|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
 podkreśliłem wężykiem, ale i tak nigdy nie będę potrafił wytłumaczyć tego określenia z pamięci  Żydowski myśliciel i tyle. Mamy jakiegoś na forumie? 
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto ma dostęp do oferty b365 albo innych zacnych buków? Zerknąć mi tam biegusiem czy jest jakaś wstępna oferta na filmowe Oscary, albo Globy od wujka [ nicerodds.co.uk] No błyskawica niczym Warren. Dziękuję Beto 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Kto ma dostęp do oferty b365 albo innych zacnych buków? Zerknąć mi tam biegusiem czy jest jakaś wstępna oferta na filmowe Oscary, albo Globy Mało ostatnio oglądam ale jakbym miał walić w ciemno to Dunkierka za scenariusz @1,01
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Dunkierka nawet faworytem do Best Picture. Po @6 za kafielnikowa bym przyjebał. Byłby jakiś zaczyn na wakacje.
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Dunkierka nawet faworytem do Best Picture. Po @6 za kafielnikowa bym przyjebał. Byłby jakiś zaczyn na wakacje. Krynica czy Kudowa?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto ma dostęp do oferty b365 albo innych zacnych buków? Zerknąć mi tam biegusiem czy jest jakaś wstępna oferta na filmowe Oscary, albo Globy Mało ostatnio oglądam ale jakbym miał walić w ciemno to Dunkierka za scenariusz @1,01 Tam byl jakis scenariusz ? Ogladalo sie jak paradokument Nigdy sie tak w kinie nie zawiodlem.Obraz / dzwiek / kamera na medal ale scnariusz to lepszy w klanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto ma dostęp do oferty b365 albo innych zacnych buków? Zerknąć mi tam biegusiem czy jest jakaś wstępna oferta na filmowe Oscary, albo Globy od wujka [ nicerodds.co.uk] No błyskawica niczym Warren. Dziękuję Beto  może kiedyś będzie google dostępny dla wszystkich, nawet dla tych na komórkach
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Dunkierka nawet faworytem do Best Picture. Po @6 za kafielnikowa bym przyjebał. Byłby jakiś zaczyn na wakacje. Krynica czy Kudowa? Kopań koło Darłowa.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Dunkierka nawet faworytem do Best Picture. Po @6 za kafielnikowa bym przyjebał. Byłby jakiś zaczyn na wakacje. Krynica czy Kudowa? tylko Ślepa mewa ,Mrzeżyno
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Kto ma dostęp do oferty b365 albo innych zacnych buków? Zerknąć mi tam biegusiem czy jest jakaś wstępna oferta na filmowe Oscary, albo Globy od wujka [ nicerodds.co.uk] No błyskawica niczym Warren. Dziękuję Beto  może kiedyś będzie google dostępny dla wszystkich, nawet dla tych na komórkach 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Dunkierka nawet faworytem do Best Picture. Po @6 za kafielnikowa bym przyjebał. Byłby jakiś zaczyn na wakacje. Krynica czy Kudowa? Kopań koło Darłowa. A Sarbinowo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto ma dostęp do oferty b365 albo innych zacnych buków? Zerknąć mi tam biegusiem czy jest jakaś wstępna oferta na filmowe Oscary, albo Globy od wujka [ nicerodds.co.uk] No błyskawica niczym Warren. Dziękuję Beto  może kiedyś będzie google dostępny dla wszystkich, nawet dla tych na komórkach[/quote] ja jeszcze nie byłem na kursie z użytkowania, ale może kiedyś...cytować już potrafię 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Quinc nie może się pokazać przez jakiś czas w Ślepej, bo się poróżnił z gospodarzem przy białej. Latały butelki i stoły, szamotanina jakiej dawno Mrzeżyno nie widziało.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Kto ma dostęp do oferty b365 albo innych zacnych buków? Zerknąć mi tam biegusiem czy jest jakaś wstępna oferta na filmowe Oscary, albo Globy Mało ostatnio oglądam ale jakbym miał walić w ciemno to Dunkierka za scenariusz @1,01 Tam byl jakis scenariusz ? Ogladalo sie jak paradokument Nigdy sie tak w kinie nie zawiodlem.Obraz / dzwiek / kamera na medal ale scnariusz to lepszy w klanie Mam na myśli to, że poszczególne sceny (wątki) z różnych perspektyw (lotniczej, morskiej i lądowej) były tak rozpisane w czasie, że na końcu filmu tak jakby zbiegły się w jedną całość. Dla mnie majstersztyk ale faktycznie przy klanie to jakby blaknie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dunkierka nawet faworytem do Best Picture. Po @6 za kafielnikowa bym przyjebał. Byłby jakiś zaczyn na wakacje. Krynica czy Kudowa? Kopań koło Darłowa. A Sarbinowo? Mielno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biczyk składy by się przydały
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
widzisz Beto, dostales podziekowania, a ja specjalnie na beta wlazlem, odpisalem nawet wczesniej od Ciebie i nic nastepnym razem przemysle, bo to nawet obrazic sie idzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto ma dostęp do oferty b365 albo innych zacnych buków? Zerknąć mi tam biegusiem czy jest jakaś wstępna oferta na filmowe Oscary, albo Globy Mało ostatnio oglądam ale jakbym miał walić w ciemno to Dunkierka za scenariusz @1,01 Tam byl jakis scenariusz ? Ogladalo sie jak paradokument Nigdy sie tak w kinie nie zawiodlem.Obraz / dzwiek / kamera na medal ale scnariusz to lepszy w klanie Mam na myśli to, że poszczególne sceny (wątki) z różnych perspektyw (lotniczej, morskiej i lądowej) były tak rozpisane w czasie, że na końcu filmu tak jakby zbiegły się w jedną całość. Dla mnie majstersztyk ale faktycznie przy klanie to jakby blaknie. jak to u Nolana, taka wojenna Incepcja 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|