no to jak połowa ludzi gra X2 w MAdrycie i Monachium to lepiej nie tykać tych 1-ek
o czym Ty do mnie mówisz beks...o czym..
Real i bts czyli 2-1
biere na jakimś pewnie
adres znasz... wysyłajjjj moźe być to co ostatnio stać Cię kurwa widzę, więc bez szemrania proszę
nie bede ukrywał, ze mnie NATCHNĄŁEŚ tą propozycją i skleciłem swoje AKO , bo po mojej ostatniej słabej formie starciłem swoją pewność gry i zbytnio nie wiedziałem co grać.. w końcu się udało
Master prawdę Ci powie Kiedyś go widziałem na różyku w przebraniu cyganki i wtedy też ludziom dobrze doradzał tylko przy okazji wyciągał portfele
Biczu ja Ci "coś" wyślę . To nie było gadanie od tak sobie, nie denat, coś dobrego. Tylko potrzebuje jeszcze chwilę, to mój gest dobrej woli więc bez ciśnięcia i pośpieszania hehe, w końcu to nie zakład
Kurde Barca miała sete na 1-1, jak te skróty oglądałem / Bramkarz Barcy słabiak
Master prawdę Ci powie Kiedyś go widziałem na różyku w przebraniu cyganki i wtedy też ludziom dobrze doradzał tylko przy okazji wyciągał portfele
Biczu ja Ci "coś" wyślę . To nie było gadanie od tak sobie, nie denat, coś dobrego. Tylko najpierw spłace chwilówki, to mój gest dobrej woli więc bez ciśnięcia i pośpieszania hehe, w końcu to nie zakład
Kurde Barca miała sete na 1-1, jak te skróty oglądałem / Bramkarz Barcy słabiak