To jest bardzo bezpieczne i wygodne stanowisko rywali Legii: my nic nie musimy, mistrzostwo Legii to normalka(obowiązek), wygrać Mistrza jako trener Legii to normalka(obowiązek).
Jak już Legia wygra(ła) Mistrza, to nadal jest cała masa powodów do narzekań: budżety, układy , sędziowie, cały świat przeciwko nam malutkim.
BKS czy Pioter bez Kafla zostaje na kolejny Sezon ? i czy Peszko dostał życzenia od kibiców za tego RedTjuba ?
Pioter niech wydupca. pierdolony minimalista. nic nie osiągnął, najsłabsze ogniwo tej drużyny ... czy zostanie ? nie wiem, róznie mówią. czas rozliczeń niebawem. a Sławek ... no coż, troszkę mu się dostało.
ewidentnie zarył, źle ułożył stopę przy próbie kopnięcia, grał pewnie w juniorach na bocznej obronie
naprawdę starasz się bronić tego idioty?
nie, tylko nic szczególnego na tym nagraniu nie ma a szum z tego jak by kolesiowi głowę urwało, prędzej uwierzę że specjalnie zarył, po za tym patrz na wyskok
Eurowpierdole Lecha i Jagi za kilka tygodni, jeszcze przed liga. Bedzie na co popatarzec.
wiem wiem nie możesz się doczekać naszej wtopy, czekałeś od stycznia i dupa, wczoraj przy 0:2 to pewnie miałeś wlasną fetę przed monitorem
Ja po prostu patrze racjonalnie na szanse naszych druzyn w pucharach. A Jaga po zmianie trenera, byc moze bez Vassilieva to no coz... nie daje to fajnych perspektyw. O Arce nawet nie wspominam, bo tu Lech dal dupy po calosci. Tak, naszych, bo bede kibicowal tez Jadze w el LE, podobnie jak Lechowi i w el LM Legii. Nie mialem zadnej fety, ale wyniki fajnie sie ukladaly, bo moim skromnym zdaniem Lechia daje wieksze szanse na brak eurowpierdolu na dzien dobry z byle kim. Dlaczego? Bo maja trenera, bo nie odchodza najlepsi zawodnicy, bo maja stabilna sytuacje (trener, sklad).
Originally Posted by jaga1920
Originally Posted by iti
Eurowpierdole Lecha i Jagi za kilka tygodni, jeszcze przed liga. Bedzie na co popatarzec.
biec ty jedynie możesz sobie pomarszczyć przed tv bażancie lub wziąć wuwuzele założyć perukę i potrąbić na siatkówce z januszami i grażynami zazdrośniku
Nie jestem zazdrosnikiem. W pucharach kibicuje WSZYSTKIM polskim druzynom, niezaleznie czy jest to Legia, Lech, Lechia czy Jaga. Bede im kibicowal, bo zalezy mi na jak najlepszych wystepach naszych druzyn.