|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na zachodzie sobie poradzili z huliganami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wilk syty i ... 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Ramirez zwolniony z Wisły ale głupki w tym zarzadzie, chlop z niczego stworzył całkiem fajny zespół, co przy problemach Wisły, jej budzecie i ogolnej atmosferze klubowej, wyglądał jak Bóg. Natomiast oni myśleli że z takim skaldanym zespołem dostana sie do LM chyba. Zespól buduje sie latami, a Ci w kilka miesięcy chcą od razu kupony odcinać. Porażka młody nasz trener a nie jakies zagraniczni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ramirez zwolniony z Wisły ale głupki w tym zarzadzie, chlop z niczego stworzył całkiem fajny zespół, co przy problemach Wisły, jej budzecie i ogolnej atmosferze klubowej, wyglądał jak Bóg. Natomiast oni myśleli że z takim skaldanym zespołem dostana sie do LM chyba. Zespól buduje sie latami, a Ci w kilka miesięcy chcą od razu kupony odcinać. Porażka Szuman fajny zespół ? Sęk w tym że zespołu nie ma. Nie ma formy. Nie ma zwycięstw z nikim z pierwszej ósemki. 16 zwycięstw 16 porażek i 6 remisów i żenada w PP. Plac mają goście bez formy - Boguski. Akurat ten zarząd wykonuje dobrą robotę, począwszy od aktywności w pozyskiwaniu sponsorów do łatania dziur w składzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
musiałem się chwilę przespać masakra starzeje się  jak można mieć kaca do 18 ? jakoś mega dużo nie wypiłem 7 piw tak od 19 do 24 później Jacek z colą jeden drink i z 5 kieliszków czystej
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
nie bedzie zadnej różnicy więc po co przepłacać
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
musiałem się chwilę przespać masakra starzeje się  jak można mieć kaca do 18 ? jakoś mega dużo nie wypiłem 7 piw tak od 19 do 24 później Jacek z colą jeden drink i z 5 kieliszków czystej o chlopie, ja po polowie tego bym juz odplynal, forma 20-latka juz nie wroci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ramirez zwolniony z Wisły ale głupki w tym zarzadzie, chlop z niczego stworzył całkiem fajny zespół, co przy problemach Wisły, jej budzecie i ogolnej atmosferze klubowej, wyglądał jak Bóg. Natomiast oni myśleli że z takim skaldanym zespołem dostana sie do LM chyba. Zespól buduje sie latami, a Ci w kilka miesięcy chcą od razu kupony odcinać. Porażka młody nasz trener a nie jakies zagraniczni Sobol plus grający trener Wasyl 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
musiałem się chwilę przespać masakra starzeje się  jak można mieć kaca do 18 ? jakoś mega dużo nie wypiłem 7 piw tak od 19 do 24 później Jacek z colą jeden drink i z 5 kieliszków czystej kac był przez to że pomieszałeś alkohole ja wczoraj wypiłem litr jacka wróciłem o 6:30 i o 12 byłem zdrów pojedzone do tego było dobrze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
no a co ty myślałeś Kretol
trzeba się pogodzic ze na dniach
błażej będzie stał już tylko rano po przebudzeniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam taką samogonkę pierwszy sort że jak jebniesz ucho to na drugi dzień zero kaca miód 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
żadnych grających trenerów co to B klasa
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Ramirez zwolniony z Wisły ale głupki w tym zarzadzie, chlop z niczego stworzył całkiem fajny zespół, co przy problemach Wisły, jej budzecie i ogolnej atmosferze klubowej, wyglądał jak Bóg. Natomiast oni myśleli że z takim skaldanym zespołem dostana sie do LM chyba. Zespól buduje sie latami, a Ci w kilka miesięcy chcą od razu kupony odcinać. Porażka młody nasz trener a nie jakies zagraniczni Pewnie. Rumak, Skorża, Dorna, sprzedajna ruda kurwa. Który najlepszy? Wszyscy wolni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale górnicy z charleroi dymają stolicę 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
swój chłop quincy z Krakowa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ramirez zwolniony z Wisły ale głupki w tym zarzadzie, chlop z niczego stworzył całkiem fajny zespół, co przy problemach Wisły, jej budzecie i ogolnej atmosferze klubowej, wyglądał jak Bóg. Natomiast oni myśleli że z takim skaldanym zespołem dostana sie do LM chyba. Zespól buduje sie latami, a Ci w kilka miesięcy chcą od razu kupony odcinać. Porażka Szuman fajny zespół ? Sęk w tym że zespołu nie ma. Nie ma formy. Nie ma zwycięstw z nikim z pierwszej ósemki. 16 zwycięstw 16 porażek i 6 remisów i żenada w PP. Plac mają goście bez formy - Boguski. Akurat ten zarząd wykonuje dobrą robotę, począwszy od aktywności w pozyskiwaniu sponsorów do łatania dziur w składzie. hmm, które miejsce zajmowała Wisła przed tą kolejka? bo moim zdaniem bardzo wysokie jak na klub w którym brakuje wszystkiego, teraz chlpa zwolnia i beda musieli mu jeszcze płacic extra mimo iz nie jest juz trenerem( oczywiscie gdybam, bo kontraktu jego nie widziałem) taki man U, jak zatrudnił Fergusona miał z nim pierw pasmo porażek, a dopiero po jakimś czasie chlop poskładał sobie zespół i odniósł sukcesy o jakich wiemy. U nas zatrudnia sie cigle tych samych i po kilku złych meczech zwolnia i znowu bierze sie nastepnego w kolejce. Trener przejmuje skład jaki jest aktualny i ma z nimi wszystko wygrywać- taki wymagania ma zarzad, bo przeciez mu płaci. Moim zdaniem to bład w rozumoaniu i decyzjach zarzadu Wisły
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ramirez zwolniony z Wisły ale głupki w tym zarzadzie, chlop z niczego stworzył całkiem fajny zespół, co przy problemach Wisły, jej budzecie i ogolnej atmosferze klubowej, wyglądał jak Bóg. Natomiast oni myśleli że z takim skaldanym zespołem dostana sie do LM chyba. Zespól buduje sie latami, a Ci w kilka miesięcy chcą od razu kupony odcinać. Porażka młody nasz trener a nie jakies zagraniczni Pewnie. Rumak, Skorża, Dorna, sprzedajna ruda kurwa. Który najlepszy? Wszyscy wolni. Na Twiterze podają, że Joan Carrillo były trener Hajduka, Almerii i Videotonu.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Bookies @Betfred have just paid out on Manchester City winning the title this season following their win in the #ManchesterDerby.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|