ja żurek dwa razy i flaki dwa razy z kilo mięcha w różnej postaci kabanosy, boczek, karkówka sałatki, jajka na milion sposobów słoik majonezu mazurki, sernik, czekoladki, galaretki
ja żurek dwa razy i flaki dwa razy z kilo mięcha w różnej postaci kabanosy, boczek, karkówka sałatki, jajka na milion sposobów słoik majonezu mazurki, sernik, czekoladki, galaretki
cała drogę do domu zastanawiałem się tylko nad jednym.... Chuja tam że byłem przejedzony Chuja tam czy gdzies Milicja suszy i dmucha Chuja tam że jutro znowu nażrę się jak świnia Zastanawiałem się tylko nad tym jak Biczyk i Warrenik skomentowałi wynik....?!
Ja tam nic nie przegrałem i strzeliłem 2 bramki + 2 asysty w meczu Żonaci na Kawalerów na wiosce u teścia. Wynik 5-3 dla żonatych. Uprzedzam żartownisiów, że u kawalerów średnia wieku 18
Ja tam nic nie przegrałem i strzeliłem 2 bramki + 2 asysty w meczu Żonaci na Kawalerów na wiosce u teścia. Wynik 5-3 dla żonatych. Uprzedzam żartownisiów, że u kawalerów średnia wieku 18
Przyznaję się od razu, że stałem na sępa z przodu cały czas
Na koniec 7 ranigastów. Forte.
a gdzie tam ja mam żołądek jak koza żadnych problemów
bo żonaci nie pili bo żony zabraniają a tamci od wczoraj w cugu....
dobra, ide dojeść kanapke z karkówką i pare kabanosów i lulu jutro ciężka walka na wodę a potem olbrzymi obiad, cały indyk czeka. ciekawe czy dam radę...
bo żonaci nie pili bo żony zabraniają a tamci od wczoraj w cugu....
dobra, ide dojeść kanapke z karkówką i pare kabanosów i lulu jutro ciężka walka na wodę a potem olbrzymi obiad, cały indyk czeka. ciekawe czy dam radę...
Właśnie na odwrót Na bombie z wujkami graliśmy, a jeszcze w przerwie szybkie 2 lufy