irlandzkie lubię bardzo...ale u mnie skromniej jajecznica ze świeżo wędzonym węgorzem...sałatka z koktailowych..trochę innej wędliny i tatarek...z kaparkami i cebulą - taki plan... i od razu wstawiam rosół z kury wiejskiej i sklepowej wołowiny...
irlandzkie lubię bardzo...ale u mnie skromniej jajecznica ze świeżo wędzonym węgorzem...sałatka z koktailowych..trochę innej wędliny i tatarek...z kaparkami i cebulą - taki plan... i od razu wstawiam rosół z kury wiejskiej i sklepowej wołowiny...
kurwa poszedłem sobie zrobić kromkę chleba bo o 13 wstałem po nocce objebałem obiad i później wciągnięty w mecze i skoki nie myślałem nawet żeby coś zjeść... otwieram pastę jajeczną ale coś się zakręciłem w kuchni i przekręciłem ręką... cała pasta wyjebała jak jeden glut na kafle
źle zrozumiałeś czyt. odczytałeś albo chciałeś tak zrozumieć. Wyjasniam. Pisze to całkiem pozytywnie, widać, że obserwujesz , oglądasz etc, i Twoje wpisy na temat meczyków live tzn. co sie tam dzieje są adekwatne do tego co piszesz i polecasz lub sugerujesz
chodzi mi o to, że osoby grające live mogą skorzystać dzięki tym wpisom, ale ok ...
O tej melepecie i amebie intelektualnej nie można wspominać! Jak jakieś Łęczne go zatrudniły to ich problem! I na tym koniec.
Za to co ta łajza zrobiła na ME 2012 nie powinno sie wymieniac tego smudowego nazwiska - z szacunku do człowieczeństwa.
ps. każdy kto optował za tym był Smuda był trenerem reprezentacji w czasie najwązniejszej imprezy dla Polaków, powinien zastanowić się nad badaniami na głowę.
Beks nie odlatuj bo Rafał czuwa zajmij się karaniem buka a nie utarczkami z innym użytkownikami bo później znowu będzie płacz i nie pomoże nawet przelew od Marka