|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co do akcji na murawie żeby nie było że jadę akurat po ekipie Legionistów
to tyczy się każdej "h", to pojebany klimat jest na dziś, to biznes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w niewydrukowanej tabeli mam mistrza z bilansem -6 punktów
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Już niebawem  Tak jak w sezonach minionych, na rozgrywki w sezonie 2017/2018 będzie składało się 37 ligowych kolejek. Początek sezonu zaplanowano na 14 lipca 2017 roku. Runda jesienna potrwa do 18 grudnia 2017 roku i tego dnia piłkarze LOTTO Ekstraklasy rozpoczną zimową przerwę. Do gry wrócą natomiast 9 lutego 2018 roku. Runda zasadnicza w sezonie 2017/18 zakończy się 7 kwietnia 2018 roku, a początek rundy finałowej zaplanowano na 13 kwietnia. Zakończenie rozgrywek będzie miało miejsce 20 maja 2018 roku. Prawie cała runda zasadnicza została rozplanowana w systemie piątek-poniedziałek, nie licząc kolejek poprzedzających terminy FIFA na mecze reprezentacyjne oraz ostatniej serii spotkań. 30. kolejka będzie rozgrywana w ramach Multiligi, podczas której osiem spotkań odbywa się o tej samej porze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i przyklepany już jest transfer Góralskiego z Jagiellonii do UJB na pozycję gniazdowego  chłop nie zdążył dojechać na plac, a już był tak napruty że mało brakło do zgona
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teo byłem na jego walce rok temu i zrobił na mnie wrażenie te skrzydła husarii w których wyszedł były fajną promocją Polski. Akurat wtedy wygrał ale ta walka w Kanadzie to była żenada , jakby nie byl przygotowany. Stał jak posąg. Wszystko dostał na łeb co mógł dostać. Troche go murzyn utemperował
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
to tyczy się każdej "h", to pojebany klimat jest na dziś, to biznes Też mnie wkurwiają te podziały teraz. Hools, Ultras, Piknik. Kiedyś się jechało ekipą na wyjazd i każdy był kibicem swojej drużyny. Trzeba było się bić to bili się wszyscy. Świecidełka też każdy palił, każdy dopingował. A teraz skoksowańce genetyczne napierdalam kolegę po szału na murawie. Normalne to nie jest.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przyznam też, że trzeba pogonić Wasiliewa i Czernycha, wczoraj po 10min byli do zmiany, DRAMAT
Romańczuk to samo, Tomasik też out, Burliga
Nowikowas naprawdę super grajek, trzeba na niego stawiać na maxa tak jak niegdyś na Fiodora, zrobił nam ten mecz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to tyczy się każdej "h", to pojebany klimat jest na dziś, to biznes Też mnie wkurwiają te podziały teraz. Hools, Ultras, Piknik. Kiedyś się jechało ekipą na wyjazd i każdy był kibicem swojej drużyny. Trzeba było się bić to bili się wszyscy. Świecidełka też każdy palił, każdy dopingował. A teraz skoksowańce genetyczne napierdalam kolegę po szału na murawie. Normalne to nie jest. Dokładnie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i przyklepany już jest transfer Góralskiego z Jagiellonii do UJB na pozycję gniazdowego  chłop nie zdążył dojechać na plac, a już był tak napruty że mało brakło do zgona 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedna bramka przesądziłaby o mistrzostwie, szkoda. Na Łazienkowskiej każdy pełne gacie w końcówce  ładnie to rozpisałeś przed meczem  mało brakowało - strzał Tomasika 85 cm. obok słupka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przyznam też, że trzeba pogonić Wasiliewa i Czernycha, wczoraj po 10min byli do zmiany, DRAMAT
Romańczuk to samo, Tomasik też out, Burliga
Nowikowas naprawdę super grajek, trzeba na niego stawiać na maxa tak jak niegdyś na Fiodora, zrobił nam ten mecz romańczuk czernych tomasik do pogonki więcej już nie osiągnął jak teraz ich nie pogonią to nastąpi zjazd i dobrego hajsu nie wyrwą a o burlidze szkoda pisać drugi gol zdecydowanie jego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedna bramka przesądziłaby o mistrzostwie, szkoda. Na Łazienkowskiej każdy pełne gacie w końcówce  ładnie to rozpisałeś przed meczem  mało brakowało - strzał Tomasika 85 cm. obok słupka Po bramce na 2-2 wkurwiłem się, bo zaczęli grać totalnie bez sensu. Wcześniej mega dobrze atakowali skrzydłami, gdzie schodził nawet Sheridan, a po zremisowaniu odkryliśmy się jeszcze bardziej i szła tylko laga do przodu, która nic nie daje NIGDY jakby pocisnęli 10min tak jak po bramce na 1-2 to wpadłoby na 200% Lech totalnie się pogubił
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i przyklepany już jest transfer Góralskiego z Jagiellonii do UJB na pozycję gniazdowego  chłop nie zdążył dojechać na plac, a już był tak napruty że mało brakło do zgona szkoda tej burzy bo to zepsuło klimat i wszyscy szybko się rozeszli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to tyczy się każdej "h", to pojebany klimat jest na dziś, to biznes Też mnie wkurwiają te podziały teraz. Hools, Ultras, Piknik. Kiedyś się jechało ekipą na wyjazd i każdy był kibicem swojej drużyny. Trzeba było się bić to bili się wszyscy. Świecidełka też każdy palił, każdy dopingował. A teraz skoksowańce genetyczne napierdalam kolegę po szału na murawie. Normalne to nie jest. Dokładnie.  mogli go wyprowadzić, pewnie by wystarczyły dwa słowa a koleś by nawet nie drgnął
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedna bramka przesądziłaby o mistrzostwie, szkoda. Na Łazienkowskiej każdy pełne gacie w końcówce  ładnie to rozpisałeś przed meczem  mało brakowało - strzał Tomasika 85 cm. obok słupka Po bramce na 2-2 wkurwiłem się, bo zaczęli grać totalnie bez sensu. Wcześniej mega dobrze atakowali skrzydłami, gdzie schodził nawet Sheridan, a po zremisowaniu odkryliśmy się jeszcze bardziej i szła tylko laga do przodu, która nic nie daje NIGDY jakby pocisnęli 10min tak jak po bramce na 1-2 to wpadłoby na 200% Lech totalnie się pogubił tak racja zjebali po tym strzelonym golu, Lech ostro obesrany był zabrakło zimnej głowy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki Tazen.
Rozumiem Twoje rozgoryczenie, bo naprawdę niewiele Wam brakowało.
Życie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo to pajace były, popisówka przed dupeczkami-hostessami jak widzę teraz na fotach
a jak dziewczyny się nabiorą to skończą jako zwykłe kurwy na roksie, bo chłopcy tym się zajmują
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedna bramka przesądziłaby o mistrzostwie, szkoda. Na Łazienkowskiej każdy pełne gacie w końcówce  ładnie to rozpisałeś przed meczem  mało brakowało - strzał Tomasika 85 cm. obok słupka Po bramce na 2-2 wkurwiłem się, bo zaczęli grać totalnie bez sensu. Wcześniej mega dobrze atakowali skrzydłami, gdzie schodził nawet Sheridan, a po zremisowaniu odkryliśmy się jeszcze bardziej i szła tylko laga do przodu, która nic nie daje NIGDY jakby pocisnęli 10min tak jak po bramce na 1-2 to wpadłoby na 200% Lech totalnie się pogubił po golu na 1-2 byłem wkurwiony że rzucają te serpentyny nasi w sztosie myślałem że wybije ich to z rytmu a po golu na 2-2 włączyły się kalkulatory szkoda bo ja bym zaryzykował va banqe 
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze w przerwie mówiłem do koleszków nie ma co się mazać zobaczycie że będzie tak jak z Lechią 2 lata temu z 0-2 wyciągną mało się pomyliłem 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|