|
|
addict
|
|
addict
 Pliskowa - grubo!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co to za przyjeb komtuje na Eurosporcie? Sluchac sie tego nie da. Narazie na polsacie oglada sie klase lepiej. Orientujesz się może jak to jest z multiroomem na kanałach Tenis Premium bo jak się kontaktuje z nimi to mówią że nie działa w multiroom ale da się niby jakoś oglądać na 2 dekoderach?
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
zegarek odstaw nafte, baczynska to nie węgierka. Korzenie węgierskie, matka i ojciec stamtąd pochodzą.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ivanovic grała finał FO w 2008, jak pamięc nie myli 2007 też i wtedy miała 20lat racja 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Pachnie duzymi niespodziankami na tym FO, Donek Young w finale debla, Ostapenko o krok od finału, to moze Thiemm jutro ?  Idzie mlode  Z tych wynikow bardziej mnie sklad polfinalistow w deblu dziwi.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
zegarek odstaw nafte, baczynska to nie węgierka. Korzenie węgierskie, matka i ojciec stamtąd pochodzą. a to nie wiedziałem 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Rozpaczliwe liczenie na UE Wielkiej Jeleny. Miazdzona węgierska żebraczka nie jest w stanie wygrac swojego gema serwisowego. Schowaj fiutka do kieszeni. Timea to Szwajcarka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co to za przyjeb komtuje na Eurosporcie? Sluchac sie tego nie da. Narazie na polsacie oglada sie klase lepiej. Maciej Synówka Trener m.in. Lucic Baroni, Vandeweghe , a obecnie Bencic. Chyba najlepszy i najbardziej fachowy komentarz jaki miałem okazję słuchać. W sposób prosty i dostępny tłumaczy różne aspekty gry także z perspektywy zawodniczki i jej aktualnego stanu psychicznego. Żałosna Strączy boi się cokolwiek przy nim powiedzieć, by się nie ośmieszyć. O debilu Domańskim nawet nie wspominam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zegarek odstaw nafte, baczynska to nie węgierka. Korzenie węgierskie, matka i ojciec stamtąd pochodzą. Tak. Ale urodzona i wychowana w Szwajcarii
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Ostapenko bez wygranego turnieju w Wta idzie na szlema
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Co to za przyjeb komtuje na Eurosporcie? Sluchac sie tego nie da. Narazie na polsacie oglada sie klase lepiej. Maciej Synówka Trener m.in. Lucic Baroni, Vandeweghe , a obecnie Bencic. Chyba najlepszy i najbardziej fachowy komentarz jaki miałem okazję słuchać. W sposób prosty i dostępny tłumaczy różne aspekty gry także z perspektywy zawodniczki i jej aktualnego stanu psychicznego. Żałosna Strączy boi się cokolwiek przy nim powiedzieć, by się nie ośmieszyć. O debilu Domańskim nawet nie wspominam czyli, to by tlumaczylo aktualna forme Bencic 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Pachnie duzymi niespodziankami na tym FO, Donek Young w finale debla, Ostapenko o krok od finału, to moze Thiemm jutro ?  Idzie mlode  Z tych wynikow bardziej mnie sklad polfinalistow w deblu dziwi. dziwi mianowicie to ze nie ma tam kubotów, herbertów, murrayów czy bryanów ? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Co to za przyjeb komtuje na Eurosporcie? Sluchac sie tego nie da. Narazie na polsacie oglada sie klase lepiej. Orientujesz się może jak to jest z multiroomem na kanałach Tenis Premium bo jak się kontaktuje z nimi to mówią że nie działa w multiroom ale da się niby jakoś oglądać na 2 dekoderach? Nie mam pojecia, mam tylko jeden dekoder na chacie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ana pierwszy finał RG grała jako 19 latka, rok później w 2008 zdobyła trofeum.
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
czyli, to by tlumaczylo aktualna forme Bencic  Aktulanie to bencic jest kontuzjowana i nie zagra do końca sezonu
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Ana pierwszy finał RG grała jako 19 latka, rok później w 2008 zdobyła trofeum. 10lat mineło, o tym 2007 i finale kompletnie zapomniałem i myslałem ze sie komentator pomylił, i cały czas w pamieci mam ten 2008rok, no ale głowa nie pendrive nie wszystko pomiesci.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Pachnie duzymi niespodziankami na tym FO, Donek Young w finale debla, Ostapenko o krok od finału, to moze Thiemm jutro ?  Idzie mlode  Z tych wynikow bardziej mnie sklad polfinalistow w deblu dziwi. dziwi mianowicie to ze nie ma tam kubotów, herbertów, murrayów czy bryanów ?  W zasadzie to nikogo z czolowki tam nie ma  Na sie Cabal/Farah, ale dla mnie to taka para "z drugiego szeregu", solidni, ale bez wiekszych szans na regularna walke o ostatnie rundy turniejow, wygraja jakas 250, w 500 zrobia wynik, ale wyzej juz slabiej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pliskova +1,5 seta 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
czyli, to by tlumaczylo aktualna forme Bencic  Aktulanie to bencic jest kontuzjowana i nie zagra do końca sezonu Operacja nadgarstka jednak? Czy plecy?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|