|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak Kfjatek Jaga jest na pierwszym miejscu po rundzie zasadniczej więc ma największe szanse na mistrzostwo. Prosta matematyka. Proste. Więc? Bardzo proste. Jeżeli jest inaczej to mi to wytłumacz dlaczego klub który jest drugi lub trzeci ma większe szanse? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
będzie ciekawie jak jakimś cudem tytuł powędruje do innej drużyny niż ta jedna ukochana ma
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale gol Bonina na 2:1 dla Łęcznej 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
będzie ciekawie jak jakimś cudem tytuł powędruje do innej drużyny niż ta jedna ukochana ma Beto bardzo bym chciał żeby L zdobyła majstra. Ale tydzień temu napisałem że za pewny to tego nie jestem. Może to będzie sezon życia w Białym, jest jeszcze Lech. Lechii jakoś nie widzę na pierwszym miejscu. Jedno jest pewne Jaga ma wszystko w swoich rękach. Wygrywają 7 razy i nikt im majstra nie odbierze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
będzie ciekawie jak jakimś cudem tytuł powędruje do innej drużyny niż ta jedna ukochana ma Beto bardzo bym chciał żeby L zdobyła majstra. Ale tydzień temu napisałem że za pewny to tego nie jestem. Może to będzie sezon życia w Białym, jest jeszcze Lech. Lechii jakoś nie widzę na pierwszym miejscu. Jedno jest pewne Jaga ma wszystko w swoich rękach. Wygrywają 7 razy i nikt im majstra nie odbierze. każdy z trójki Jaga,L,Lech ma tak naprawdę tytuł w swoich rękach wygrywając wszystkie swoje mecze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
będzie ciekawie jak jakimś cudem tytuł powędruje do innej drużyny niż ta jedna ukochana ma Beto bardzo bym chciał żeby L zdobyła majstra. Ale tydzień temu napisałem że za pewny to tego nie jestem. Może to będzie sezon życia w Białym, jest jeszcze Lech. Lechii jakoś nie widzę na pierwszym miejscu. Jedno jest pewne Jaga ma wszystko w swoich rękach. Wygrywają 7 razy i nikt im majstra nie odbierze. z tym się zgodzę
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
najlepsza druzyna wygra moim zdaniem
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Jaga niech zgarnie mistrza. I tak chuja zrobimy w pucharach, a chłopaki z Białego będą mieli pamiątkę na całe życie. Ze o łzach nie wspomnę, bo sam bym płakał jak bobr gdyby to szczecińska drużynę spotkalo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i na tym można zakończyć dyskusję o szansach na mistrza 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
będzie ciekawie jak jakimś cudem tytuł powędruje do innej drużyny niż ta jedna ukochana ma Beto bardzo bym chciał żeby L zdobyła majstra. Ale tydzień temu napisałem że za pewny to tego nie jestem. Może to będzie sezon życia w Białym, jest jeszcze Lech. Lechii jakoś nie widzę na pierwszym miejscu. Jedno jest pewne Jaga ma wszystko w swoich rękach. Wygrywają 7 razy i nikt im majstra nie odbierze. każdy z trójki Jaga,L,Lech ma tak naprawdę tytuł w swoich rękach wygrywając wszystkie swoje mecze  Tak to jest jak się po paru browarach wypowiada na forum. Masz rację Akerski 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
będzie ciekawie jak jakimś cudem tytuł powędruje do innej drużyny niż ta jedna ukochana ma Beto bardzo bym chciał żeby L zdobyła majstra. Ale tydzień temu napisałem że za pewny to tego nie jestem. Może to będzie sezon życia w Białym, jest jeszcze Lech. Lechii jakoś nie widzę na pierwszym miejscu. Jedno jest pewne Jaga ma wszystko w swoich rękach. Wygrywają 7 razy i nikt im majstra nie odbierze. każdy z trójki Jaga,L,Lech ma tak naprawdę tytuł w swoich rękach wygrywając wszystkie swoje mecze  masz cos na jutro? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaga niech zgarnie mistrza. I tak chuja zrobimy w pucharach, a chłopaki z Białego będą mieli pamiątkę na całe życie. Ze o łzach nie wspomnę, bo sam bym płakał jak bobr gdyby to szczecińska drużynę spotkalo co to znaczy "chuja zrobimy w pucharach" ??? czy dla ciebie wejście L do fazy grupowej LM oraz zajęcie trzeciego miejsca to jest ch....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
masz cos na jutro?  jutro rano cosik podam ale ciężkie mecze jutro
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
masz cos na jutro?  jutro rano cosik podam ale ciężkie mecze jutro ok
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorry że to napiszę ale według mnie L więcej zrobi w europejskich pucharach niż Jaga jak zrobi majstra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczywiście że zrobi więcej same jej rozstawienie to duży handicap, jednak nie spodziewałbym się cudów Vadis odejdzie, Pazdan tez, Gui tez juz się kręci żeby wyjechać (chociaż to żadne osłabienie), Radovic młodszy nie będzie, Mioduski już zapowiedział że nie będzie szalał z wydawaniem kasy jak Leśny
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
nie podoba mnei się Twoje zachowanie, na PM kumciu kumciu a tu wyzwiska z dupy, ogarnij się tajt tajt ale wchodzO dziś peffki, teraz dubel z Argentyny wlazł
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
STS juz nie wierzy w mistrza Lechii kurs 12
są już kursy na kolejkę Jaga 1.95 Płock 1.85 Lechia 1.57
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zimnochowi Granta z emerytury ściągnęli  Ale "jaja". 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|