|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pierwszy
Mascherano przyznał, że faulował DiMarię jak szedł sam na sam - oni nawet skrupułów nie mają
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pierwszy
Mascherano przyznał, że faulował DiMarię jak szedł sam na sam - oni nawet skrupułów nie mają szczery
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
pierwszy
Mascherano przyznał, że faulował DiMarię jak szedł sam na sam - oni nawet skrupułów nie mają szczery uczciwy po meczu
|
|
|
|
|
member
|
|
member
wracając do wczorajszego meczu ,to pierwszy karny taki bardzo mieki , jak by nie gwizdał to by mu nikt nic nie powiedział, drugiego absolutnie nie było... Paris miał 2 sety które nie mozna zmarnowac,a po trzecie na takim poziomie nie mozna 3 bramek stracic w 6 minut... moze jestem za bardzo przesiakniety bukmacherstwem ale jak dla mnie mocno podejrzany mecz... moze za kilka lat wyjdzie ze cos było na rzeczy..
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
Trabzon under 0.5 gola ht,obzarci kebabem to i nie maja sil biegac i strzelac... czas zarabiac bo Beks podniosl poprzeczke wysoko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wracając do wczorajszego meczu ,to pierwszy karny taki bardzo mieki , jak by nie gwizdał to by mu nikt nic nie powiedział, drugiego absolutnie nie było... Paris miał 2 sety które nie mozna zmarnowac,a po trzecie na takim poziomie nie mozna 3 bramek stracic w 6 minut... moze jestem za bardzo przesiakniety bukmacherstwem ale jak dla mnie mocno podejrzany mecz... moze za kilka lat wyjdzie ze cos było na rzeczy.. Araby sprzedały?
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
jedne sprzedaly, drugie kupily i wszystko zostanie w Arabskim kraju az po grob
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
wracając do wczorajszego meczu ,to pierwszy karny taki bardzo mieki , jak by nie gwizdał to by mu nikt nic nie powiedział, drugiego absolutnie nie było... Paris miał 2 sety które nie mozna zmarnowac,a po trzecie na takim poziomie nie mozna 3 bramek stracic w 6 minut... moze jestem za bardzo przesiakniety bukmacherstwem ale jak dla mnie mocno podejrzany mecz... moze za kilka lat wyjdzie ze cos było na rzeczy.. Araby sprzedały? wał nie wał, to w koncu lm wiec nie łatwo o tym mówic, ale gdyby taki przebieg meczu był w le, to wiekszosc by pisała ze druk.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
jeb.. pieniądz ma niestety władze absolutna nad sportem, te nie ziemskie gaże czy transfery, kwoty gigantyczne są obracane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ogarnijcie się, tego nie da sie ustawić przecież. Zeby w 7 min strzelić 3 gole. Neymar ustawił super rzut wolny? Ustawić można karny w 90 minuce jeden a nie 3 gole i to ten 3 w ostatniej akcji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jedne sprzedaly, drugie kupily i wszystko zostanie w Arabskim kraju az po grob LM w decydujacej fazie to jedna z nielicznych lig gdzie nikt nie sprzedaje i kazdy gra na maxa
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Szypii widzac ze w piłke nie grałes, ,moze w okregówce by sie nie dało ale tam sa zawodowcy,którzy z piłka cuda wyczyniaja , pamietacie pamietny finał LM Bayern-MU, tez koncowka meczu a 2 lata temu tez było grubo o tym meczu , czym wyższe progi tym wieksze pieniadze...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ogarnijcie się, tego nie da sie ustawić przecież. Zeby w 7 min strzelić 3 gole. Neymar ustawił super rzut wolny? Ustawić można karny w 90 minuce jeden a nie 3 gole i to ten 3 w ostatniej akcji dobrze Chlopak prawi, jedynie co to karne, co mozna sie przyczepić, ale reszte goli wbili sami, bez pomocy. A poza tym co władze PSG by zyskały na sprzedazy meczu- kase?, Oni mogliby kupić od razu wiekszość klubów w europie, jakby były na sprzedaż, wiec grosz mają
|
|
|
|
|
member
|
|
member
a w Ruskich co najwiecej ustawiaja? nie wyniki meczu bo to juz jest dla nich za słabe tylko koncówki meczu ze np. od 90 minuty padnie 2 gole... ładne kursy , i wszyscy zadowoleni..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale mi chodzi to to że to ostatnia akcja, tam musiało zagrać 100 czynników, żeby ten co wszedł tak idealnie strzelił. Tak jak pisałem mecz można ustawić bez problemu na każdym poziomie ale nie 3 gole w 8 minut
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No można ustawić ze padna 2 gole w końcówce ale to wtedy grają bez obrony i se wchodzą jak w masło a nie tutaj, najpierw zle dośrodkowanie neymara i potem wrzutka lewą nogą(wrzucał on kiedś lewą nogą?!) i gol na wślizgu w powietrzy czy jak to nazwać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale mi chodzi to to że to ostatnia akcja, tam musiało zagrać 100 czynników, żeby ten co wszedł tak idealnie strzelił. Tak jak pisałem mecz można ustawić bez problemu na każdym poziomie ale nie 3 gole w 8 minut mam kumpla który kiedyś grał w Hetmana Białystok, 3 czy 4 liga. Tam to się ustawiało wyniki dopiero:D. 8 min 3 gole ? Co to za problem
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Ale mi chodzi to to że to ostatnia akcja, tam musiało zagrać 100 czynników, żeby ten co wszedł tak idealnie strzelił. Tak jak pisałem mecz można ustawić bez problemu na każdym poziomie ale nie 3 gole w 8 minut jakby w ost akcji nie wypaliło, to kurzawa by pomógł 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|