Chyba sobie zainstaluję linuksa ubuntu na 1 komputerze!
tylko o tym słyszałem, daj znać jak będzie śmigać i proszę o czytelny opis
Z tego co wiem śmiga elegancko, co prawda na początek trzeba trochę poświęcić na "naukę" lunuksa (wg mnie najlepiej w wersji ubuntu), ale jeśli chodzi o multimedia itp. jest b. elegancko. Jako 1-y lunuks polecam lubuntu, lekki, idealny nawet do starszych maszyn, z delikatną grafiką.
Nie bardzo mam ochotę czytać dokładnie co zagrałeś, ale:
Bardzo się cieszę, że wygrałeś.
Jednak ze swojej strony polecam więcej pokory, ostrożności, ogłady, elegancji i po prostu przyzwoitości. Nie afiszuj się tak tym, że zrobiłeś rozliczenie podatkowe, w którym to przekroczyłeś 1-y próg podatkowy w r. 2016. Nie eksportuj na forum informacji, że teściowa jakkolwiek sponsoruje czy partycypuje w kosztach prezentów czy utrzymania Ciebie samego i nie informuj wszystkich o tym, że książki czytasz (o ile czytasz) przy żarówce 2 watowej (alegoria - tak dla wyjaśnienia).
A skoro już napisałem, to pro bono - nie drażnij i nie rób z siebie osoby ułomnej intelektualnie pisząc: szczelajo, grajo, umiejo, etc.
Postaraj się być po prostu normalny, nie wg tego co jest normOOO wg Ciebie, a co jest normĄ wg osób, które na tym forum są od lat (sic!) kulkunastu!
napisałbym, że szkoda mi beksa i jego awansu na lessi'ego i spółkę ale zaraz ktoś napisze: skoro ci szkoda to wiesz co zrobić
nie martw sie
juz moge zamykać za 246 zł, wczoraj tylko za 64 zł czy 46 juz nie pamietam jak to pisałem.
Jeszcze się okaze że LE wejdzie, i za tydzien wyniki "zaliczkowe" i będe miał dylemat czy zamykać za jakiś np 1000-1500 zł jak tyle dadzOOO czy czekać bo ja się kurwa łudzę ze Barka odrobi fartem, przycisną a Emery się osra z taktykO i jakieś czerwo wydrukujO