie można wyzwolić w inny sposób. Ktoś powie, że to tylko sport - racja. Ale Roger jest najważniejszy z rzeczy mało ważnych. Tak jak Ty kochasz Jagiellonię, tak ja tego sportowca.
Feda gra i styl jest przyjemna dla oka, i to wielki sportowiec w swojej dyscyplinie, ale tez prawda jest ze troche nastukał szlemów jak jeszcze nie było w pełni ukształtowanych terminatorów jak djoko czy nadal, tylko miał hewittów, roddickow itp
Feda gra i styl jest przyjemna dla oka, i to wielki sportowiec w swojej dyscyplinie, ale tez prawda jest ze troche nastukał szlemów jak jeszcze nie było w pełni ukształtowanych terminatorów jak djoko czy nadal, tylko miał hewittów, roddickow itp
4 x Roddick, 3x Murray, 2 x Nadal, 1 x Philippoussis, Safin, Hewitt, Agassi, Baghdatis, Gonzalez, Djokovic, Soderling
Łącznie 11 gości na 17 Szlemów z którymi wygrywał, teraz zagadka dla Ciebie ilu z nich było numerem 1
No to teraz kolejna ciekawostka od 2005r. czyli 12 sezonów i 48 turniejów wielkoszlemowych tylko: 6 z nich padło łupem kogoś innego niż wielkiej czwórki - 3x Wawrinka, 1x Cilic, Potro i Safin. Tylko 4 z 17 tytułów Fed zdobył przed 2005r.
Naprawdę uważasz, że miał takich ogórków w swoim życiu?
ja mam nadzieje ze raonic nigdy nie bedzie 1 ani 2 - 3 to itak za wysoko niestety moze byc 1 bo konkurencja wydaje sie slaba jesli odejdzie wielka czworka