|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
https://ecopayz.com [ myaccount.payz.com] Sprawdzony portfel internetowy. Co raz wiecej firm oferuje go w metodach wpłat i wypłat. Po weryfikacji konta mozna posiadac rozne waluty. Dostepna darmowa karta
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Portfel niby sprawdzony, ale wypłata na konto podobno dwa razy droższa niż na skrill no i nie ma polskiej wersji strony. Ciekawe jak z czasem wypłat i księgowaniem wpłat oraz liveczatem i odpowiedzią na maile. Może się wypowie ktoś kto korzysta?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Polska wersja moglaby byc ale do niczego nie jest wlasciwie potrzebna jak dla mnie. Moze lepiej ze jej nie ma to sie rzad do tego nie dopier....... . Jakie ma znaczenie,ze dwa razy drozsze (nie sprawdzałem) jesli najwazniejsze jest zeby bylo czym wplacic i wyplacic w obecnych czasach.
Live Chat dla mnie OK. Dzis kilka meili z nimi wymienilem i odpowiadali srednio do 30 minut
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O, fajnie ze powstal ten temat. Jestem ciekaw rowniez opini na temat tego portfela czy warto go wogole zakladac, gdzie mozna nim poza dafa i Marathonem [ ads-provider.com] wplacac? Naczytalem sie troche o problemach z weryfikacja czy zamykaniem kont mimo ze byly zweryfikowane po kilku miesiacach, ale najlepiej jak sie wypowiedza ci co juz korzystaja
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Najmniejszego problemu nie mialem z weryfikacja w Ecopayz [ myaccount.payz.com] wrecz byla banalna. Co do zamykania kont to dla mnie wszystkie takie sprawy w kazdej firmie wiarza sie z kombinacjami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O, fajnie ze powstal ten temat. Jestem ciekaw rowniez opini na temat tego portfela czy warto go wogole zakladac, gdzie mozna nim poza dafa i Marathonem [ ads-provider.com] wplacac? Naczytalem sie troche o problemach z weryfikacja czy zamykaniem kont mimo ze byly zweryfikowane po kilku miesiacach, ale najlepiej jak sie wypowiedza ci co juz korzystaja kumpel zalozyl, odrazu mogl zlozyc u nich depozyt i przelal do buka. Wczoraj spodziewalem sie podobnych efektow u mnie, ale niestety bez weryfikacji nie przyjeli wplaty karta. Wyslalem dokumenty o ktore prosili, zaczely sie schody. Rachunek za prad w pdf sprzed tygodnia odpowiedz mam, ze rachunek jest niewazny i prosza o kolejny. Skan prawka rozmiar blisko 1MB podobno nieczytelny. Dodatkowo teraz prosza o skan karty visa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czasami tak jest, ze w niektorych firmach sie czepia ale predzej czy pozniej zweryfikuja jak im sie wysle 2-3 rachunki itd. U mnie jak u Rafala wystarczylo zaladowac na stronie fotki dowodu z obu stron i fote rachunku z Taurona. Przeszlo bez problemu. Karte od razu zamowilem i czekam. Zrobilem juz tam do Ecopayz [ myaccount.payz.com] depo paysafecardem. Zaksiegowana instant. Wyplata jedna tez juz doszla. Czekam na karte i przetestuje platnosci w sklepach i bankomat. Ale z tego co widac to fajna alternatywa dla skrilla. Oby coraz wiecej firm wprowadzilo ta metode u siebie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Udało się przejść weryfikację. Ostatecznie pomogło potwierdzenie przelewu bankowego wraz z fakturą z Play.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ecopayz [ myaccount.payz.com] Twoje ecoAccount jest teraz dostępne w języku polskim Zawsze słuchamy naszych klientów, a ich częstą prośbą było dodanie polskiego języka do naszej strony. A więc, zgadnij co się stało? Właśnie to zrobiliśmy! Teraz, kiedy zalogujesz się na swoje ecoAccount [ myaccount.payz.com], upewnij się, że klikniesz w menu językowe, a będziesz mógł cieszyć się korzystaniem z naszych usług w bardziej dogodny sposób, niż dotychczas.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jakieś opinie? Jak wypłaty z bankomatu? Boję się trochę wypłacać na konta bankowe kasy, bo trochę już wpłynęło a nie chce mi się tłumaczyć przed US lub płacić haraczu.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Duzo korzystam, zero problemow jak do tej pory. Koszty wieksze jak na Skrill no ale cos za cos
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Rafał, jeśli chodzi o US jak zrobię 10 przelewów po 40K na 10 różnych kont to mogą się przyjebać czy lepiej zapłacić parę stów i Ecopayz [ myaccount.payz.com]? Jaki jest limit wypłat dzienny za pomocą karty?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
3000 na Silverze, wiec musisz sobie zrobic wyzszy 10 przelewów po 40K na 10 różnych kont No mysle ze to zdecydowanie za duzo
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
https://ecopayz.com [ myaccount.payz.com] Mamy nową promocję z nagrodami – przez 21 dni będziemy codziennie ogłaszać zwycięzców! Nie możemy uwierzyć, że rok 2020 prawie minął i chcemy Ci podziękować za Twoje nieustanne wsparcie – dlatego ogłaszamy naszą tradycyjną promocję na koniec roku, w której codziennie możesz wygrać nagrodę pieniężną! Przez 21 dni grudnia będziemy codziennie rozdawać nagrody pieniężne w wysokości 500 €, a każdy z 5 szczęśliwych zwycięzców wygra 100 €. Aby wziąć udział, wystarczy użyć konta ecoAccount [ myaccount.payz.com] Zasil swoje konto ecoAccount [ myaccount.payz.com] (kwotą min. 25 €) dowolnego dnia między 1 a 21 grudnia, a automatycznie weźmiesz udział w losowaniu nagród w dniu zasilenia. To proste Zwiększ swoje szanse Za każde zasilenie kwotą co najmniej 25 € otrzymasz jeden los w loterii, która odbywa się danego dnia. Jeśli jednak zasilisz konto i dokonasz zakupu (za min. 25 €) u sprzedawcy ecoPayz [ myaccount.payz.com], otrzymasz dodatkowy los za każde zasilenie i/lub zakup i tym samym zwiększysz swoje szanse na wygraną. Im więcej zasileń i zakupów dokonasz, tym więcej losów otrzymasz!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Troszke mnie nie bylo z pol roku i zmiany naszly takie ze szok. Skrillem nigdzie nie wplace i zostalem zmuszony do Ecopayz [ myaccount.payz.com]. Mozna zasilic Ecopayz [ myaccount.payz.com] paysafecard? A jak nie to jak inaczej mozna oprocz wplaty przelewem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie mialem w pelbi aktywnego dostepu do konta i juz widze wszystkie metody wplat tak wiec moj powyzszy post zostaje wyjasniony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie zamknęli mi konto i zabrali ponad 2k.... Wypłaciłem sobie z betsafe na ecopayz [ myaccount.payz.com] 2300. Po zalogowaniu zobaczyłem, że zabrali z konta jakieś 86 pln. Moje konto zostało zablokowane i nie mogłem nigdzie ani wpłacić pieniędzy ani zapłacić kartą. Napisałem do nich maila to odpisali najpierw: "Dziękujemy za kontakt z ecoPayz [ myaccount.payz.com]! Otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie i po zapoznaniu się z nim chcemy Cię poinformować, że potrzebujemy więcej czasu, na udzielenie odpowiedzi. Zawsze staramy się udzielić odpowiedzi najszybciej, jak to tylko możliwe, więc nie powinno to potrwać zbyt długo, jednakże w okresach zwiększonej aktywności może to zająć kilka dni." Później: "Uprzejmie informujemy, że Twoje wpłaty funduszy wykonane za pomocą Sofortu w kwocie 21.13 EUR, które zostały zaksięgowane na Twoim ecoAccount w dniach 28-03-2018 zostały anulowane z uwagi na fakt, że środki nie były dostępne na Twoim koncie bankowym." Dzisiaj napisali, że zamykają moje konto: " W trakcie ostatniej weryfikacji Twojego rachunku stwierdziliśmy aktywność naruszającą nasze “Warunki korzystania z serwisu PSI Pay”. W związku z tym Twój rachunek ecoPayz [ myaccount.payz.com] został zamknięty na stałe. Zgodnie z postanowieniami punktu 23.4 “Warunków korzystania z serwisu”, ecoPayz [ myaccount.payz.com] może ograniczyć dostęp do Twojego rachunku ecoPayz [ myaccount.payz.com] (z uwzględnieniem, między innymi, zablokowania środków znajdujących się w rachunku, ograniczając Twoją możliwość wysłania lub odebrania ich, dokonania przelewu lub wypłaty elektronicznych pieniędzy z Twojego rachunku, ograniczając Twoje źródła płatności)." Ktoś miał taką sytuację ? Nie wiem o co im chodzi, zawsze używałem Ecopayz [ myaccount.payz.com] bez żadnych problemów i nigdy nie miałem problemów, a teraz oni mi wyskakują, że jakieś 2 lata temu niby wpłaciłem pieniądze, których nie miałem na koncie bankowym ? Jak to w ogóle jest możliwe ?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Jeśli można to napisz jak to się roztrzygnie.
Pieniadze Ci muszą oddać bo na jakiej podstawie Ci je zarekwirują?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli można to napisz jak to się roztrzygnie.
Pieniadze Ci muszą oddać bo na jakiej podstawie Ci je zarekwirują? Nie mam pojęcia na jakiej podstawie. Od tego czasu czyli prawie 2 lata wpłacałem wiele razy dużo większe kwoty, a oni mi teraz piszą, że w marcu 2018 wpłaciłem 21.13 euro, których nie miałem na koncie bankowym  Nawet o tym nie wiedziałem, bo jak niby mogli mi zaliczyć wpłatę skoro kasy z konta nie pobrało ? to niewytłumaczalne. Zobaczymy co napiszą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szanowny Panie Uprzejmie informujemy, że Twoje wpłaty funduszy wykonane za pomocą Sofortu w kwocie 12.33 EUR, które zostały zaksięgowane na Twoim ecoAccount w dniach 2018-05-10 zostały anulowane z uwagi na fakt, że środki nie były dostępne na Twoim koncie bankowym. Twoje ecoAccount jest obecnie zaległe o - 49.49 PLN. Uprzejmie prosimy, o zwrot tych środków w jak najszybszym czasie. Aby uniknąć negatywnego balansu na Twoim ecoAccount, prosimy o przesłanie nam e-maila z potwierdzeniem zamiaru zwrotu środków oraz terminu, w którym będzie to możliwe. Oczekujemy na Twoją odpowiedź. Z poważaniem, The ecoPayz [ myaccount.payz.com] Team
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|