|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jeszcze nie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
K... ja tam mam ponad 400e w zakladach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Maja rozliczac recznie, potrwa to kilka dni
|
|
|
|
|
|
|
Mi już rozliczyli wczorajsze zakłady. Oczywiście brak dostępu do kolejnych rynków.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie tez, kasa zlecona do wyplaty, wroce jak bf sie pojawi
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ktoś kojarzy, czy w Matchbook [ affiliate.matchbook.com] jest opcja cash out ? Oferta jest szczątkowa, ale trzeba jakoś przetrwać. Może ESB jakoś to ogarnie.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ostatnie wydarzenia, zmusiły mnie do poszukiwania i przetestowania wszelkiej maści brokerów czy tam bukmacherów itd. Najlepiej wygląda www.premiumtradings.com [ premiumtradings.com] Jedyny kłopot w nimi jest taki, że wciąż chcą jakieś dokumenty. Inaczej mówiąc, nie ma co liczyć na szybki proces założenia konta. Do Betfair mają narzędzie Shark Premium. Niestety wciąż nie mogłem go przetestować. Jak zapewniają, można korzystać z opcji CashOut. Oferta bogata, interfejs - kwestia przywyknięcia. Sportmarket [ sportmarket.com] - kompletnie mi nie podszedł. Wytrzymałem tam jeden dzień. Mało przejrzysty, oferta na piłkę bogata, ale już możliwość postawienia różnych opcji w danym zdarzeniu jest nędzna. W zasadzie wszystko sprowadza się do opcji 1X2, jakieś nędzne O/U. Matchbook [ affiliate.matchbook.com] - bardzo mi się spodobał. Super przejrzysty, dobrze się gra przez telefon. Nawet słaba oferta nie byłaby przeszkodą. Ale jest jedna wada, która jest nie do przejścia. Rozliczają zakłady dopiero po zakończeniu spotkania. Jeśli dajmy na to, ktoś zagra over 1,5 goli, a te padną w pierwszych minutach spotkania, to i tak musimy czekać na zakończenie zdarzenia czyli pełne 90 minut. Dla mnie to niezrozumiałe, bo mrożąc ludziom kasę, mniej zarabiają...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ten Matchbook [ affiliate.matchbook.com] to jest samodzielny serwis czy taki podserwis Easysportbet?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Samodzielny, mozna bezposrednio konto zalozyc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie tam są prowizje bo nigdzie nie mogę znaleźć?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Gdyby ktoś jeszcze miał taki problem to podczas rejestracji nie używajcie polskich znaków.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na 3ET ktoś gra ? długo sie czeka na złożenie konta przez ESB ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nowa platforma do BF ma byc od 01.09 Jak tak pisza to chyba sa dogadani z BF normalnie ma być dostępna dla wszystkich? wcześniej ktoś pisał o VIP-ach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na tym 3ET nie polecam otwierać konta, chciałem sprawdzić co to jest, okazało się że kursy na podobnym poziomie co w Pinnacle, oferta tylko Soccer, NCAA, Baseball i American Footbal, do tego bardzo uboga oferta, nic tam nie ma do postawienia oprócz Money Line, podstawowy U/O i podstawowy handicap, 3 opcje na każde zdarzenie, słabizna.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na tym 3ET nie polecam otwierać konta, chciałem sprawdzić co to jest, okazało się że kursy na podobnym poziomie co w Pinnacle, oferta tylko Soccer, NCAA, Baseball i American Footbal, do tego bardzo uboga oferta, nic tam nie ma do postawienia oprócz Money Line, podstawowy U/O i podstawowy handicap, 3 opcje na każde zdarzenie, słabizna. no ale te trzy rynki to standard u "poważnych" buków, które przyjmują "poważne" pieniądze inne rynki to tylko bf, jak wrócę do PL to postaram się założyć premiumtradings [ premiumtradings.com] i obadać temat, choć może do tego czasu esb już będzie hulał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na tym 3ET nie polecam otwierać konta, chciałem sprawdzić co to jest, okazało się że kursy na podobnym poziomie co w Pinnacle, oferta tylko Soccer, NCAA, Baseball i American Footbal, do tego bardzo uboga oferta, nic tam nie ma do postawienia oprócz Money Line, podstawowy U/O i podstawowy handicap, 3 opcje na każde zdarzenie, słabizna. no ale te trzy rynki to standard u "poważnych" buków, które przyjmują "poważne" pieniądze inne rynki to tylko bf, jak wrócę do PL to postaram się założyć premiumtradings [ premiumtradings.com] i obadać temat, choć może do tego czasu esb już będzie hulał No tak ale wątpie żeby tu byli gracze którym potrzebny jest taki buk, to już jest na bardzo duże stawki, lepszą ofertę ma Pinnacle i dużo lepsza oferta i limity też wystarczające dla większości, a jak ktoś chce grać po 5-10ke na jeden bet to 3ET jest dla niego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wygląda na to, że easysportbet tą niby VIP platformą podniosło po prostu prowizję do 5% ... Takie czary mary i nagle są dogadani z BF? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|