Dzisiaj słyszałem ciekawą informację odnośnie drugiej połówki Kapustki. Robiła w jakiejś prywatnej klinice odsysanie tłuszczu z łydek(6k od jednej) i chciała się potem sądzić, gdyż nie była zadowolona z finalnego efektu.
Dzisiaj słyszałem ciekawą informację odnośnie drugiej połówki Kapustki. Robiła w jakiejś prywatnej klinice odsysanie tłuszczu z łydek(6k od jednej) i chciała się potem sądzić, gdyż nie była zadowolona z finalnego efektu.
"Brożek kontuzjowany został w starciu z obrońcą Legii Inakim Astizem i w 60. minucie musiał opuścić boisko. Jak poinformował krakowski klub, dokładne badania wykazały, że uszkodził powięź mięśnia dwugłowego. 34-letni Brożek od początku sezonu zmaga się z problemami zdrowotnymi. Na boisku spędził tylko 469 minut. Nie udało mu się zdobyć ani jednej bramki. (...) W meczu z Legią, który Wisła przegrała 0-1, kontuzji doznał także Rafał Boguski. Ma on stłuczony mięsień czworogłowy. Uraz ten nie jest jednak tak groźny jak Brożka. Zawodnik jest poddawany zabiegom rehabilitacyjnym i być może będzie gotowy do gry w piątkowym spotkaniu "Białej Gwiazdy" z Lechem w Poznaniu."
Last week, while promoting her book, We’re Going to Need More Wine, Gabrielle Union visited Sway in the Morning and talked about the importance of reciprocity in a sexual relationship, which she discusses in her book. She says that instead of women being “the vessel for someone else’s pleasure, this should be a symbiotic relationship.” Basically, if you’re offering fellatio, you should be able to ask for your partner (and even expect for them) to go down on you and do other things — including participating in anal foreplay. In this conversation, tossing of the salad.