|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dawno się tak nie uśmiałem. Rozbawiłeś mnie toro do łez. Inwestuję na rodzimej giełdzie od prawie dziesięciu lat.Byłem w objęciach byków jak również niedźwiedzi.Przetrzymałem wszystkie bessy i zacierałem ręce podczas hossy. Nie wychylałbym się wogóle gdybyś ten temat umieścił w innym miejscu.Mimo iż nie jestem aktywny na tym forum to czytam go od ponad dwóch lat.W związku z tym,że część uczestników tego forum szanuję za fachowość i ogrom pracy jaką tu wkładają,nie pozwolę na robienie im wody z mózgu. Żadna giełda na świecie ani inny rynek finansowy nie jest maszynką do robienia pieniędzy.Nikt przy zdrowych zmysłach nie zagwarantuje 1% dziennie, ani nawet tygodniowo. Z braku czasu nie będę wgłębiał się tu w światowe rynki.Mogę jedynie dla ostrzeżenia uczestników forum stwierdzić,że wszystkie te obiecanki można włożyć między bajki. Nie było,nie ma i z pewnoscią nie będzie firmy, która osiąga tak wysokie stopy zwrotu. Toro jeśli możesz to daj spokój temu tematowi, chyba że masz w tym jakiś interes. Serdecznie pozdrawiam,życząc samych trafnych typów i hossy dla toro przez najbliższe lata. dardaw
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Powiem tylko jedno zobaczymy za 10 tygodni obserwuj wyniki
|
|