|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
kupilem slim i mysle czy warto do tego 4k czy fullhd wystarczy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty to nie wszyscy, na matematyce trzeba było się bardziej przykładać  na języku polskim trzeba się było pilniej przykładać do czytania wiele osób tutaj pisze "a co na dzisiaj Beks" "a podaj pefki Beks" "a co grasz Beks" to dalej nie większość ale widzę, że dalej tego nie ogarniasz  rozumiem że robisz statystyki ile osób się pyta Beksa o typy i korzysta, ile się nie pyta a z nich korzysta ile się pyta i ma je w d.... i w końcu ile się nie pyta i ma też je w d.... musisz mieć dużo czasu i bardzo się nudzić bo to naprawdę fascynujące zajęcie 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
tak zwany SCART Masterku! Dobra rada !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty to nie wszyscy, na matematyce trzeba było się bardziej przykładać  na języku polskim trzeba się było pilniej przykładać do czytania wiele osób tutaj pisze "a co na dzisiaj Beks" "a podaj pefki Beks" "a co grasz Beks" No może Ty jak się przelogujesz. Po tych Twoich pociskach nawet się cieszę, że nie jesteś Polakiem ...
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Mafia ładny kurs na Kędzierzyn złapałeś   na glupote nie ma rady, ale wazne ze weszlo I tak czuje ze handi Porto nie wejdzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak kupujesz ps4 PRO to szukaj czegoś z 4k uhd Za bardzo nie znam się na tych nowych grach, ale ze swojej strony dodam (z doświadczenia), że warto zwrócić uwagę aby telewizor miał te nowsze wejście na EUROZŁĄCZE, można łatwiej podłączać dzięki temu. żadne tam bananówki, Euro złącze i koniec
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty to nie wszyscy, na matematyce trzeba było się bardziej przykładać  na języku polskim trzeba się było pilniej przykładać do czytania wiele osób tutaj pisze "a co na dzisiaj Beks" "a podaj pefki Beks" "a co grasz Beks" No może Ty jak się przelogujesz. Po tych Twoich pociskach nawet się cieszę, że nie jesteś Polakiem ... a powiem Ci nawet więcej - JESTEM Z TEGO DUMNY ŻE JESTEM ŚLĄZAKIEM
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
kupilem slim i mysle czy warto do tego 4k czy fullhd wystarczy jak kupujesz to bierz 4k będzie na przyszłość
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty to nie wszyscy, na matematyce trzeba było się bardziej przykładać  na języku polskim trzeba się było pilniej przykładać do czytania wiele osób tutaj pisze "a co na dzisiaj Beks" "a podaj pefki Beks" "a co grasz Beks" to dalej nie większość ale widzę, że dalej tego nie ogarniasz  rozumiem że robisz statystyki ile osób się pyta Beksa o typy i korzysta, ile się nie pyta a z nich korzysta ile się pyta i ma je w d.... i w końcu ile się nie pyta i ma też je w d.... musisz mieć dużo czasu i bardzo się nudzić bo to naprawdę fascynujące zajęcie  szkoda komentować, olej Bajszopa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema laser, byłeś wczoraj na KOMBII? Grali w copernicusie
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Mam pytanie do ekspertow. Zjezdzam do Polski za tydzien na troche. Tu gdzie mieszkam mam wykupiony internet bez limitow w telefonie i moge siedziec 24 na dobe. Czy w Polsce jest jakas opcja wykupienia czy na karcie czy moze jakas ogolnodostepna siec wifi zeby moc z neta korzystac caly czas?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak Polska gra z Niemcami to komu kibicują Ślązacy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema laser, byłeś wczoraj na KOMBII? Grali w copernicusie Siema Nie byłem, bo miałem wigilię Józefa i właśnie jestem w rozsterce czy jeszcze się leczyć czy przygotowywać na wieczór ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak Polska gra z Niemcami to komu kibicują Ślązacy? uhowi aks
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty to nie wszyscy, na matematyce trzeba było się bardziej przykładać  na języku polskim trzeba się było pilniej przykładać do czytania wiele osób tutaj pisze "a co na dzisiaj Beks" "a podaj pefki Beks" "a co grasz Beks" No może Ty jak się przelogujesz. Po tych Twoich pociskach nawet się cieszę, że nie jesteś Polakiem ... a powiem Ci nawet więcej - JESTEM Z TEGO DUMNY ŻE JESTEM ŚLĄZAKIEM No to wypierdalaj na jakieś śląskie/ślązackie forum, tam może razem z Beksem znajdziecie więcej zrozumienia. A tak sam widzisz polskie Janusze cisnę Cię w każdy otwór 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie do ekspertow. Zjezdzam do Polski za tydzien na troche. Tu gdzie mieszkam mam wykupiony internet bez limitow w telefonie i moge siedziec 24 na dobe. Czy w Polsce jest jakas opcja wykupienia czy na karcie czy moze jakas ogolnodostepna siec wifi zeby moc z neta korzystac caly czas? jak byłem w pl to korzystałem z play, chyba 10giga dali mi tam bym poszedł
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Mam pytanie do ekspertow. Zjezdzam do Polski za tydzien na troche. Tu gdzie mieszkam mam wykupiony internet bez limitow w telefonie i moge siedziec 24 na dobe. Czy w Polsce jest jakas opcja wykupienia czy na karcie czy moze jakas ogolnodostepna siec wifi zeby moc z neta korzystac caly czas? jak byłem w pl to korzystałem z play, chyba 10giga dali mi tam bym poszedł Ale to na karcie bez zadnej umowy? Ch.. bedzie z.kasy tak jak myslalem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie do ekspertow. Zjezdzam do Polski za tydzien na troche. Tu gdzie mieszkam mam wykupiony internet bez limitow w telefonie i moge siedziec 24 na dobe. Czy w Polsce jest jakas opcja wykupienia czy na karcie czy moze jakas ogolnodostepna siec wifi zeby moc z neta korzystac caly czas? jak byłem w pl to korzystałem z play, chyba 10giga dali mi tam bym poszedł Ale to na karcie bez zadnej umowy? Ch.. bedzie z.kasy tak jak myslalem Może jeszcze ich pocisną.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|