|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeżeli ktoś z obecnych tu forumowiczów z Białegostoku wybiera się na mecz w niedzielę i nie ma biletu to radziłbym nie czekać do ostatniej chwili, bo do środy pewnie wszystko pójdzie Nagle wszyscy sobie przypomnieli drogę na stadion jebani krypto kibice Legii No nie wiem. Niektórzy mogliby to samo napisać o większości fanów skoków narciarskich lub innych dyscyplin sportowych. Są sukcesy to ludzie są chętni, żeby pójść i obejrzeć mecz. Nie ma sukcesów to mniej jest chętnych. Mniej sukcesowy był ostatni mecz z Wisłą? Białystok to jest max 15tys. reszta to jakieś łajzy które przyjdą bo ktoś przyjechał na fetę na uniwersyteckim też wpadną sobie zrobić fotki, a połowa nawet nie zobaczyła stadionu w tym sezonie
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Tazen czyli u was na stadionie nie ma miejsca na Januszów sukcesu ? nawet jak płacą za bilety i zysk idzie do kasy klubu ? w WWA jest żyleta i miejsce dla Januszów i kasa się zgadza znaczy tak mi się wydaje
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Najlepsze było kurwa jak Kubica jeździł. Ilu to nagle miałem specków od F1 wśród znajomych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tazen czyli u was na stadionie nie ma miejsca na Januszów sukcesu ? nawet jak płacą za bilety i zysk idzie do kasy klubu ? w WWA jest żyleta i miejsce dla Januszów i kasa się zgadza znaczy tak mi się wydaje ten janusz nie przyjdzie na NIC INNEGO niż Legia choćbyś prosił, błagał, namawiał on ma komunie, chrzest, melanż, wyjazd, wakacje, pracę jak wpadnie Legia to nagle sraczka i afera, bo mu biletu brakło, i nie ma nic ważniejszego nawet porodu żony, a pierwsze co robi po ustaleniu terminarza sprawdza kiedy gra Legia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepsze było kurwa jak Kubica jeździł. Ilu to nagle miałem specków od F1 wśród znajomych  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepsze było kurwa jak Kubica jeździł. Ilu to nagle miałem specków od F1 wśród znajomych  a ilu od skoków narciarskich. Jeszcze jak oglądałem sukcesy Peterki albo Thomy to mało, który Polak wiedział cokolwiek o skokach. Od razu jak się zrobiło boom na Małysza to każdy fachowiec z wieloletnim doświadczeniem przed tv. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
janusz przyjdzie, zajmie zaszczytne miejsce na Ultrze wcześniej kłócąc się o miejscówkę, zrobi z pięć piwek i będzie "dopyng" kręcił i co minutę próbował przebić się jaką Legia jest kurwą czy go wychowali w nienawiści do pustego sektora gości
a później nie przyjdzie na mecz z Lechem bo będzie czekał na pole position po foteczki, piąteczki i autografy na miejscu ewentualnej fety
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
No to już rozumiem Na Ł3 Janusze czy tam rodziny z dziećmi są raczej co tydzień
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Najlepsze było kurwa jak Kubica jeździł. Ilu to nagle miałem specków od F1 wśród znajomych  I każdy jeździł po mieście jakby miał KERS
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dlaczego taka polewa z imienia Janusz?
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Oczywiście szopy przed erło to nic nie przebije. Lucynki z pracy nawet po bilety aplikowały.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
dlaczego taka polewa z imienia Janusz? właśnie.. albo z żeńskiej wersji - Grażyna...przecież wszystkim o takich imionach, może być.. przykro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to już rozumiem Na Ł3 Janusze czy tam rodziny z dziećmi są raczej co tydzień Ja nie mam nic do normalnych Januszy, którzy sporadycznie/częściej wpadną, opierdolą popkorn piwo i kiełbę, pokrzyczą do sędziego czy koseckiego bo dla nich też jest pełno miejsca. Czy vipy i inne elementy też są potrzebne, ale tacy jak pisałem wyżej to są kurwa łajzy i tyle
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
uff...to mnie Tazen trochę uspokoił.. 
|
|
|
|
|
|
|
Nie ma wyjscia,zaraz dzwonie do córki,niech natychmiast bilety dla siebie i dzieci wrzuci do klopa ,i 2 razy wode spuści
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Tacy zagorzali fani, jak np. z żylety też są potrzebni 
|
|
|
|
|
|
|
Nie ma wyjscia,zaraz dzwonie do córki,niech natychmiast bilety dla siebie i dzieci wrzuci do klopa ,i 2 razy wode spuści Dokladnie. Niektorzy za bardzo wyolbrzymiaja
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ja bym nie szedł Forty. Jeszcze Ci guza nabijo. Teraz na tych stadionach to chuliganów tyle. Ogląda się tego w TVN to aż włos się jeży na głowie chociaż łysy jestem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja bym nie szedł Forty. Jeszcze Ci guza nabijo. Teraz na tych stadionach to chuliganów tyle. Ogląda się tego w TVN to aż włos się jeży na głowie chociaż łysy jestem. Sodoma i gomora. Co ta młodzież w dzisiejszych czasach robi. Toż to koniec świata.
|
|
|
|
|
|
|
Ja bym nie szedł Forty. Jeszcze Ci guza nabijo. Teraz na tych stadionach to chuliganów tyle. Ogląda się tego w TVN to aż włos się jeży na głowie chociaż łysy jestem. ja swoj bilet ,zaraz po przeczytaniu topicu na mecz.pl unicestwiłem 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|