O, chyba tylko Szydło napisała, że Europa musi odważnie przeciwstawić się terrorystom. Marionetka Macron - ten co uważa, że do ataków trzeba się przyzwyczaić, pewnie znowu przesyła dobre myśli i stanowisko, że nie można łaczyć ataków z muzułmanami!
Czy Angela Merkel wyraziła już ubolewanie i że jest wstrząśnieta zamachem?
jeszcze nie bo zgubiła gdzieś biustonosz i pojechali do sklepu jej kupić w całej Anglii w sklepach zabrakło już kredy i kwiatów holendrzy już płyną statkami z dostawą świeżych kwiatów
A swoją drogą to ciekawe, że na polskich stadionach "taka dzicz" i strach iść bo zabiją, ale na dzisiejszych meczach pewnie będą tłumy i - mam nadzieję - nikt się i kibiców stojących obok nie wysadzi.
Witam w ten piękny deszczowy dzień. Dzisiaj Mistrz Polski pozostaje bez zmian. Czy się to komuś podoba czy nie. Poza tym Górnik Jaga i jakiś rover 3.5 u Fecha.
Akagi juz nie przesadzaj. Siedzisz z kalkulatorem i mi bedziesz pisal czy kursy na 1 i na X2 sa fifty/fifty czy nie. Taka prawda, ze kursy nie odbiegaja znaczaco od siebie i szanse rozkladaja sie mniej wiecej po rowno. I to wcale nie jest moja ocena a calego swiatka bukmacherskiego i nie tylko
Nie siedzę z kalkulatorem, bo są strony które to podają.
Ale jak już pisałem nie ma to znaczenia, każdy gra co uważa.
Lechia to pewnie na 0:0 wyjdzie jak w Poznaniu. Zaryzykują pewnie dopiero jakby usłyszeli niekorzystny dla nich wynik ze wschodu. Żenująca mentalność.
Nie do końca, bo dla Lechii niekorzystny wynik w Białym będzie od pierwszej minuty przy wyniku 0:0. Później to może się zmienić tylko na korzystny, z perspektywy LE.
Mistrzostwo mają tylko w jednym przypadku. Zwycięstwo w Warszawie i remis w Białym.
Zatem muszą atakować od początku, a Legii to pasuje.
Lechia to pewnie na 0:0 wyjdzie jak w Poznaniu. Zaryzykują pewnie dopiero jakby usłyszeli niekorzystny dla nich wynik ze wschodu. Żenująca mentalność.
Nie do końca, bo dla Lechii niekorzystny wynik w Białym będzie od pierwszej minuty przy wyniku 0:0. Później to może się zmienić tylko na korzystny, z perspektywy LE.
Mistrzostwo mają tylko w jednym przypadku. Zwycięstwo w Warszawie i remis w Białym.
Zatem muszą atakować od początku, a Legii to pasuje.
ale w przypadku gdy w u nas ktoś szybko strzeli gola, to Lechia może zapomnieć o mistrzu i musi bronić remisu aby załapać sie do pucharów
nie zdziwi mnie jak znowu będą szachy jak 2 tygodnie temu i do przerwy 2 razy 0:0, no a w drugiej połowie już się zacznie granie na całego