|
|
member
|
|
member
musze wyplacic pieniadze z buka na konto bankowe, ok 5000pln (wplacalem przez e-portfel, ale usuneli mi te opcje wyplaty, zostawili tylko konto bankowe), pieniedze ida bezposrednio od buka , nie przez posrednika
buk malo popularny w Polsce
czy macie jakies rady jak mozna zminimalizowac ryzyko wezwania do urzedu celnego/skarbowki? Podzielic to na 2-3 mniejsze wyplaty? jest roznica na jaki bank to wyplace ? (np. roznica miedzy PEKAO SA a mbankiem)
Lepiej wyplacic to na konto , ktorego uzywam od kilku lat czy zalozyc specjalnie nowe konto do tego?
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Mam podobną sytuację. Popytalem na live czacie i dostałem informacje jaki będzie nadawca i tytuł przelewu i to mnie trochę uspokoiło bo raczej nie zdradza to skąd ta kasa. Przelewem na swoje konto do codzien negocjacji uzytku
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Tak w ogóle to lepiej niech Rafał skasuje powyższe posty bo dziś trzeba być ostrożnym, a jak ktoś ma pomysł dla Pavlika to niech mu na priva napisze.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
musze wyplacic pieniadze z buka na konto bankowe, ok 5000pln (wplacalem przez e-portfel, ale usuneli mi te opcje wyplaty, zostawili tylko konto bankowe), pieniedze ida bezposrednio od buka , nie przez posrednika
buk malo popularny w Polsce
czy macie jakies rady jak mozna zminimalizowac ryzyko wezwania do urzedu celnego/skarbowki? Podzielic to na 2-3 mniejsze wyplaty? jest roznica na jaki bank to wyplace ? (np. roznica miedzy PEKAO SA a mbankiem)
Lepiej wyplacic to na konto , ktorego uzywam od kilku lat czy zalozyc specjalnie nowe konto do tego? 5000 złotych.... Myślę że największym sukcesem tej niby ustawy to paranoja jaka się wytworzyła. Nie jesteś jedynym co tak wypłaca a największe fora bukmacherskie w PL to nie miejsca że grają wszyscy. Kiedyś przelewałem podobne kwoty i pisałem w tytułem "za "narkotyki" tak dla jaj. Głupota i debilizm ale nikt nigdy problemów nie miał. Ustawa jest tak dziurawa że można grać do woli. Oczywiście zawsze warto być ostrożnym, ale bez przesady.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesteś kompletnie odrealniony norsk, żeby Ci lepiej zobrazować temat - spróbuj przelać 50pln bezpośrednio na konto b-ah lub unibetu - gwarantuje że przelew nie wyjdzie z Twojego konta. To samo wypłata, też prawdopodobnie może zostać cofnięta.
Nikt nie zrobi nic z Twoim przelewem "za narkotyki", bo bank na podstawie ogromnej ilości info jakie ma o Twojej aktywności sam określi czy ćpasz, nie potrzebują żadnych podpowiedzi.
Nadzieja w tym, że buk mało znany i ich konta jeszcze nie zostały prześwietlone. Ewentualnie żmudna zabawa z "bezprzelewowym" transferowaniem tego do innego buka, który wypłaci na portfel.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ja w tytule przelewu zawsze wpisuje : Usługi Sexualne albo ostatnia rata za morderstwo papały
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jesteś kompletnie odrealniony norsk, żeby Ci lepiej zobrazować temat - spróbuj przelać 50pln bezpośrednio na konto b-ah lub unibetu - gwarantuje że przelew nie wyjdzie z Twojego konta. To samo wypłata, też prawdopodobnie może zostać cofnięta.
Nikt nie zrobi nic z Twoim przelewem "za narkotyki", bo bank na podstawie ogromnej ilości info jakie ma o Twojej aktywności sam określi czy ćpasz, nie potrzebują żadnych podpowiedzi.
Nadzieja w tym, że buk mało znany i ich konta jeszcze nie zostały prześwietlone. Ewentualnie żmudna zabawa z "bezprzelewowym" transferowaniem tego do innego buka, który wypłaci na portfel. Tazen pw
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mam pytanie do osób korzystających z karty pre paid VIABUY. Czy gdy bukmacher robi Wam wypłatę na tą kartę, to pieniądze są dostępne od razu jak dotrą do VIABUY, czy trzeba odczekać 14 dni?
Pytam bo zamierzam się w tą kartę zaopatrzyć, a znalazłem tam taki zapis:
Jeśli wpłacą Państwo pieniądze na kartę z rachunku bankowego o tej samej nazwie posiadacza rachunku karty VIABUY, pieniądze będą dostępne tak szybko, jak tylko je otrzymamy. Jeśli wpłacisz pieniądze na kartę z rachunku bankowego z inną nazwą posiadacza rachunku, a my nie znamy jeszcze tego konta w banku, trzeba będzie czekać 14 dni zanim pieniądze będą do Państwa dyspozycji. Prosimy Państwa o zrozumienie, o zrozumienie, że proces ten jest konieczny w celu zapobiegania oszustwom i praniu brudnych pieniędzy. Gdy transfer zostanie zatwierdzony po upływie 14 dni, uznajemy konto bankowe i nowe transfery będą dostępne, gdy tylko je otrzymamy.[i][/i]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szanowny Graczu! Jak zapewne widomo, Polski Rząd ogranicza dostęp do internetowych stron hazardowych. W sytuacji, kiedy nie Możesz zalogować się na konta gracza, a środki są nadal na nim dostępne, prosimy o zalogowanie się na stronę eu.betclic.website [ gambling-affiliation.com] lub jej wersję mobilną m.betclic.website [ gambling-affiliation.com]. Ponadto, należy pamiętać, że środki finansowe są zawsze u nas bezpieczne. Jednocześnie przypominamy, że jako konsument podlegasz prawu o ochronie danych osobowych zgodnie z przepisami Malta Gaming Authority, która opiera się na dyrektywie Unii Europejskiej o ochronie danych. Dodatkowo informujemy Cię, iż jesteśmy serwisem oferującym internetowe zakłady i usługi hazardowe w oparciu o licencję wydaną przez Malta Gaming Authority. Ze względu na fakt, iż nasza działalność zarejestrowana jest na Malcie, podlegamy prawu tego państwa członkowskiego Unii Europejskiej. Działamy w oparciu o swobodę świadczenia usług wewnątrz Unii Europejskiej. Pozdrawiamy! Betclic [ gambling-affiliation.com]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, mówiło się, że jakieś buki złożyły podanie o przyznanie licencji w Polsce...no i gdzie te licencje? To "ubieganie się" trwa latami czy jak?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Złożyły to fakt jedyny i prawdziwy. Cala reszta to domysly. Wiekszosc osob myslalo ,ze to bedzie hop siup i juz ,ale tak nie bedzie. Ja stawiam na poczatek 2018 na pierwsze firmy. Chyba,ze jakas max 1 sie zalapie jeszcze na ten rok 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mysle ze buki ktore nie zaprzestaly oferowania oslug po 1 kwietnia nie maja szans na licencje. Taki Unibet wydaje mi sie ze nawet jak zlozyl wniosek co niby potwierdzili to i tak jej nie dostanie, predzej bwin bo ci sie wycofali z dniem 1 kwietnia. Najlatwiej chyba maja buki ktore maja czysta karte w PL czyli taki rumunski superbet i to oni raczej beda jedna z pierwszych firm ktore licencje dostana tymbardziej ze zalozyli spolke w Polsce i beda tez oferowali zaklady w punktach naziemnych. Inna sprawa ze te 7 firm ktore licencje ma to nie w smak jest im troche wejscie konkurencji. Pierwsze licencje pewnie gdzies na jesieni
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Chciałbym się mylić, ale wydaje mi się , że nie po to nasze buki latami lobbowały za ograniczeniem nam swobodnego grania w sieci aby teraz tak łatwo znowu oddać część rynku. Skoro przepchnięto tą ustawę to znaczy że dojścia gdzie trzeba mają. To że zagraniczne buki mogą starać się u nas o licencję to ściema bo obostrzenia będą takie że nikomu się nie to opłaci
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Czy ktoś się orientuje jacy bukmacherzy mają w sposobach płatności e-portfel Advcanced Cash ? Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Gdzie gracie teraz ? Zastanawiam się nad 1xbet [ refparer.xyz] ? Warto ? Chodzi mi o bogatą ofertę tenisa. thx.
|
|
|
|
|
|
|
Betstars,jako pierwsza firma zagraniczna dostała licencje na zaklady sportowe w Czechach.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
NIe ma sie czym podniecac  U nas pierwsze sensowne dostana licencje koło 2027 roku  . Wszystko jak leci odrzucaja  Nie na darmow tyle lat o to walczyli 
|
|
|
|
|
|
|
Dla mnie osobiście ,świetna wiadomość  Mam nadzieję,że to pierwsza z wielu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cos mi sie rzucilo w oczy ze bet365 jest w trakcie ogarniania licencji w pl, plotka czy cos w tym jest?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|