|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Biszop widziałeś nowego CLSa ?  Podoba się ? ![[Linked Image from pbs.twimg.com]](https://pbs.twimg.com/media/C_EWmF8XUAAvAj1.jpg) Jakiś taki niedojebany, nie wiem. Ale ja jak zobaczyłem pierwszego na żywo, wsiadłem, przejechałem się to też dupy nie urywał, z czasem się przekonałem i uważam, że jeden z ładniejszych współczesnych MB 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia teraz jedzie do Białegostoku - 11 wygrana na wyjeździe i to trzecia z drużyną z czołówki? Trochę dużo. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a w niej Jaga zagrała przeciętnie i słabo ale przecież oni są już mistrzami bo nagle im się formuła rozgrywek z grupami nie spodobała  ty nawet o takim mistrzu to możesz tylko pomarzyć zadam Ci pytanie: ile macie mistrzów ??  Zero. Tyle samo ile Ty przeżyłeś mistrzów Ruchu. Ale jesteśmy blisko pierwszego. Historia jest dla słabych, kolego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a w niej Jaga zagrała przeciętnie i słabo ale przecież oni są już mistrzami bo nagle im się formuła rozgrywek z grupami nie spodobała  ty nawet o takim mistrzu to możesz tylko pomarzyć zadam Ci pytanie: ile macie mistrzów ??  ale licząc tego przed pucharem wiosny?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aker jeszcze napisz, że Górnik Zabrze dalej jest najlepszy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
L powinna następny mecz grać na wyjeździe, łatwiej o 3 punkty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biszop widziałeś nowego CLSa ?  Podoba się ? ![[Linked Image from pbs.twimg.com]](https://pbs.twimg.com/media/C_EWmF8XUAAvAj1.jpg) Jakiś taki niedojebany, nie wiem. Ale ja jak zobaczyłem pierwszego na żywo, wsiadłem, przejechałem się to też dupy nie urywał, z czasem się przekonałem i uważam, że jeden z ładniejszych współczesnych MB  z ryja to taki trochę Aston Martin
|
|
|
|
|
|
|
Zajebiste są te Wasze przepychanki, popcorn mi się skończył, szkoda;-)
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Żeby was wszystkich pogodzić to napiszę że Mistrz Będzie w Warszawie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żeby was wszystkich pogodzić to napiszę że Mistrz Będzie w Warszawie  tak zagra u Was mecz wyjazdowy w przyszłym sezonie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zero. Tyle samo ile Ty przeżyłeś mistrzów Ruchu. Ale jesteśmy blisko pierwszego.
Historia jest dla słabych, kolego masz pecha kolego bo przeżyłem mistrza w 1989 roku byłem na meczu i płakałem przez dwa dni i ze szczęścia i z powodu gazu jaki użyła wówczas milicja ty możesz o tym tylko pomarzyć bo macie w sobie gen frajerstwa i skończycie na czwartym miejscu
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Żeby was wszystkich pogodzić to napiszę że Mistrz Będzie w Warszawie  tak zagra u Was mecz wyjazdowy w przyszłym sezonie no to może mały zakładzik 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zero. Tyle samo ile Ty przeżyłeś mistrzów Ruchu. Ale jesteśmy blisko pierwszego.
Historia jest dla słabych, kolego masz pecha kolego bo przeżyłem mistrza w 1989 roku byłem na meczu i płakałem przez dwa dni i ze szczęścia i z powodu gazu jaki użyła wówczas milicja ty możesz o tym tylko pomarzyć bo macie w sobie gen frajerstwa i skończycie na czwartym miejscu czuję, że zaraz jakiś zakład pójdzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Historia jest dla słabych, kolego masz pecha kolego bo przeżyłem mistrza w 1989 roku byłem na meczu i płakałem przez dwa dni i ze szczęścia i z powodu gazu jaki użyła wówczas milicja ty możesz o tym tylko pomarzyć bo macie w sobie gen frajerstwa i skończycie na czwartym miejscu Gen frajerstwa i złodziejstwa do w eRce szukaj  która sobie się spierdoli w przepaść. Skończyły się syte lata, a teraz nam możecie ssać jaja z dołu czwartej ligi, bo już w nim leżycie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczyk nasza liga totalnie nie moja bajka ale najmniej napinania na forum chyba będzie jak wygra Lech albo Lechia 
|
|
|
|
|
|
|
Biszop widziałeś nowego CLSa ?  Podoba się ? ![[Linked Image from pbs.twimg.com]](https://pbs.twimg.com/media/C_EWmF8XUAAvAj1.jpg) Jakiś taki niedojebany, nie wiem. Ale ja jak zobaczyłem pierwszego na żywo, wsiadłem, przejechałem się to też dupy nie urywał, z czasem się przekonałem i uważam, że jeden z ładniejszych współczesnych MB  z ryja to taki trochę Aston Martin Bardziej sls:-) Ale jak ktoś ma ochote na AM to kolega sprzedaje DB9 V12 cabrio, perfekcyjny stan Samochód jak samochód ale V12 i jego dźwięk śnią się po nocach
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
jak w ten Aston w LPG to master może zechce kupić żeby meblościanki przewozić 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
jak do 100 koła to ja bym sie pisał na tego merola
|
|
|
|
|
|
|
jak w ten Aston w LPG to master może zechce kupić żeby meblościanki przewozić  cabrio da radę. I lodówkę 
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
co na wieczór ??? do gry ??
|
|