|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teoria o tym, że to kara dla graczy, którzy wygrywają upada. Teraz wydaje mi się, że to bardziej kwestia konta niż klienta. @forty i @_Korver_ pisali, że mają konta od dawna, ja z tego co pamiętam, też w 2003 się zarejestrowałem. Być może konta (lub część kont) założonych przed jakąś datą nie figurują w bazie danych Unibetu jako polskie, mimo że są założone na polski adres. O taki błąd łatwo, zwłaszcza, że po drodze było kilka przejęć (Bet24, Eurosportbet, PAF [ record.pafpartners.com] i pewnie inne, których nie pamiętam). Podejrzewałem perfidię buka, a prawdopodobnie winny jest bałagan.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bałagan raczej nie...bo jeśli to byłby główny powód zniknięcia SKRILL na części kont to po kontakcie z czatem problem byłby rozwiązany, a jak wiemy czat odpowiada zdawkowo i enigmatycznie- wycofujemy sie z tej formy płatności, decyzja działu finansowego, ta metoda nie jest juz dla pana aktywna i nie będzie...itd Tak więc to nie bałagan a celowe działanie tego niepoważnego bukmachera. Z chęcią przeczytam jakieś sprostowanie do całej sytuacji od przedstawiciela unibet na tym forum 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Być może masz rację. Choć z drugiej strony wszyscy wiemy, że praca w supporcie w 90% polega na klepaniu formułek. W niektórych krajach rzeczywiście wycofali ten kanał płatności, więc odpowiedź na pytanie "Dlaczego zniknął mi Skrill?" mają pewnie opracowaną. Przetłumaczyli naszym na polski, a ci bezmyślnie klepią  Wcale by mnie to nie zdziwiło. Ciekawi mnie, czy forty jakoś interweniował.
|
|
|
|
|
|
|
Nie,żadnej interwencji nie poczynilem.Zalogowalem się i okazalo się że skrill wrocił.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na moim koncie niestety nie wraca ta metoda płatności...loguję się codziennie od miesiąca i nic. Oczywiście konto tak zlimitowane, że nawet nie mam co próbować "przegrać" tego co mam na koncie u tego niepoważnego bukmachera.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi również przywrócili Skrilla. Jednakże nie wiem, czego to zasługa. Pisałem niby do MGA oraz SBR, domagałem się kontaktu do menadżera UB lub osoby odpowiedzialnej za tę decyzję. Wydawało się to bezskutecznym działaniem, ale pewnego dnia odkryłem na koncie ponownie opcję wypłaty przez Skrilla. Wypłaciłem wszystko i pożegnałem się z tymi oszustami.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Unibet [ adserving.unibet.com] zmienił oferte powitalna dla Polakow na Zakład bez ryzyka 100% do 200 PLN. Twój pierwszy zakład po założeniu konta nie ryzykuje. Jeżeli przegrasz, oddamy Ci 100% stawki, do 200 PLN Warunki obrotu - 6x w Zakładach
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
od wczoraj po 22h nie moge sie do nich zalogowac? ktos tez ma z tym problem? wylogowalo mnie i klops
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cześć, macie możliwość wykonania depozytu w unibet? Ja dziś spotkałem się z sytuacją dziwną, ponieważ wyskakuje komunikat o braku możliwości wykonania depozytów i proszą o kontakt. Na live chat masakra jakiej dawno nie było bo kolejka ponad 20 minut więc pewnie więcej osób ma problem... Tylko czy to dotyczy tylko niektórych graczy, tylko tych z Polski czy wszystkich graczy?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
normalnie wszystko działa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kontaktewałem się z biurem obsługi klienta i moje konto wymaga telefonicznej weryfikacji, więc to u mnie coś chcą sprawdzić. Może chodzi o to, że co tydzień blokuję sobie możliwość gry w kasynie na tydzień hehe.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
No to albo sobie nie blokuj albo nie graj  Ja też ich ogolnie nie lubie ale litosci Unibet to jedna z najepszych firm na swiecie. Z reszta wykupuja ostatnio wszystko jak leci po kolei
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam! Mam problem z wypłatą środków w unibecie,chce standardowo przelewem na konto&i&jest zablokowany,ponieważ moka lokalizacja nie&pozwala na wypłatę czy jakos tak.O co chodzi?mial ktos taki problem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W balona Cię robią, chwytają się wszelkich sposobów, żeby nie wypłacić.
Jak wypłacałem kręcili przez tydzień. To oszuści i krętacze.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Witam! Mam problem z wypłatą środków w unibecie,chce standardowo przelewem na konto&i&jest zablokowany,ponieważ moka lokalizacja nie&pozwala na wypłatę czy jakos tak.O co chodzi?mial ktos taki problem? No skoro masz zablokowany przelew na konto to tylko powinieneś się cieszyć, że Unibet lepiej niż Ty sam dba o Twoje bezpieczeństwo. Ja od początku roku wypłacałem od nich kilka razy do kilku tysięcy złotych zawsze na skrill, zawsze bez problemu, zawsze max do 4 godzin kasa na skrill.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Z czego mam sie cieszyc,jak hahsu nie moge wypłacić żadną opcją. Ma ktos taki&problem?zawsze tak wyplavalem i hylo ok,kasa na 2dzień a teraz hmmm...
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
po onibet na konto wyplaca ostatnio w euro i moze z tego powodu ten problem
|
|
|
|
|
|
|
po onibet na konto wyplaca ostatnio w euro i moze z tego powodu ten problem euro? ja mam normalnie zlotowki wyplacone
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
no widzisz, a ja mam u nich konto w PLN i jak zlecam wyplate na konto to pisze ze z powodu zmiany przepisow wyplaty realizuja w euro, kasa przychodzi nakonto bankowe w plnach, gdzie bank pobiera prowizje za przewalutowanie z euro na pln
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|