Spoko juz przestaje, chcialem zebyscie napisali minusy tego to zadnego nikt nie napisal, za to lepiej karetki wklejac albo pisac ze ktos jebniety, jak ze wszytskim sa plusy i minusy, dla mnie wiecej plusow i tyle
Minus jest taki, ze nikt z Wawy kto tu pisze tego nie poprze bo na swoj klub sciaga automatyczna katastrofe czyli brak mistrzostwa w wiejskiej ekstralipie co sezon.
Spoko juz przestaje, chcialem zebyscie napisali minusy tego to zadnego nikt nie napisal, za to lepiej karetki wklejac albo pisac ze ktos jebniety, jak ze wszytskim sa plusy i minusy, dla mnie wiecej plusow i tyle
chcesz oglądać ruską kurwę z doniecka to jedz na Ukrainę granice otwarte
Minus jest taki, ze nikt z Wawy kto tu pisze tego nie poprze bo na swoj klub sciaga automatyczna katastrofe czyli brak mistrzostwa w wiejskiej ekstralipie co sezon.
uważasz że Szachtar chciałby grać w Polskiej Ekstraklasie ?
W Polsce grają zespoły z Polski a nie z Ukrainy to jest proste
Vaduz gra w SUI monaco gra we FRA Wellington gra w Australii w MLS Masz kluby z Kanady Swansea gra w PL Cardiff gra w Championship takich przykladow jest pewnie wiecej
nie wiem czy chcialby grac w PL bo to biznes, jakby im sie oplacalo to pewnie tak
to żadne przykłady Vaduz i MOnaco nie mają gdzie indziej grać słonzi i cardif to samo bo liga walijska to tns i amatorzy
jak zadne przyklady, rozne sa powody ze te kluby nie graja w swoim kraju, ale jest tez przyklad z Polski, w zuzlu masz klub lokomotiv Daugavpils, a niby w PL zespoly z Polski powinny jezdzic
żużel dla żużlowców to że ktoś jest pedałem nie znaczy że i ty masz nim być nic mnie nie przekona do tego żeby w POLSKIEJ lidze piłkarskiej grał zespół z innego kraju
MI bardziej chodzi o takie cos jak Lipsk w Niemczech lub Ararat Moskwa w Rosji, lipsk musial sie przebijac pare lat do bundesligi tak samo jak ararat ktory zaczal od 3 poziomu rozgrywek a celem jest oczywiscie 1 poziom. Raczej widzialbym to tak ze powstaje nowy klub we WRO ( bo tam tylu UKR) z graczami szachtara tylko tyle ze nie musi sie przebijac z ktorejs tam ligi tylko od razu do ekstraklasy
nie chcesz to nie czytaj, ja CI nie radze w co masz brnac dalej, nie wiem moze jest tu opcja zablokowania zebys nie widzial to co wypisuje to polecam albo zglos zeby mnie wyrzucili bo pisze na forum pilkarskim o pilce a nie wklejam golych dup zebys mial chwile podniety