Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 81 z 135 1 2 79 80 81 82 83 134 135
T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Nie bylem ,nocowalem w centrum
Z czescia skladu z hotelu mam prywatne kontakty do dzis smile

A ally wbrew zlej slawie czasem byla pomocna na wyjazdach wink

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Lipsk jakie człapanko

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by **Łuki**
Originally Posted by baranwodzu
Herta jeszcze to wygra wink
Czyli za chwile Lipsk gol
A jednak nie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Lipsk papa co za przereklamowana ekipa

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Kurwy z Lipska

Blade Runner
Blade Runner
Za polsat news:

Kilkanaście dni temu działacz KOD poinformował, że dla zaspokojenia jego potrzeb nie wystarczy zwykła pensja.

"Internauci i dziennikarze są przejęci losem moich zobowiązań alimentacyjnych i zaskoczeni, że nie idę na budowę, żeby tylko je spłacać oraz zadłużenie z tego tytułu. No to konieczne jest krótkie przypomnienie z matematyki na poziomie szkoły podstawowej" - napisał Mateusz Kijowski na swoim blogu. Były lider KOD wyliczył, że musiałby zarabiać 8437 zł brutto, aby systematycznie spłacać zobowiązania.

"Nie piszę tego, żeby się czegoś domagać. Ale żeby odpowiedzieć na wszelkie propozycje i zobowiązania w stylu - na budowie by się zatrudnił, spłacił zadłużenie i pokazał, że jest mężczyzną. Pokazywać nic nie muszę, ale nie spłacę pracując na budowie. Moje zadłużenie będzie rosło" - wyjaśnił Kijowski.

Aha, a jak będzie siedział na kanapie i trzepał gruchę, to zadłużenie nie będzie rosło.
I te jego "potrzeby". Ponoć ma płacić 2100 alimentów, a wyliczył sobie, że potrzebuje ponad 8000 laugh

Co za gównojad. Idealna twarz kodziarstwa laugh

C
Pooh-Bah
Pooh-Bah
C Offline
Originally Posted by Bzyku
Originally Posted by Kura
o kurwa

32 tys zebrano w zbiórce na pasożyta Kijowskiego

- Będziemy mogli spokojnie bez stresów bytowych przeżyć święta -mówi Kijowski

Ja pierdolę.

Kopa w dupę mu powinni dać, żeby się za robotę wziął, a nie pieniądze dla niego zbierają.
Twierdzi, że nie może znaleźć pracy... taaa, jasne. To jeden z tych nierobów spod budki z piwem, którzy całe życie czekają aż im ktoś da 10 tysiaków za nic nierobienie.
Niedawno jakiś właściciel restauracji pisał do niego, chciał go kierownikiem zrobić, a ten nawet się nie odezwał.

Teraz siedzi, pierdzi w stołek, płacze, że alimenty musi płacić i szuka frajerów, którzy zasponsorują lenistwo kodziarzowi i spłacą jego długi.

Ten kraj jest pełen idiotów puke

ja tam uwazam ze takie popierdolce jak ty wplacaja mu kase... takie popierdolce jak ty wplacaja do torunia, takie popierdolce jak ty ty pisza popierdolone rzeczy. takie popierodolce jak ty,,, no bo kto????

ahuj cie obchodzi kto teu pojebowi daje kase, tak jak kase daje oo podgrzybkowi???
martwcie sie o siebie, ja nie daje ty nie dajesz to kto dje na to gowno???? ahuj i w dupe..... niech daja wiecej!!!!!!!!!!!!!

B
member
member
B Offline

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by TriumfWoli
Kejti
fajna foka ... fakt ma bana od lat...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Za polsat news:

Kilkanaście dni temu działacz KOD poinformował, że dla zaspokojenia jego potrzeb nie wystarczy zwykła pensja.

"Internauci i dziennikarze są przejęci losem moich zobowiązań alimentacyjnych i zaskoczeni, że nie idę na budowę, żeby tylko je spłacać oraz zadłużenie z tego tytułu. No to konieczne jest krótkie przypomnienie z matematyki na poziomie szkoły podstawowej" - napisał Mateusz Kijowski na swoim blogu. Były lider KOD wyliczył, że musiałby zarabiać 8437 zł brutto, aby systematycznie spłacać zobowiązania.

"Nie piszę tego, żeby się czegoś domagać. Ale żeby odpowiedzieć na wszelkie propozycje i zobowiązania w stylu - na budowie by się zatrudnił, spłacił zadłużenie i pokazał, że jest mężczyzną. Pokazywać nic nie muszę, ale nie spłacę pracując na budowie. Moje zadłużenie będzie rosło" - wyjaśnił Kijowski.

Aha, a jak będzie siedział na kanapie i trzepał gruchę, to zadłużenie nie będzie rosło.
I te jego "potrzeby". Ponoć ma płacić 2100 alimentów, a wyliczył sobie, że potrzebuje ponad 8000 laugh

Co za gównojad. Idealna twarz kodziarstwa laugh

laugh to już wiadomo skąd PiS ma 50% poparcia jak ta opozycja to jakaś kpina

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
Originally Posted by czubek
o kurwa

Ja pierdolę.

Kopa w dupę mu powinni dać, żeby się za robotę wziął, a nie pieniądze dla niego zbierają.
Twierdzi, że nie może znaleźć pracy... taaa, jasne. To jeden z tych nierobów spod budki z piwem, którzy całe życie czekają aż im ktoś da 10 tysiaków za nic nierobienie.
Niedawno jakiś właściciel restauracji pisał do niego, chciał go kierownikiem zrobić, a ten nawet się nie odezwał.

Teraz siedzi, pierdzi w stołek, płacze, że alimenty musi płacić i szuka frajerów, którzy zasponsorują lenistwo kodziarzowi i spłacą jego długi.

Ten kraj jest pełen idiotów puke

ja tam uwazam ze takie popierdolce jak ty wplacaja mu kase... takie popierdolce jak ty wplacaja do torunia, takie popierdolce jak ty ty pisza popierdolone rzeczy. takie popierodolce jak ty,,, no bo kto????

ahuj cie obchodzi kto teu pojebowi daje kase, tak jak kase daje oo podgrzybkowi???
martwcie sie o siebie, ja nie daje ty nie dajesz to kto dje na to gowno???? ahuj i w dupe..... niech daja wiecej!!!!!!!!!!!!!

+1
W uju to miec, każdy robi z własną kasą co chce, jeden wpłaci szczytnie na Dom dziecka czy inne Hospicjum, a drugi takiej mendzie jak Kijowski, lage na to kłaść.

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

TriumfWoli jakie miasto reprezentujesz
?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
z topowych lig to w sumie tylko Włoska jeszcze nie zna mistrza

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
slupek lipsk

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
WISŁA BAN DO GD NA LUTY .. "MĄDRZE" TO ZROBILI ..

Blade Runner
Blade Runner
Pudło - daleko mi do popierdolca, który będzie wysyłał kasę jakimś nierobom i kombinatorom żeby dalej mogli leżeć na kanapie laugh

Średnio obchodzi KTO mu daje - durnie zawsze się znajdą.

Co nie znaczy, że nie mogę się pośmiać z ludzkiej głupoty. I tego jak ludzie dają się dymać cwaniakowi.

B
member
member
B Offline
Triumf Woli zgoda co do Ally,ale startu nie miała dobrego
Bks,chyba Kate taka ksywa jak tak teraz czytam
ona to w jakieś romanse się chyba wdała nie tam co potrzeba : D
na wyjazdach jest mega fajny klimat,żyłem elegancko na Ekwadorze w Nieczech z chłopami z Lecha,jako kibic z L,w Hiszpani to w ogóle bajka,a takie psiarskie popierdolone jak tam to chyba nigdzie,chłop co miał ogarniać doping,3h spędził w suce,te wszytkie patenty z wejściem,chłopy w majtach race przenosili a ja wlazłem z całym plecakiem do którego mi nikt nie zajrzał
[Linked Image]
Ps. wóda ze świeżego arbuza poezja

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zagłębie włączyło się do walki o mistrza

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak Kate ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by BKS
Originally Posted by mafia
o kurwa

siostra Pawlowicz okazala sie jeszcze bardziej jebnieta od Krystyny
nie@! Moja ulubiona posłanka.Symbol wiedzy i kultury osobistej.Savoir-vivre wyssany z mlekiem matki-Polki! Uroda niespotykana,aparycja cudowna!
to ile się dorzuciłeś dla kijka laugh

Strona 81 z 135 1 2 79 80 81 82 83 134 135

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, 11kera11, aker, alfa, rymoholik), 1,328 gości, oraz 9 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,832
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026