ale po co ta ankieta ? czy jesteś za przywróceniem psychicznie chorego typa na forum ? wstydu on kurwa nie ma obrażał większość forumowiczów pluł na nasz kraj non stop pisał przez kilka miesięcy takie durnoty że czytać się nie dało i teraz skruszony chce wrócić ? to są jakieś jaja
ale po co ta ankieta ? czy jesteś za przywróceniem psychicznie chorego typa na forum ? wstydu on kurwa nie ma obrażał większość forumowiczów pluł na nasz kraj non stop pisał przez kilka miesięcy takie durnoty że czytać się nie dało i teraz skruszony chce wrócić ? to są jakieś jaja
rzadko popieram jagę, ale tutaj jak najbardziej +1
gdybym nie był zbanowany to by tego nie było
szkoda że ze złej strony jestem pamiętamy a dobrej jakby zupełnie zero
przecież potem wszyscy podłapali że to było dla zwały i sami zaczęliście pisać jak ja
No ja z tych co daje szanse, nawet wrogowi powinnismy przebaczac a przynajmniej dac druga szansa, tego od nas wymaga religia i wiara, Jaga deklarowales zes wierzący, mozna mu dac jeszcze szanse, jak podpadnie teraz to out.