żeby był jakiś 2006 rok i miałbyś tych sowietów to może już by nie trzeba było pracować ale zakupy na taxfree tylko osobiście i wrócić do mnie trzeba ze stemplem od celnika ale jak wiadomo wszystko szło załatwić
żeby był jakiś 2006 rok i miałbyś tych sowietów to może już by nie trzeba było pracować ale zakupy na taxfree tylko osobiście i wrócić do mnie trzeba ze stemplem od celnika ale jak wiadomo wszystko szło załatwić
no proszę
to jak ciotka kiedyś dostała pieczatkę do paszportu(nieswojego) z czeskiej granicy wystarczyło posmarować
Jabłko ma wyjebane na wszystko i na wszystkich nawet jak 10k sobie zaśpiewają za produkt to i tak glonojady będą lizać szybę trzy dni przed premierą
wiesz rozumiem chęć nabycia butów, które będOOOO 4-5 razy droższe
ale telefon, ktory za 2-3 miesiace dostepny na luzaku
a matoly pod apple sklepami stoja w ny po 2dni (tak bylo przy 5,4, 6 6s etc.)
stali , stoją i stać będą Jobs Wozniak i Wayne zrobili taką markę że ludzie zrobią wszystko by to mieć w tej chwili na świecie jest więcej miejsc gdzie jest wifi niż gdzie jest dostępna bez problemu woda Internet i Social media zrobiły ludziom z głowy mega sieczkę