|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
po prostu sandecja jest piekielnie mocna ... nawet legia sie z nimi meczyła 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po prostu sandecja jest piekielnie mocna ... nawet legia sie z nimi meczyła  taaaa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyli wszystko w normie, MP przepierdala z wieśniakami, przyszły mistrz przepierdala z beniaminkiem
dziękujemy Ci Ekstraklaso za emocje, za styl no i za nieprzewidywalność ! "wieśniakami"? jakieś kompleksy spod zapachu śmierdzącej ryby?
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Wyspiarze to jakieś popierdółki, nie to co u nas przyszły mistrz z beniaminkiem u siebie baty  Ciekawe czy sędzia skrzywdził Jagę?  Nie oglądałem...
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Wyspiarze to jakieś popierdółki, nie to co u nas przyszły mistrz z beniaminkiem u siebie baty  Ciekawe czy sędzia skrzywdził Jagę?  Nie oglądałem... Ewidentnie. Dziś cała Liga+ extra o pokrzywdzonych. Tylko komuch Przesmycki może im pomóc. Bo już nie ma trenera drącego ryja na sędziów co parę sekund.
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
czyli wszystko w normie, MP przepierdala z wieśniakami, przyszły mistrz przepierdala z beniaminkiem
dziękujemy Ci Ekstraklaso za emocje, za styl no i za nieprzewidywalność ! "wieśniakami"? jakieś kompleksy spod zapachu śmierdzącej ryby? wieśniaki = Nieciecza a moich kompleksów w to nie mieszaj bo mam tylko jeden, bardzo wstydliwy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wstyd. Wystarczyło, żeby Sheridan wykorzystał swoje sytuacje i byłoby po meczu już w 1. połowie. Sandecja bardzo dobre spotkanie, zasłużona wygrana.
Tradycja wpierdolów od beniaminków podtrzymana - rok temu Płock x2.
|
|
|
|
|
|
|
Wyspiarze to jakieś popierdółki, nie to co u nas przyszły mistrz z beniaminkiem u siebie baty  Ciekawe czy sędzia skrzywdził Jagę?  Nie oglądałem... Ewidentnie. Dziś cała Liga+ extra o pokrzywdzonych. Tylko komuch Przesmycki może im pomóc. Bo już nie ma trenera drącego ryja na sędziów co parę sekund. Twaro na forumie... albo mało tu bywam albo powinienem być w szoku albo haczyk/quincy się zafiranowali i walą zza atrapy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
1 bramka dla Sandecji ze spalonego?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Wyspiarze to jakieś popierdółki, nie to co u nas przyszły mistrz z beniaminkiem u siebie baty  Ciekawe czy sędzia skrzywdził Jagę?  Nie oglądałem... Ewidentnie. Dziś cała Liga+ extra o pokrzywdzonych. Tylko komuch Przesmycki może im pomóc. Bo już nie ma trenera drącego ryja na sędziów co parę sekund. Mogę uchylić rąbka tajemnicy, że była kontrowersja w tym meczu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1 bramka dla Sandecji ze spalonego? raczej tak, ale nie ma co tłumaczyć, zasłużenie nas pokarali
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
1 bramka dla Sandecji ze spalonego? raczej tak, ale nie ma co tłumaczyć, zasłużenie nas pokarali to na chuj ten var jest 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Wyspiarze to jakieś popierdółki, nie to co u nas przyszły mistrz z beniaminkiem u siebie baty  Ciekawe czy sędzia skrzywdził Jagę?  Nie oglądałem... Ewidentnie. Dziś cała Liga+ extra o pokrzywdzonych. Tylko komuch Przesmycki może im pomóc. Bo już nie ma trenera drącego ryja na sędziów co parę sekund. Twaro na forumie... albo mało tu bywam albo powinienem być w szoku albo haczyk/quincy się zafiranowali i walą zza atrapy  Twaro. Mogę legitkę pokazać. Przyciągnęła mnie fantastyczna oferta wygrania kasy w FPL . Do tego naciągnąłem Warrena - będzie w styczniu wpłacał 100 do puli extra. Wieszczu się waha ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1 bramka dla Sandecji ze spalonego? raczej tak, ale nie ma co tłumaczyć, zasłużenie nas pokarali to na chuj ten var jest  gówno daje, totalnie źle jest to zorganizowane zamieszanie tylko powoduje
|
|
|
|
|
|
|
Wyspiarze to jakieś popierdółki, nie to co u nas przyszły mistrz z beniaminkiem u siebie baty  Ciekawe czy sędzia skrzywdził Jagę?  Nie oglądałem... Ewidentnie. Dziś cała Liga+ extra o pokrzywdzonych. Tylko komuch Przesmycki może im pomóc. Bo już nie ma trenera drącego ryja na sędziów co parę sekund. Twaro na forumie... albo mało tu bywam albo powinienem być w szoku albo haczyk/quincy się zafiranowali i walą zza atrapy  Twaro. Mogę legitkę pokazać. Przyciągnęła mnie fantastyczna oferta wygrania kasy w FPL . Do tego naciągnąłem Warrena - będzie w styczniu wpłacał 100 do puli extra. Wieszczu się waha ... Legitkę chętnie zobaczę;-)
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Lukaku pokraka nawet 5 nie strzeli do stycznia
|
|