|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
przecież real potrzebuje 1 pkt o jakiej porażce piszecie ,litości
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Tazen - ile hot-dogów wpierdoliłeś w przerwie meczu? the best jakie kiedykolwiek jadłem https://www.zomato.com/pl/dogidog-food-truck#co tydzień są na nocnym markecie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale mam z was bekę  Jak tam wasze handikapy i "kibice Jadźki jeszcze sie łudzą, że ugrają cokolwiek z Legią"?  jesteście zdrowo jebnięci biorąc L na wyjeździe do jednej z najlepszych drużyn ligi po takim kursie nawet nie chce mi się nic pisać, bo sami się skompromitowaliście  tego kakaowca wyłączył Góral jak amatora, no i wielki nodż  Legia nawet nie pierdnęła w Białymstoku i tak ma być. To my mamy łatwiejszy terminarz. O Korona-Legia nie będę pisał tutaj, bo niektórym żyłki pękną. Zapewniam jedynie, że Koroniarze zagrają dla Jagi bo wiedzą o co grają  aha 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
A nie można zrobić podziału dla Top 3 już za ten zakończony sezon?
Tą laskę z Roxy za najlepszy wynik mogę oddać hallikowi żeby się nie smucił, że trochę mniej wirtualnego grosza przytuli.
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Beks.wlamal sie na konto.Tazena
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
polonia 2-1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tazen odpalił  jego rozpis ligi się zmienił ale Jadźka nadal idzie na majstra Odpaliłem, bo Korona jest ultrasolidna w obronie, na koniec niewygodna Lechia serio po takim gównie w Białymstoku jesteś dobrej myśli i pewny 6p? optymistycznie my gramy do końca i jakkolwiek to się nie skończy to jest grubo i pięknie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A czy u mnie to sporo 1,7cm , 82 kg 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
I można zrobić bonus, za najwyższy wynik w kolejce, kto wygrywa wybiera sobie dziewczynę z roksy, dotyczy to kawalerów. chudy co kolejkę bierze to wyróżnienie, właśnie szuka pokoju na wyspach i szlifuje lengłydż 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czekam tylko jeszcze na quincy ten najpewniejszy był  Biczu chociaż miał jaja na zakład i za to szacun 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Tazen odpalił  jego rozpis ligi się zmienił ale Jadźka nadal idzie na majstra Odpaliłem, bo Korona jest ultrasolidna w obronie, na koniec niewygodna Lechia serio po takim gównie w Białymstoku jesteś dobrej myśli i pewny 6p? optymistycznie my gramy do końca i jakkolwiek to się nie skończy to jest grubo i pięknie skończy się jak zwykle ale jestem pod wrażeniem , musi być człowiekiem wielkiej wiary
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ale mam z was bekę  Jak tam wasze handikapy i "kibice Jadźki jeszcze sie łudzą, że ugrają cokolwiek z Legią"?  jesteście zdrowo jebnięci biorąc L na wyjeździe do jednej z najlepszych drużyn ligi po takim kursie nawet nie chce mi się nic pisać, bo sami się skompromitowaliście  tego kakaowca wyłączył Góral jak amatora, no i wielki nodż  Legia nawet nie pierdnęła w Białymstoku i tak ma być. To my mamy łatwiejszy terminarz.O Korona-Legia nie będę pisał tutaj, bo niektórym żyłki pękną. Zapewniam jedynie, że Koroniarze zagrają dla Jagi bo wiedzą o co grają  Halo, tu ziemia. Tazen zostan z nami. Najciekawszy fragment pogrubiony. Wyzsza matematyka sie klania, jak Legia wygra pozostale dwa mecze to Wasz latwiejszy terminarz nie da tego majstra. Moze cos zle licze i sie nie znam!
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Tazen - ile hot-dogów wpierdoliłeś w przerwie meczu? nie korzystam z kateringu stadionowego, nie wiem nawet skąd te żetony wziąć co? jakie żetony, nie można nic u Was kupić normalnie za siano tylko trzeba biegać za jakimiś żetonami ?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ja pisałem Tazen niech wygra lepszy ale Jaga też za wiele dziś nie pokazała a grała u siebie
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Biczu to juz jest ten czas zeby wrzucic najebanego Glika spiewajcego z Zenkiem
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
quincy ma szamotaninę w domu ,po meczu Legii żona zalogowała się do ipko i zobaczyła że zniknęła pula na wyjazd wakacyjny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tazen odpalił  jego rozpis ligi się zmienił ale Jadźka nadal idzie na majstra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale mam z was bekę  Jak tam wasze handikapy i "kibice Jadźki jeszcze sie łudzą, że ugrają cokolwiek z Legią"?  jesteście zdrowo jebnięci biorąc L na wyjeździe do jednej z najlepszych drużyn ligi po takim kursie nawet nie chce mi się nic pisać, bo sami się skompromitowaliście  tego kakaowca wyłączył Góral jak amatora, no i wielki nodż  Legia nawet nie pierdnęła w Białymstoku i tak ma być. To my mamy łatwiejszy terminarz. O Korona-Legia nie będę pisał tutaj, bo niektórym żyłki pękną. Zapewniam jedynie, że Koroniarze zagrają dla Jagi bo wiedzą o co grają  aha  typuję over 2‰
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
A nie można zrobić podziału dla Top 3 już za ten zakończony sezon?
Tą laskę z Roxy za najlepszy wynik mogę oddać hallikowi żeby się nie smucił, że trochę mniej wirtualnego grosza przytuli. ![[Linked Image from media0.giphy.com]](https://media0.giphy.com/media/26gsrOXkRYQDWcda0/giphy.gif)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|