Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 108 z 140 1 2 106 107 108 109 110 139 140
1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
no słyszałem że mocno się tam przykłada do pracy

Bonus: Unibet
Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Originally Posted by Kretol
Originally Posted by mafia
dzisiaj Jaga u moorka

koles ma przejebane, codziennie ktos z forum u niego

laugh

Przejebane to mają goście. Muszą siedzieć po ciemku.

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Originally Posted by 11kera11
no słyszałem że mocno się tam przykłada do pracy

No właśnie nie bardzo. Co prawda rozgonił poprzednią klikę złodziei a teraz wali ściemę, że w mieście nic się nie dzieje, bo musiał zacisnąć pasa i spłaca długi poprzedników.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
i lata do holandii na pedalskie imprezy za publiczne pieniądze
dość często

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Originally Posted by jaga1920
i lata do holandii na pedalskie imprezy za publiczne pieniądze
dość często

Zgadza się. Tyle co miał delegacji wypisanych to głowa boli.

A tu ulubiona eurodupowata naszego Mastera:

https://wiadomosci.wp.pl/tadeusz-is...n-nie-powinny-one-pasc-6155077714642561a

M
Czy Państwo to widzą?
Czy Państwo to widzą?
M Offline
Beto 5 meczow urlopu

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Z beto to coś niedobrego jest. frown

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by fechu
Z beto to coś niedobrego jest. frown
oby nie.

M
Czy Państwo to widzą?
Czy Państwo to widzą?
M Offline
na pewno cos sie stalo, ale oby z gatunku tych odwracalnych

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
a tak dla objasnienia, za co siedział dubieniecki (i mam nadzieje ze dalej posiadzi, bo chuja z m,ordy nawet nie lubie)- prowadził on zakład pracy chronionej, i dzieki temu że przedstawiał iż w jego firmie pracuje niepelnosprawi, dostawał on dotacje za zatrudnienie ich w swoim zakładzie, a dokumenty ltore on przedstawiał zdobywał poprzez zakup danych osobowych z urzedu statystycznego, w tym samym czasie jego Borucowa, prowadziła podobny zakład na podobnych warunkach, wyciągając także kasę od panstwa. Ludzie poszkodowani (niepelnosprawni)którzy potem zeznawali, twierdzili że nawet nie wiedzieli że takie firmy istnieją, a już nie mowiąc ze w nich pracowali:):)

Komitet rozgrywek ukarał Cristiano Ronaldo za wydarzenia z niedzielnego meczu z FC Barcelona (3:1). Portugalczyk został zawieszony na pięć meczów

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Dziwna sprawa. Bazyl się zakładał więc poszlaka jest taka, że się wysprzęglił. Chociaż znam chłopa nie od dziś i dałbym sobie rękę obciąć.

Ale Beto? Dobrze się prowadził, z nikim nie zakładał... frown

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Originally Posted by Szuman
a tak dla objasnienia, za co siedział dubieniecki (i mam nadzieje ze dalej posiadzi, bo chuja z m,ordy nawet nie lubie)- prowadził on zakład pracy chronionej, i dzieki temu że przedstawiał iż w jego firmie pracuje niepelnosprawi, dostawał on dotacje za zatrudnienie ich w swoim zakładzie, a dokumenty ltore on przedstawiał zdobywał poprzez zakup danych osobowych z urzedu statystycznego, w tym samym czasie jego Borucowa, prowadziła podobny zakład na podobnych warunkach, wyciągając także kasę od panstwa. Ludzie poszkodowani (niepelnosprawni)którzy potem zeznawali, twierdzili że nawet nie wiedzieli że takie firmy istnieją, a już nie mowiąc ze w nich pracowali:):)

Chudini jest dziwnie spokojny. Przecież on chce tylko zaszantażować miasto i dostać atrakcyjne grunty za frajer. Normalna sprawa. Nic podejrzanego.

Kurwa scyzoryk się w kieszeni otwiera jak słyszę takie teksty.

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Originally Posted by quincy
Dziwna sprawa. Bazyl się zakładał więc poszlaka jest taka, że się wysprzęglił. Chociaż znam chłopa nie od dziś i dałbym sobie rękę obciąć.

Ale Beto? Dobrze się prowadził, z nikim nie zakładał... frown
strach mieć nick na literę B
Bitek niby nic nie zrobił a znikł

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline

Chudini jest dziwnie spokojny. Przecież on chce tylko zaszantażować miasto i dostać atrakcyjne grunty za frajer. Normalna sprawa. Nic podejrzanego.

dziwi mnie ten spokój Chudiniego
przecież wiadomo na 100 % że gość pobrał stanowisko żeby narobić wałków i spierdolić jak najszybciej

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
A ile udziałów ma Murawski?

specjalista
specjalista
A ile udziałów ma Murawski?

25 %

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://www.dziennikbaltycki.pl/sport/arka-gdynia/a/dominik-midak-komentuje-slowa-marcina-dubienieckiego,12363562/

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
weryfikacja dokumentów w Easysportbet 10 minut, dłużej mi zajęło skanowanie

specjalista
specjalista
Chudy Twoja retoryka brzmi mnie więcej tak: "to nic nie szkodzi, że zaprosiłem na święta do domu złodzieja. A nawet zostawię na widoku portfel i szkatułę z biżuterią to się zobaczy czy to złodziej czy nie. Zresztą on się wprosił do mnie na święta tylko dlatego, że mam ładną kuzynkę a on by ją chciał wydupcyć. Specjalnie go posadę koło niej, żeby sobie mogli przy Wigilii lepiej się poznać."

masz rację, źle do tego podszedłem

Nie jestem spokojny o tę sytuację tylko podchodzę póki co z rezerwą - bo co, mam iść i skandować pod prezydium miasta żeby coś z tym zrobili?

Póki co przyznaję bez bicia że jest to fatalna informacja dla klubu, kibiców no i obecnych działaczy którzy wyciągnęli klub z długów a pewnie za jakiś czas polecą ze stanowisk. Na dzień dzisiejszy założenie moje jest takie: wpuściliśmy do własnego domu złodzieja i trzeba patrzeć jemu na ręce i nie dać się wyjebać. Tu w grę wchodzą duże pieniądze a jak wiadomo kto ma kasę ten dyktuje warunki. W razie jakichkolwiek podejrzanych działań nowych właścicieli myślę że prawdziwi ludzie klubu (Ci nie przekupieni) i kibice zaczną walkę z lichwiarstwem choć wolałbym uniknąć takich anomalii i żyć w spokoju ciesząc się spokojnym bytem klubu.

Nie róbcie ze mnie kretyna który liczy na Bóg wie co, że może przyjdzie taki Dubieniecki i odmieni stan Arki na jeszcze lepsze.

Póki co jeszcze nie wiadomo do końca o co chodzi w tej układance i nie ma założeń co może się wydarzyć a co nie. Trzeba pilnować swojego i nie dopuścić do katastrofy

tyle w temacie

Strona 108 z 140 1 2 106 107 108 109 110 139 140

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, rafal08, kamel, betowiec, latajaca_holenderka, Sensei, burbon, forty), 1,819 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,625
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025