Moglby ktos wkleic opis te3j dziewczyny i napisac z jakiego miasta jest?! Z gory dzieki
Województwo podkarpackie
Miejscowość Jasło
Wzrost 170
Urodziny 14 września, za 304 dni
Znak zodiaku panna
Sport i rekreacja bieganie, fitness, pływanie, rolki, rowery, siatkówka, tenis,
Jedzenie jedzenie w restauracjach, kuchnia francuska, kuchnia polska, kuchnia wegetariańska, pizza,
Rozrywka i kultura dyskoteka, kino, imprezy, Internet, knajpy, puby, koncerty, książki, teatr, wystawy, galerie,
Muzyka każda, jazz, pop, taneczna,
Wymarzony partner ....................................................
... Czekając na ideał można przegapić prawdziwą miłość ...
Chcialabym byc Twoja mysla,
zebys mnie zawsze mial w pamieci.
Chcialabym byc Twoja nadzieja,
zebys we mnie wierzyl.
Chcialabym byc Twoja poduszka,
zebys sie do mnie przytulil.
Chcialabym byc Twoim cieniem,
zeby byc zawsze przy Tobie.
Chcialabym byc Twoim powietrzem,
zebys wiedzial...
ze beze mnie nie mozesz zyc...!
"Nie ma maski, ktora by mogla ukryc milosc tam, gdzie ona jest, ani udac ja tam, gdzie jej nie ma" La Rochefoucauld
"...miłość- to dwie dusze w jednym ciele;
przyjaźń- to jedna dusza w dwóch ciałach
A gdy miłośc łączy się z przyjaźnią powstaje wowczas jednosc podwojna i zupelna" Kotarbinski
" Kochac to nie znaczy patrzec nawzajem na siebie, ale patrzec w tym samym kierunku" Antoine de Saint Exupery
" Bywaja wielkie zbrodnie na swiecie, ale chyba najwieksza jest zabic milosc" Boleslaw Prus
"Przebacza się póki sie kocha" La Rochefoucauld
"To, ze nie kochasz, nie znaczy, ze nie ma w Tobie milosci, lecz ze jest w Tobie cos, co jej przeszkadza" Tołstoj
"Prawdziwa miłość jest nieskończona i nie ma krzywd, ktorych nie przebaczy" Tołstoj
"Rozłąka oslabia mierne uczucia, a wzmacnia wielkie, jak wiatr gasi swiece, a rozpala ogien" La Rochefoucauld
"Nie pokocha sie drugi raz osoby, ktora sie naprawde przestalo kochac " La Rochefoucauld
"Jezeli ktos nie kocha cie tak jakbys tego chcial, nie oznacza to, ze nie kocha cie on z calego serca i ponad sily" Gabriel Garcia Marquez
"Kochajaca kobieta wybacza wszystko, lecz nie zapomina niczego" Khalil Gibran
"Aby znalesc miłość, nie pukaj do kazdych drzwi. Gdy przyjdzie twoja godzina, sama wejdzie do twego domu, w twe zycie, do twego serca... Robert Allen Zimmerman
"Kiedy naprawdę zapragniesz miłości, będzie ona czekać na ciebie." Oscar Wilde
"Świat bez miłości jest światem martwym." Albert Camus
"Serce ma swoje racje, których rozum nie ma." Blaise Pascal
"Nic tak nie wzrusza mężczyzny jak łzy kobiety,
którą kochać zaczyna i nic nie drażni go tak,
jak łzy kobiety, którą kochać przestaje." Wolska
"Ci, którzy kochają, sami sobie kształtują sny" Wergiliusz
"Kiedy kochamy stajemy się nieśmiertelni i niezniszczalni,
jak bicie serca, jak deszcz i wiatr"
"Gdy zapraszamy przyzwyczajenie, miłość wychodzi." Michel Quoist
"Prawdziwa miłość podobna jest do pierścienia, a pierścień nie ma początku i nie ma końca." Przysłowie rosyjskie
"Kluczem do ludzkich serc nie jest nigdy nasza mądrość lecz miłość." Permann Bezzel
"Człowiek jest stworzony z miłości i do miłości." Adolf Kolping
"Miłość jest znalezieniem siebie zewnątrz siebie." J. Kremer
"Każdy zakochany jest poetą." Platon
"Trzeba być choć trochę podobnym, aby się rozumieć, ale przynajmniej odrobinę innym, aby się kochać." Paul Ernst
"Szczęście jest wówczas pełne, gdy światło poranku budzi dwoje ludzi do dnia pełnego wspólnych czynów i rozmów." Jarosław Iwaszkiewicz
"Miłość jest egoizmem we dwoje." Anne Louise Germaine de Staël - Holstein
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu." Antoine de Saint - Exupéry
"Kochać kogoś to znaczy dać mu to, co ma się w sobie najlepszego."Paul Claudel
"Ani różnice poglądów, ani różnica wieku, nic w ogóle nie może być powodem zerwania wielkiej miłości. Nic. Oprócz jej braku."Maria Dąbrowska
...........................:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*............................
.........Mogę być pierwszą lub ostatnią, ale nigdy jedną z wielu........