|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lech umoczył dwa ostatnie finały teraz nie ma Legii wielka szansa na upragniony puchar i się podłożą Arce co ty bredzisz chudy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zgadzam się z Chudym całkowicie. Ja wiem, że każdy tutaj oddałby życie za swój klub  ale na dziś jak dla mnie faworyci do MP (kolejność nieprzypadkowa): 1. Lech - wydaje się, że mają najlepszego trenera i grają na ten moment najlepszą piłkę w Polsce. 2. Legia - mają najszerszy skład i najlepszego piłkarza ligi OO. Do tego nie grają już w żadnych pucharach więc nic ich nie rozprasza. 3. Lechia - również szeroka kadra, ale grają skandalicznie na wyjazdach jak na pretendenta do MP a do tego wczorajszy mecz uświadomił mi, że raczej nie dorośli jeszcze mentalnie. 4. Jagiellonia - najwęższa kadra z pretendentów, nie są ulubieńcami sędziów. Będę bardzo zdziwiony jak MP nie zdobędzie ktoś z dwójki Lech - Legia, a miejsca 3-4 nie przypadną Lechii i Jadze. dobra analiza. nic dodać
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Zgadzam się z Chudym całkowicie. Ja wiem, że każdy tutaj oddałby życie za swój klub  ale na dziś jak dla mnie faworyci do MP (kolejność nieprzypadkowa): 1. Lech - wydaje się, że mają najlepszego trenera i grają na ten moment najlepszą piłkę w Polsce. 2. Legia - mają najszerszy skład i najlepszego piłkarza ligi OO. Do tego nie grają już w żadnych pucharach więc nic ich nie rozprasza. 3. Lechia - również szeroka kadra, ale grają skandalicznie na wyjazdach jak na pretendenta do MP a do tego wczorajszy mecz uświadomił mi, że raczej nie dorośli jeszcze mentalnie. 4. Jagiellonia - najwęższa kadra z pretendentów, nie są ulubieńcami sędziów. Będę bardzo zdziwiony jak MP nie zdobędzie ktoś z dwójki Lech - Legia, a miejsca 3-4 nie przypadną Lechii i Jadze. Bullet - ja zakładam bój o mistrza między Lechem a Legią, jeśli Lech nie weźmie mistrza to obliże jedynie PP jeśli go w ogóle zdobędzie a ten puchar to jak wiadomo nic specjalnego - przynajmniej dla takiej drużyny jak Lech, dla Gdynian to już coś 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lech umoczył dwa ostatnie finały teraz nie ma Legii wielka szansa na upragniony puchar i się podłożą Arce co ty bredzisz chudy  dokładnie Bielica nie puści
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zgadzam się z Chudym całkowicie. Ja wiem, że każdy tutaj oddałby życie za swój klub  ale na dziś jak dla mnie faworyci do MP (kolejność nieprzypadkowa): 1. Lech - wydaje się, że mają najlepszego trenera i grają na ten moment najlepszą piłkę w Polsce. 2. Legia - mają najszerszy skład i najlepszego piłkarza ligi OO. Do tego nie grają już w żadnych pucharach więc nic ich nie rozprasza. 3. Lechia - również szeroka kadra, ale grają skandalicznie na wyjazdach jak na pretendenta do MP a do tego wczorajszy mecz uświadomił mi, że raczej nie dorośli jeszcze mentalnie. 4. Jagiellonia - najwęższa kadra z pretendentów, nie są ulubieńcami sędziów. Będę bardzo zdziwiony jak MP nie zdobędzie ktoś z dwójki Lech - Legia, a miejsca 3-4 nie przypadną Lechii i Jadze. to jest nasz największy atut nie jesteśmy faworytem nic nie musimy już 2 lata temu mało brakło 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Lech umoczył dwa ostatnie finały teraz nie ma Legii wielka szansa na upragniony puchar i się podłożą Arce co ty bredzisz chudy  oho zaczyna się jaga, pierw pytasz o zdanie o potem gadki typu "co ty bredzisz" przeczytaj jeszcze raz i więcej nie pytaj mnie o nic w tym temacie żeby nikomu nie mącić w głowie i nie sugerować czegoś tam sprostuję - na dzień dzisiejszy jest tyle możliwych scenariuszy że nie ma co na razie dyskutować kto komu odda, kto komu pomoże itd, w kwestii pucharu - będzie można polemizować pod koniec kwietnia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chciałem poznać twoje zdanie  bo ja swoje znam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 SC Znojmo 2-1 Opawa v SC Znojmo (Rezultat końcowy) 06/03/2017 Brak 7,50 Odbędzie się może akurat  jak szybko Opawa to pozostanie 2-2 i pozniej 2-3 ... 0-3 troche nie wypada
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Burbi okejka za bieganie!!  facet zna sie na lekkiej atletyce jak malo kto  lepiej nawet niż master  Serio myslicie ze Lech odda komukolwiek puchar? beda sie zabijac zeby go wygrac.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Oczywiście, że Lech w PP będzie z nami mega faworytem, ale jest jedno ale... My nie leżymy Lechowi. Wystarczy sobie zerknąć ile remisów pada w meczach między Arką a Lechem mimo, że zawsze są oni faworytem. A w PP remisik do 90 minuty i robi się gorąco, a karne to zawsze loteria.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zgadzam się z Chudym całkowicie. Ja wiem, że każdy tutaj oddałby życie za swój klub  ale na dziś jak dla mnie faworyci do MP (kolejność nieprzypadkowa): 1. Lech - wydaje się, że mają najlepszego trenera i grają na ten moment najlepszą piłkę w Polsce. 2. Legia - mają najszerszy skład i najlepszego piłkarza ligi OO. Do tego nie grają już w żadnych pucharach więc nic ich nie rozprasza. 3. Lechia - również szeroka kadra, ale grają skandalicznie na wyjazdach jak na pretendenta do MP a do tego wczorajszy mecz uświadomił mi, że raczej nie dorośli jeszcze mentalnie. 4. Jagiellonia - najwęższa kadra z pretendentów, nie są ulubieńcami sędziów. Będę bardzo zdziwiony jak MP nie zdobędzie ktoś z dwójki Lech - Legia, a miejsca 3-4 nie przypadną Lechii i Jadze. to jest nasz największy atut nie jesteśmy faworytem nic nie musimy już 2 lata temu mało brakło  dokładnie jak się uda ugrać coś więcej Jadze niż 4 miejsce to będzie super, a jak nie to przy obecnej sytuacji kadrowej całej czwórki katastrofy nie będzie liczę na duże emocje po podziale
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i Turasy o1,5 do HT jak nie wpadnie niigdy w żyiu wieej nie zagram 2 gola to HT , gdy pierwszy wpada do 10 minuty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poza tym zdobywca PP rozpoczyna eliminacje LE od 2 rundy, a 2,3 miejsce od 1. A te egzotyczne wyjazdy nie są dla naszych drużyn za szczęśliwe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w opavie po o2,5 @1.800
990.00 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Ja wcale źle Jadze nie życzę, po prostu na chłodno są dla mnie czwartą ekipą ligi w tym momencie. Poza tym patrząc na dobro naszej piłki czyli puchary. Tylko Legia i w mniejszym stopniu Lech są w stanie przy dobrym losowaniu powalczyć w LM. Lechia to niewiadoma bo nie grali jeszcze nie licząc jednego wyjątku sto lat temu  ale na pewną się wzmocnią na puchary, a Wy? Odejdzie Kostia i już będzie słabo, a do tego pewnego pułapu finansowego niestety nie przeskoczycie no i w poprzednich sezonach niezbyt to wglądało z Waszej strony w Europie. Lech też się potrafi skompromitować, ale potrafi też zrobić grupę, a nawet z niej wyjść.
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Powyżej 2.5 Al Ahli Amman v Al Zawra'a (Gole) @ 2,37 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
A co do mentalności zawodników Lechii bo mi zaraz ktoś zarzuci brak obiektywizmu. Zobaczcie wczoraj. Po tym co zrobił Peszko w przerwie Kędziorze 90% zawodników zdzieliłoby go w łeb, a Kędziora mimo, że młody zachował pełen spokój. Tymczasem Peszce było mało to jeszcze zajebał mu łokciem w drugiej połowie i zwyzywał sędziego do dziennikarza. Jakbym był jego trenerem to bym za ten całokształt zajebał z 20000 kary. O Kuświku nie wspominam - DEBIL. A Milinkovic to się do Lwów Pólnocy nadaje tylko obecnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bullet spoko masz dużo racji, jestem ciekawy jak Lechia zaprezentuje się w pucharach i wcale nie musi być tak wesoło
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
że Peszko to cymbał to każdy trzeźwo myślący o tym wie ale że Kuświk tak gwiazdorzy to się lekko zdziwiłem
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|