iti, dobra, konkretnie, kto te zawody w paletki wygra u mężczyzn? Gdyż musze wiedziec kogo oglądać.
Nazwisko proszę!
Federer. Widzialem Rogera w Stuttgarcie i Halle, forma jest bardzo dobra. Przy obecnej mizerii Djokovica i Murraya nie sadze zeby ktos byl w stanie mu zagrozic, aczkolwiek Novak w Eastbourne pokazywal przeblyski Novaka-dominatora, ale ciezko bylo mu to utrzymac na przestrzeni dwoch setow, a co dopiero mowiac o meczu do trzech wygranych setow.
Ale to było opanowane, nawet słuchawki poprawił. A klawiaturę rozpierdolił, bo nie działała dobrze. Ja też raz jebnąłem myszką o ścianę. Zadaniem urządzenia jest dobrze działać, jeśli nie umie wykonać swojej jedynej życiowej misji, to rozpierdol.
Master na jakim swiecie ty zyjesz? Kazdy o tym slyszal. Wpisz na Youtube.com "Janowicz Izak", kliknij ENTER i ogladaj!
Nie znam się na tych filach z gier!
Jakiś fan wyjasnił o co tam chodziło:
Michał Nitecki8 miesięcy temu Heh. Ku woli ścisłości to był 3 mecz. Najpierw przegrał 100$, w kolejnym starciu 1200$ a to jest końcówka 3 meczu też z zakładem o 1200$.... Na własne życzenie praktycznie bo Izak chciał odpuścić po 2 meczyku.
JAK MNIE TO WKURWIA W TYM JEBANYM POLSACIE SPORT, ZE NIE POKAZA MECZU OD KTOREGOS TAM GEMA/SETA TYLKO OD POCZATKU DO KONCA, NIE PRZELACZA SIE W TRAKCIE. KURWA MAC.