|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mam pytanie do wszystkich którzy korzystają z programu partnerskiego u buków (bet365, betandwin , sportingbet lub expekt). Czy jeżeli polecę nowych użytkowników to dostaję kasę np. 20% od ich przegranych wtedy kiedy wpiszą oni mój username lub numer Id przy rejestracji. Czy też tylko wtedy gdy zarejestrują się oni przez baner który jest na mojej stronie www i muszę taką stronę posiadać ? Na stronach buków są tylko informacje odnośnie tej drugiej opcji stąd moje pytanie. 2) Czy których z bukmacherów z czołowki rankingu sportbookreview (noty A lub B+) prowadzi tego typu programy partnerskie ? Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Co do pytania nr 2 to na przykład Pinnacle
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
co do pytania numer 1 albo klik albo numer zalezy, w expekt np. albo klik albo numer - po kliku podczas rejestracji w okienku numer polecajacy nie ma nic i jak nic sie nie wpisze to jest sie i tak przypisanym do kolesia ktoremu sie kliknie to duzy plus
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wszechwiedzący ma 2 pytania do Ciebie - 1)czy w bet365 można tylko poprzez wpisanie numeru lub username podać osobę polecającą żeby otrzymywała procentowy zwrot moich przegranych ? (czy też koniecznie musi być strona www przez którą trzeba wejść na rejestrację - nie chcę mi się takowej specjalnie tworzyć).A jak jest np. w PINNACLE ? 2)Czy mój brat może zarejestrować się z tego samego IP co ja (czy wogóle można u buków zakładać kilka kont na to samo IP - oczywiście nie chodzi mi o bonusy bo to jest oczywiste że tylko jeden bonus na jeden IP) i podać mój numer(username) jako osobę polecającą - czy to jest dozwolone i czy wtedy mogę otrzymywać 20 % jego wtop ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Polecam Bet365 - ma jedne z lepszych warunków w sieci i do tego to dobry, a także solidny buk. www.bet365.com [ bet365.com] Pozdrawiam Master Flamaster
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ale czy w Bet365 można dostawać kasę - 30 % jeśli osoba polecona wpisze mnie przy rejestracji, czy też trzeba koniecznie posiadać stronę www przez która będzie się ta osoba rejestrowała. ???
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
wystarczy wpisac, moze byc i rodzina...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ile czasu można dostawać procent zysku buków od poleconych - czy jest określony czas. W bet365 można dożywotnio a jak jest u innych ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka