|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
real strzelac do chuja wafla
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra koniec tematu bo nie da się tego czytać
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
dobra koniec tematu bo nie da się tego czytać  dokładnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Celibat to największą siema która nie ma nic wspólnego z Bogiem, chodzi o kasę ^chodziło^ dokładnie celibat został wprowadzony żeby rodziny księży lub ich dzieci nie dziedziczyli po nich majątku który po śmierci ma wracać do hierarchów kościelnych Podobnie ze spowiedzią, taki wywiad sobie zrobili  ostatnio sobie słucham audiobooka o nazwie Narrenturm . Sapkowski fajnie przedstawił spowiedź gdy do wioski przyjechał inkwizytor i każdy zamiast swoich grzechów to napierdalał na sąsiadów;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I to, że chłopcy siedzicie na forum hazardowym i uprawiacie owy hazard także to podkreśla. A Kościół tego nienawidzi. to że jestem katolikiem nie upoważnia mnie do tego że muszę chodzić w sandałach i w sukience coś ci się chyba pomyliło Przynależność do kościoła którą deklarujesz wymaga od Ciebie ograniczania grzechów i postanawiania poprawy. Grzeszysz, powtarzasz grzech, nie zmieniasz tego. Kościół to potępia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zostawmy święte sprawy świętym
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Wartości chrześcijańskie są dobre. Nie wiem czy ktoś lepsze wymyślił. Jakby każdy żył według 10 czy tam 5 przykazań to byłoby mniej zła.
Ale wyprawy krzyżowe i wyżynanie setek tysięcy gdzie w dekalogu jak byk "nie zabijaj" pokazuje obłudę kościoła.
A największą chyba jest to, że w mojej parafii jest napisane kto ufundował w danym oknie witraż. I kurwa na każdym wyjebane napisy "rodzina Kiepskich", "rodzina Badziewiaków", itd.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
kościół wszystko potepia nawet jak mąż napierdala po głowie to masz trwac bo 20 lat temu obiecałaś przed Zenkiem co bawił sie z toba w piaskownicy
nawet szkoda strzępić ryja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brak konsekwencji u Was i hipokryzja. Mówicie piękne frazesy, ale pomijacie całą resztę. Kupujecie wiarę w wersji soft
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Wartości chrześcijańskie są dobre. Nie wiem czy ktoś lepsze wymyślił. Jakby każdy żył według 10 czy tam 5 przykazań to byłoby mniej zła.
Ale wyprawy krzyżowe i wyżynanie setek tysięcy gdzie w dekalogu jak byk "nie zabijaj" pokazuje obłudę kościoła.
A największą chyba jest to, że w mojej parafii jest napisane kto ufundował w danym oknie witraż. I kurwa na każdym wyjebane napisy "rodzina Kiepskich", "rodzina Badziewiaków", itd. Kłinci u was to na 1listopada są dożynki, festyny, czy jakies koncerty, oryginalnie tam u was.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia w pizde, Real over też do wyjebania
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Brak konsekwencji u Was i hipokryzja. Mówicie piękne frazesy, ale pomijacie całą resztę. Kupujecie wiarę w wersji soft Tazen nie zapomnij ubrac Choinki i kupic Karpia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mielcarski jak przeżywa, że Legia przegrywa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
quincy większa część przykazań to najzwyklejsze zasady życia w społeczeństwie, nie trzeba dorabiać do tego żadnej ideologii, nasza cywilizacja pozwala eliminować jednostki które nie stosują się do tego
religii nie trzeba krytykować, krytykować można "organizatorów" czyli Kościół czy wiernych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podejmijmy Sandecja 1x po radosnym darmowym kursie 1.22 i wypijmy zdrowie potęznych warsiaskich kasodajów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o k...a dałem grubo emelec (tak myślałem) w spotkaniu za 1.8 do przerwy powyżej 1.0 gola ...a tu k..a patrzę a tu delfina dałem i tam 2:0 jajajajaaj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już od tych dyskusji i mądrości waszych nie wiem co gram...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brak konsekwencji u Was i hipokryzja. Mówicie piękne frazesy, ale pomijacie całą resztę. Kupujecie wiarę w wersji soft Tazen nie zapomnij ubrac Choinki i kupic Karpia. Z tego co się orientuję to choinkę pożyczyliście sobie od kolegów pogan, a karp to syf który został tradycją, bo $$$.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
A największą chyba jest to, że w mojej parafii jest napisane kto ufundował w danym oknie witraż. I kurwa na każdym wyjebane napisy "rodzina Kiepskich", "rodzina Badziewiaków", itd. Kłinci u was to na 1listopada są dożynki, festyny, czy jakies koncerty, oryginalnie tam u was. Obłudę trzeba prostować. Jak na 1 listopada widzę gościa, który sprzedaje kolorowe balony napełnione helem to nic tylko podejść i w ryj zajebać. Ale taką samą obłudą jest klecha, który napierdala przy cmentarnej alejce przez megafon nazwiska zmarłych, bo ktoś z rodziny przylazł i dwie dychy zapłacił. Ja jestem nieobyczajowy. Dla mnie mogłoby nie być tych wszystkich świąt, komunii, uroczystości, klepania się po plecach, macania po jajkach...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|