|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Valencia 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
co może zrobić ? zresetować hasło ? musi mieć dostęp też do twojego maila żeby narozrabiać Nie zdajesz sobie sprawy jak lawo jest sie wjebac na skrzynki mailowe w pewnych firmach. Rafal sie kiedys zdziwil jak mu pokazalem. Wszystko mu moglem wyczyscic lacznie ze skrillem. 
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Wieczorne pewniaki Roma, psg, barca, porto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
farbowany polski lisie mieszkaj w polskim bagienku żeby później o nim dyskutować jak będziesz w Polsce to daj znać bo naprawdę chętnie Cię poznam  Już Ci napisałem niemiecka miernoto gdzie masz przyjechać skoro tak skamlesz i nie Ty będziesz mi rozkazywał gdzie mam mieszkać i jak mam się dopasowac do Twojego widzimisię. O polskim bagienku dyskutuję z Polakami, a nie z ruskimi Igorami, żydowskimi imcami czy niemieckimi akerami. Ale to rozmowa z innego działu. Dlatego wracaj już do lizania dupy Beksowi i nie ośmieszaj się jakimś interentowym pohukiwaniem o ustawkach, na które sam nie chcesz przyjechać. Ja w przyszły weekend będę gdzie podałem, obstawię Sensei'owi CTA żeby sprawdził czy nie ściemniam. A więc do zobaczenia chojraku.
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I całe szczęście akerski bo bym Cie wystawił do wiatru gdzieś pod Bydgoszczem  Chudy jak bym Cię zobaczył to na pewno być Cię oszczędził  w pracy jak nie możesz się z kimś dogadać to też od razu zaciskasz pięści?  szczerze zrobiłem się ostatnio bardziej nerwowy bo mała nie daje nam pospać. 4-5 godzin snu max daje się we znaki ale raz faktycznie z kierownikiem produkcji chciałem się ustawić przed szlabanem ale wypękał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w następnej kolejce też lidera nie oddamy  z kim? z Niecieczą ale po przerwie na reprzentacje to ja nie pamiętam kiedy wygraliśmy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w następnej kolejce też lidera nie oddamy  z kim? brukbet u siebie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przyjmuję zakłady
Czy aker stawi na spotkanie z laser
Tak - 250,05 Nie - 1.0002
Sorry, ale jestem na rozruchu! Marża musi być. ;-))
|
|
|
|
|
|
|
dobra, troche po czasie ale mam dubelka Sassu gol do przerwy i Val gol do przerwy, to Nietoperki  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w następnej kolejce też lidera nie oddamy  z kim? z Niecieczą ale po przerwie na reprzentacje to ja nie pamiętam kiedy wygraliśmy cernych kosta franek tylko górala nie liczę bo on nie powącha ani minuty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roma saski rozne  sasuolo co mecz po 15 rogow a dzis taka ujnia
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
I całe szczęście akerski bo bym Cie wystawił do wiatru gdzieś pod Bydgoszczem  Chudy jak bym Cię zobaczył to na pewno być Cię oszczędził  Nawet bym nie uciekał przed Tobą Ty to dobry jesteś internetowy wirażka hahahhaa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
farbowany polski lisie mieszkaj w polskim bagienku żeby później o nim dyskutować jak będziesz w Polsce to daj znać bo naprawdę chętnie Cię poznam  Już Ci napisałem niemiecka miernoto gdzie masz przyjechać skoro tak skamlesz i nie Ty będziesz mi rozkazywał gdzie mam mieszkać i jak mam się dopasowac do Twojego widzimisię. O polskim bagienku dyskutuję z Polakami, a nie z ruskimi Igorami, żydowskimi imcami czy niemieckimi akerami. Ale to rozmowa z innego działu. Dlatego wracaj już do lizania dupy Beksowi i nie ośmieszaj się jakimś interentowym pohukiwaniem o ustawkach, na które sam nie chcesz przyjechać. Ja w przyszły weekend będę gdzie podałem, obstawię Sensei'owi CTA żeby sprawdził czy nie ściemniam. A więc do zobaczenia chojraku. więc już wymiękasz  brawo dumny farbowany polski lisie 
|
|
|
|
|
|
|
I całe szczęście akerski bo bym Cie wystawił do wiatru gdzieś pod Bydgoszczem  Chudy jak bym Cię zobaczył to na pewno być Cię oszczędził  w pracy jak nie możesz się z kimś dogadać to też od razu zaciskasz pięści?  szczerze zrobiłem się ostatnio bardziej nerwowy bo mała nie daje nam pospać. 4-5 godzin snu max daje się we znaki ale raz faktycznie z kierownikiem produkcji chciałem się ustawić przed szlabanem ale wypękał  chwalisz się czy wstydzisz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra, troche po czasie ale mam dubelka Sassu gol do przerwy i Val gol do przerwy, to Nietoperki   dobry anal -izator
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przyjmuję zakłady
Czy aker stawi na spotkanie z laser
Tak - 250,05 Nie - 1.0002
Sorry, ale jestem na rozruchu! Marża musi być. ;-)) Aaa, spoza PL nie można obstawiać, bo to polski buk!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|