mafia to moje 1 konto tu, zalozylem bo bylem ciekawy co sądzicie o tym meczu, dlaczego tak bukmacherzy blokuja to spotkanie, dlaczego na gieldzie jest wiecej kasy na tym meczu niz na wszystkich innych meczach kolejki razem wzietych i o mozliwym scenariuszu
mafia to moje 1 konto tu, zalozylem bo bylem ciekawy co sądzicie o tym meczu, dlaczego tak bukmacherzy blokuja to spotkanie, dlaczego na gieldzie jest wiecej kasy na tym meczu niz na wszystkich innych meczach kolejki razem wzietych i o mozliwym scenariuszu
niestety nie wiem, nie znam sie, tu malo osob uprawia hazard
Witam, chciałbym poznać Wasze zdanie na temat meczu Ararat Moscow - FK Ryazan, na tą chwilę 25 z 45 bukmacherów zabklokowało mozliwosc obstawiania tego spotkania. Wszystko wskazuje ze jest wyrezyserowane i teraz pytanie jakie macie sposoby na rozpoznanie w ktorą strone jest wyrezyserowane i jaki scenariusz jest mozliwy np. czy bedzie gol na podbicie kursu. Zapraszam do dyskusji, ja swoje przemyslenia przedstawie przed meczem. Pozdrawiam
A czytałeś trochę o tym Araracie ?
Dziwna nazwa jak na klub moskiewski.
Ararat to święta góra dla Ormian, leży w Turcji.
Klub powstał w marcu tego roku. Zakontraktowali m.i. Romana Pawluczenkę czy Andreja Riebko.
Już te fakty wskazują że ich mecze mogą być częściej blokowane.
Możliwe że będę musiał formatować dysk, chociaż na razie przywróciłem system z przed kilu miesięcy i się poprawiło, ale nie wiem na ile.
W czym rzecz. O ile login do wejścia na swój profil wyświetla mi się, o tyle hasło to same kropki, a to już tyle lat że go nie pamiętam i nie zapisałem.
I powracam z pytaniem. Czy możliwe jest że mi to hasło wyślesz na PW ?