|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zamykali komuś? Ja tam z 10 lat i zadnych priblemow
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ja tak samo żadnych, ale widzialem takie wpisy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BF mi wisi 1,5k ojro. Mam na nich wywalone, moga spadac i nie wracac. Po dzis dzien nie wiem za co mi zamkneli konto, ktore mialem od 2008r.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jaki jest mail do tych becwalow z Betfair?
Nie ma to jak zablokowac strone jeszcze przed 1 kwietnia i nie poinformowac o tym graczy ,ktorzy maja tam pieniadze
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jaki jest mail do tych becwalow z Betfair?
Nie ma to jak zablokowac strone jeszcze przed 1 kwietnia i nie poinformowac o tym graczy ,ktorzy maja tam pieniadze ok, nieaktualne
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Podpowiedzcie zielonemu w temacie VPN jak najłatwiej uzyskać do tego dostęp. Trochę poczytałem i technicznie raczej nie ogarnę Znalazłem coś takiego www.vpnonline.pl [ vpnonline.pl] gdzie teoretycznie będzie łatwiej ale trzeba cos tam płacić... Pytanie czy to nie jacyś naciągacze i czy rzeczywiście daje anonimowość?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Słuchajcie a co z Sbobet [ affiliatesmedia.sbobet.com] ? Nigdzie nie znalazłem informacji, że wychodzą (może słabo szukałem), kursy genialne, ranking super, do live idealny. Jedyne problemy o jakich czytałem to z weryfikacją, ale jak ktoś ma mieszkanie i rachunki przychodzą na jego adres to chyba no problem. Ktoś coś może na temat tych azjatów powiedzieć ???
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Wszystkie newsy na temat wyjscia Sbobet [ affiliatesmedia.sbobet.com] poznikały wiec raczej zostaja. Pod wzgledem pilki noznej rewelacyjny bukmacher
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
BF strone zablokowal ale przez VPN da sie normalnie na konto wejsc Bo tak ma być, strona zablokowana ale przez API dalej można grać z Polski i na polskie dane  Właśnie sprawdziłem że przez GT wejść się da ale co z tego jak i tak nie można nic wpłacić ani wypłacić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podpowiedzcie zielonemu w temacie VPN jak najłatwiej uzyskać do tego dostęp. Trochę poczytałem i technicznie raczej nie ogarnę Znalazłem coś takiego www.vpnonline.pl [ vpnonline.pl] gdzie teoretycznie będzie łatwiej ale trzeba cos tam płacić... Pytanie czy to nie jacyś naciągacze i czy rzeczywiście daje anonimowość? Korzystał ktoś ? Działa b365 na tym (chodzi mi o podgląd kursów nie o logowanie) ? PW
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
BF strone zablokowal ale przez VPN da sie normalnie na konto wejsc Bo tak ma być, strona zablokowana ale przez API dalej można grać z Polski i na polskie dane  Właśnie sprawdziłem że przez GT wejść się da ale co z tego jak i tak nie można nic wpłacić ani wypłacić. Jak nie jak tak, przed chwilą robiłem depo z netka 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie wiem jak B365 ale BF tak. Własnie założylem próbne konto na 3 dni za 4 zł + tuoturial z YT i hula. Zleciłem wypłatę i jestem happy bo troche grosza było Ciekawe czy na dłuzszą metę to wystarczy...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Podpowiedzcie zielonemu w temacie VPN jak najłatwiej uzyskać do tego dostęp. Trochę poczytałem i technicznie raczej nie ogarnę Znalazłem coś takiego www.vpnonline.pl [ vpnonline.pl] gdzie teoretycznie będzie łatwiej ale trzeba cos tam płacić... Pytanie czy to nie jacyś naciągacze i czy rzeczywiście daje anonimowość? Korzystał ktoś ? Działa b365 na tym (chodzi mi o podgląd kursów nie o logowanie) ? PWDo podglądu kursów na b365 wystarczy Ci ten link https://www.288365.com/#/HO/
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Dzięki Ci Panie! Od pół godziny kombinuję jak tu zrobić, żeby chociaż tego ich live'a odpalić. To całe VPN to dla mnie zbyt czarna magia, a torbrowsera i tak blokuje.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jeszcze Polska nie zginęła...!
|
|
|
|
|
La Furia Roja
|
|
La Furia Roja
niezle znowelizowali ustawe nasi rzadzacy za kazdy automat do gry kara z 12000 do az 100000 masakra najlepszy jest zapis ze te zalegalizowane moga znajdowac sie chyba do 300metrow od szkól i.... miejsc religijnych hahaha idzcie z tym rzadem w pierony
minuta ciszy
rip b365
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przedwczoraj wypłaciłem prawie wszystkie środki z Betfair i zostały mi jakieś grosze.
Dzisiaj wszedłem i z ciekawości puściłem zakładzik za te grosze. Dodam, że mam niezmieniane polskie dane i brytyjskie IP z VPN.
Piszcie jak u Was
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Od rana nie mogę wejść na Betfair. W nocy jeszcze śmigało... Ale nie znam przyczyny. Może awaria strony.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam panowie. Betfair przez GT faktycznie hula. Na polskie dane, z polskiego ip. Depozyt in/out również bezproblemowo. Początkowy optymizm zastępuje teraz pytanie, jak długo taki stan rzeczy się utrzyma, czy bf nie zbanuje aktywnych w taki sposób polskich kont i ostatecznie czy granie w taki sposób jest bezpieczne? Wydaje mi się mimo wszystko, że najlepszym, choć nie najprostszym rozwiązaniem jest jednak krótka wizyta gdzieś w UK, założenie konta/update danych na brytyjskie i wtedy vpn/vps. Lub ewentualnie jakiś słup. Gram konie pre play, cała ta ustawa od kilku miesięcy powoduje u mnie narastającą depresję. Próbując trochę uczciwie dorobić do wypłaty,czuję się trochę, jakbym kur.a szmuglował kokainę z Kolumbii.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|