|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Real będzie robił czołga  terroryści zrobią im z dupy uśmiech Boryny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
delta nie brnij bo się kompromitujesz kto jako pierwszy strzelił we wszystkich 6 kolejkach lm gola ?  , widzę jakiś śmieszny kibic Srealu, to powiedz mi jaką ma skuteczność w tym sezonie w meczach ligowych ? jaka skuteczność ? 2% ? jeszcze jakiś mesiąc temu na 50 strzałów miał 2 bramki, gorszej statystyki nie miał żaden napastnik w 5 najlepszych ligach Europy. Sprawdź sobie statystyki i trochę poczytaj o tej kompromitacji Ronaldo w lidze Hiszpańskiej, bo widzę że pojecia nie masz, nawet przykład z dzisiejszego meczu, jakieś sytuacje zepsute co jest u niego normalne, ale po co przeszkadza ? gdy by nie on, bramka Benzemy została by uznana, gdy by nie głupi, idiotyczny i nie potrzebny faul Portugalczyka, więc co to jest jak nie sabotaż.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
delta w życiu nie jestem kibicem Realu to po Legii najbardziej znienawidzony mój klub co nie oznacza że nie potrafię obiektywie ocenić jakiegoś gracza skończ pisać durnoty i weź leki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czas się pogodzić z tym że to nie jest już ten Ronaldo z przed lat, zresztą Real się starzeje i to widać, choćby po wynikach. Ronaldo też wiecznie nie będzie grać na najwyższym poziomie a w tym sezonie Ligowym to jest po prostu tragedia.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
delta nie brnij bo się kompromitujesz kto jako pierwszy strzelił we wszystkich 6 kolejkach lm gola ?  , widzę jakiś śmieszny kibic Srealu, to powiedz mi jaką ma skuteczność w tym sezonie w meczach ligowych ? jaka skuteczność ? 2% ? jeszcze jakiś mesiąc temu na 50 strzałów miał 2 bramki, gorszej statystyki nie miał żaden napastnik w 5 najlepszych ligach Europy. Sprawdź sobie statystyki i trochę poczytaj o tej kompromitacji Ronaldo w lidze Hiszpańskiej, bo widzę że pojecia nie masz, nawet przykład z dzisiejszego meczu, jakieś sytuacje zepsute co jest u niego normalne, ale po co przeszkadza ? gdy by nie on, bramka Benzemy została by uznana, gdy by nie głupi, idiotyczny i nie potrzebny faul Portugalczyka, więc co to jest jak nie sabotaż. i co w związku z tym ?
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Za 2miechy 33 stuknie Krystkowi, napewno to słabszy zawodnik niż w przeszłosci.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
delta postawił real do ht za całą wypłatę i teraz gorzkie żale 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Messi też już nie powala jak przed laty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za 2miechy 33 stuknie Krystkowi, napewno to słabszy zawodnik niż w przeszłosci. a nowych nie widać, w ogóle kiedyś było więcej lepszych piłkarzy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
delta w życiu nie jestem kibicem Realu to po Legii najbardziej znienawidzony mój klub co nie oznacza że nie potrafię obiektywie ocenić jakiegoś gracza skończ pisać durnoty i weź leki  ale masz argumenty, sam weź leki pajacu, sprawdź sobie staty Ronaldo, bo skoro potrafisz go ocenić a widać że nie znasz statystyk to znaczy ze jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. To nie jest moje widzi mi się, Ronaldo jest krytykowany gdzie tylko można za grę w PD, chodzi o ten sezon, nigdy nie miał gorszego startu, jego statystyka jest wręcz niewiarygodna i ciężko w to uwierzyć.
|
|
|
|
|
Ste(fix)
|
|
Ste(fix)
1,2 na real minus podatek to 11% w 45 minut 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedyś to było, nie to co teraz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Real to wygra na luzie nie ma co płakać i podcinać sobie żył a jak nie wygra to najwyżej nie będzie choinki i zamiast 12 potraw będą 4 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Za 2miechy 33 stuknie Krystkowi, napewno to słabszy zawodnik niż w przeszłosci. a nowych nie widać, w ogóle kiedyś było więcej lepszych piłkarzy  Cos w tym jest.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
delta postawił real do ht za całą wypłatę i teraz gorzkie żale  powiedz mi pajacu co ma spólnego to co postawiłem z tym że Cristiano ten sezon ma tragiczny ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mafia cos czarny o MU Ci mowil? bo sa na kuponie i w SO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
delta w życiu nie jestem kibicem Realu to po Legii najbardziej znienawidzony mój klub co nie oznacza że nie potrafię obiektywie ocenić jakiegoś gracza skończ pisać durnoty i weź leki  ale masz argumenty, sam weź leki pajacu, sprawdź sobie staty Ronaldo, bo skoro potrafisz go ocenić a widać że nie znasz statystyk to znaczy ze jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. To nie jest moje widzi mi się, Ronaldo jest krytykowany gdzie tylko można za grę w PD, chodzi o ten sezon, nigdy nie miał gorszego startu, jego statystyka jest wręcz niewiarygodna i ciężko w to uwierzyć. ostatni raz napiszę jesteś mega ale to mega kretynem ciach bajera nie będę już więcej z tobą pisał bo masz o piłce takie pojęcie co ja o szydełkowaniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Messi też już nie powala jak przed laty. w porównaniu do Ronaldo jest to i tak dużo dużo lepiej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
real1111111111 
|
|