|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bedene pojedzie majchrzaka i mecz hurkacza zadecyduje
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
2-gi zespol gra z ostatnim i kurs 1,57 to nie bylo normalne moze jakis dziwny sklad, tam jakies play-offy i moze te mecze nie maja teraz az takiego znaczenia, nie wiem, nie znam sie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
juz księgowy na kucyku księguje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Braunschweig po o2,4
1,42
1290,00 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Szczegóły zdarzenia, do jakiego doszło w niedzielę 28 stycznia opisało "Echo Dnia". Według informacji lokalnej gazety Jedynak miał feralnego wieczora zostać sam w mieszkaniu mieszczącym się na 4. piętrze bloku przy ulicy 11 Listopada w Tarnobrzegu. Jego współlokatorzy opuścili wynajmowany lokal, a w tym czasie 18-latek chciał wyjść na balkon. Wtedy tak niefortunnie się poślizgnął, że przeleciał przez barierkę i spadł z dużej wysokości na ziemię. Jak informuje dziennik, powierzchnia na szczęście była częściowo rozmoknięta i upadek został zamortyzowany.
Bramkarz Siarki upadł na nogi i doznał bardzo poważnych uszkodzeń dolnych kończyn. Szczęście w nieszczęściu, że udało mu się jednak przeżyć upadek z kilkunastu metrów. Jedynak został natychmiast przetransportowany do szpitala w Tarnobrzegu, gdzie czekają go operacje. - Przy odpowiednio poprowadzonej rekonwalescencji i rehabilitacji powinien powrócić do normalnego życia. Niestety, dalsze uprawianie sportu będzie praktycznie niemożliwe - piszą dziennikarze "Echa Dnia".
- Oczywiście wiem o całym zdarzeniu, jednak to bardzo delikatna sprawa. Staramy się mu pomóc w tych trudnych chwilach, czeka go rekonwalescencja i rehabilitacja. Wszelkie plotki, jakie się pojawiają, na pewno nikomu nie są potrzebne - mówi Dariusz Dziedzic, prezes Spółki Akcyjnej Siarka Tarnobrzeg, cytowany przez gazetę.
Jedynak urodził się 26 listopada 1999 roku w Żywcu. W wieku 16 lat zdebiutował nawet w meczu sparingowym w barwach Podbeskidzia Bielsko-Biała. Później w swoim fachu szkolił się jeszcze w Akademii Piłkarskiej Ruchu Chorzów czy w Bałtyku Koszalin. W styczniu 2017 roku przeszedł do Siarki Tarnobrzeg. W trwającym sezonie 2017/2018 był rezerwowym bramkarzem tarnobrzeskiego klubu, który występuje w rozgrywkach II Ligi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juve 1, teraz Atalanta ładować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam wszystkich, dawno mnie tu nie było
jakieś peffki na dzisiaj?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Milan jaka pajęczyna  fiu fiu.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
czy orientuje sie gdzie znajde jakis live stream do meczu pucharu ugandy villa - hope doves ? chciałem do piwka obejrzeć, ale nie moge znalesc....w zasadzie nie wiem gdzie szukać. dziekx
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Milan jaka pajęczyna  fiu fiu. ciągle mało. po o2,5 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Szczegóły zdarzenia, do jakiego doszło w niedzielę 28 stycznia opisało "Echo Dnia". Według informacji lokalnej gazety Jedynak miał feralnego wieczora zostać sam w mieszkaniu mieszczącym się na 4. piętrze bloku przy ulicy 11 Listopada w Tarnobrzegu. Jego współlokatorzy opuścili wynajmowany lokal, a w tym czasie 18-latek chciał wyjść na balkon. Wtedy tak niefortunnie się poślizgnął, że przeleciał przez barierkę i spadł z dużej wysokości na ziemię. Jak informuje dziennik, powierzchnia na szczęście była częściowo rozmoknięta i upadek został zamortyzowany.
Bramkarz Siarki upadł na nogi i doznał bardzo poważnych uszkodzeń dolnych kończyn. Szczęście w nieszczęściu, że udało mu się jednak przeżyć upadek z kilkunastu metrów. Jedynak został natychmiast przetransportowany do szpitala w Tarnobrzegu, gdzie czekają go operacje. - Przy odpowiednio poprowadzonej rekonwalescencji i rehabilitacji powinien powrócić do normalnego życia. Niestety, dalsze uprawianie sportu będzie praktycznie niemożliwe - piszą dziennikarze "Echa Dnia".
- Oczywiście wiem o całym zdarzeniu, jednak to bardzo delikatna sprawa. Staramy się mu pomóc w tych trudnych chwilach, czeka go rekonwalescencja i rehabilitacja. Wszelkie plotki, jakie się pojawiają, na pewno nikomu nie są potrzebne - mówi Dariusz Dziedzic, prezes Spółki Akcyjnej Siarka Tarnobrzeg, cytowany przez gazetę.
Jedynak urodził się 26 listopada 1999 roku w Żywcu. W wieku 16 lat zdebiutował nawet w meczu sparingowym w barwach Podbeskidzia Bielsko-Biała. Później w swoim fachu szkolił się jeszcze w Akademii Piłkarskiej Ruchu Chorzów czy w Bałtyku Koszalin. W styczniu 2017 roku przeszedł do Siarki Tarnobrzeg. W trwającym sezonie 2017/2018 był rezerwowym bramkarzem tarnobrzeskiego klubu, który występuje w rozgrywkach II Ligi. Nie ma nigdzie info ile w wydychanym.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Dzień dobry 
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
czy orientuje sie gdzie znajde jakis live stream do meczu pucharu ugandy villa - hope doves ? chciałem do piwka obejrzeć, ale nie moge znalesc....w zasadzie nie wiem gdzie szukać. dziekx tutaj: [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mafia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak taki gość jak Carvajal może grać w Madrycie... po znajomościach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juve GSM. Atalanta strzelać i Milan po overek
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
czy orientuje sie gdzie znajde jakis live stream do meczu pucharu ugandy villa - hope doves ? chciałem do piwka obejrzeć, ale nie moge znalesc....w zasadzie nie wiem gdzie szukać. dziekx post miesiąca luty myslałem że już nic nie przebije prośby o stream do meczu Mongolia-Zair a jednak
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
czy orientuje sie gdzie znajde jakis live stream do meczu pucharu ugandy villa - hope doves ? chciałem do piwka obejrzeć, ale nie moge znalesc....w zasadzie nie wiem gdzie szukać. dziekx post miesiąca luty myslałem że już nic nie przebije prośby o stream do meczu Mongolia-Zair a jednak koneser
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|