Biczu w końcu musi dostać kolor, monitorowałby porządek na quasi co najmniej 12h na dobę
Wy serio jesteście takie polskie imbecyle ?
przecież co da zdjęcie jednego konta skoro za chwilę mogę mieć drugie ?
Ci modowie i admini chyba serio mają polski tok myślenia skoro nie dość że nie złamałem regulaminu to jeszcze mnie banują zamiast dać se spokój i odbanować stare konto żeby było normalnie
ale skoro wolą abym sobie szydery robił to nie ma problemu
w końcu takich co wygrywają banują i bukmacherzy i fora
a z was się admini i modowie śmieją bo wiedzą że trzeba was jebać ruchać i na was zarabiać!!!!!!!!
kolejne konto zarejestrowałeś? zal mi cie troszkę, takie smutne życie mieć żeby jego polowe spędzać na rejestrowaniu profili na forum na którym cie nikt nie chce
kolejne konto zarejestrowałeś? zal mi cie troszkę, takie smutne życie mieć żeby jego polowe spędzać na rejestrowaniu profili na forum na którym cie nikt nie chce
nic nie będzie z tego kapustki niech on spierdala z tego lesster
Jak związał się z jakąś "panienką", która to proszę ja Ciebie nie dba o Niego, a tylko lansuje się goła! "we mediach" publicznych, to proszę później takie efekty są. Ten Krychowiak tak samo, związał się z dziewoją, która to nadmienia, że robi to co każda kobieta powinna czyli interesuje się odzieniem i modą, to tak samo - gdzieś tam we ligach 4 gra.
A proszę Robert Lewandowski małżonkę porządną ma, robotna, bo sama działalności rozliczne prowadzi to i na zachodzie robotę stałą znalazł w dość dobrym klubie. Ten tenisista Federer też małżonkę ma rodzinną, co za nim jest to i jakiś turniej ostatnio wygrał w paletki!
ps. i nie ma znaczenia, że żona Lewandowskiego jest nieładna.
nic nie będzie z tego kapustki niech on spierdala z tego lesster
Jak związał się z jakąś "panienką", która to proszę ja Ciebie nie dba o Niego, a tylko lansuje się goła! "we mediach" publicznych, to proszę później takie efekty są. Ten Krychowiak tak samo, związał się z dziewoją, która to nadmienia, że robi to co każda kobieta powinna czyli interesuje się odzieniem i modą, to tak samo - gdzieś tam we ligach 4 gra.
A proszę Robert Lewandowski małżonkę porządną ma, robotna, bo sama działalności rozliczne prowadzi to i na zachodzie robotę stałą znalazł w dość dobrym klubie. Ten tenisista Federer też małżonkę ma rodzinną, co za nim jest to i jakiś turniej ostatnio wygrał w paletki!
ps. i nie ma znaczenia, że żona Lewandowskiego jest nieładna.