|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podobna sytuacja do Legii Skorży, która miała nie mieć przeciwnika, a traciła bez sensu punkty w przerwie od ogrywania ogórów paroma bramkami
nie mówię, że teraz też tak będzie, ale wieszać medale po jednym meczu deklasacyjnym i drugim wygranym rzutem na taśmę to mocno na wyrost, zwłaszcza że w Lubinie to raczej Zagłębie grało, a Legia strzelała
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zwłaszcza, że nie wiadomo jeszcze co Jaga prezentuje - póki co ojebali na luzie Piasta, a mamy wszystko w rękach, wystarczy kontrolować stratę i wygrać h2h
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie, na mistrza i o to walczymy i wierze ze damy rade To jesteś mega optymistą. Tym bardziej przy dzisiejszej postawie Legii. przesadzasz i płyniesz na fali entuzjazmu Legia w obronie gubi się strasznie jak widać i daje tym ogórom mnóstwo szans. Poważniejszy przeciwnik jak Zagłębie pokazał braki Legii i że da się ich spokojnie ogrywać i spychać do defensywy. Plus nie każdy jest tak tragiczny w obronie jak Śląsk. Przyjdą poważni przeciwnicy, albo dobrze murujący z kontrami i będzie ciekawiej. Z Lechem i Jagą Legia nie będzie miała tak łatwo. Lechia swoje też spróbuje urwać. Szanse są, trzeba wykorzystać. Entuzjazmu?  Oczywiście, że tak. Sam mimo wszystko liczę na Lecha. O Jagielloni w kwestii mistrzostwa w ogóle nie pomyślałem nawet. Nie jest to prowokacja z mojej strony.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chelsea nie odpuszcza przed Barcą - 4 A co to za poważny przeciwnik? Litości 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nikt nie myśli o Jagiellonii w kontekście czegokolwiek - to standard, który mnie nie dziwi
szkoda, bo to jedna z trzech najlepszych drużyn w Polsce od paru lat - jeśli nie my obok Lecha i Legii to kto ma walczyć o MP?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podobna sytuacja do Legii Skorży, która miała nie mieć przeciwnika, a traciła bez sensu punkty w przerwie od ogrywania ogórów paroma bramkami
nie mówię, że teraz też tak będzie, ale wieszać medale po jednym meczu deklasacyjnym i drugim wygranym rzutem na taśmę to mocno na wyrost, zwłaszcza że w Lubinie to raczej Zagłębie grało, a Legia strzelała Tazen Wy macie chyba 2 mecze z Cracovią na ostatnie 12 wygrane , oni Wam nie leżą wyraźnie . Skąd u Was taki optymizm ? . W Piaście fajerwerków nie było (oprócz gola Frankowskiego) , słaby Piast .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie mówię, że teraz też tak będzie, ale wieszać medale po jednym meczu deklasacyjnym i drugim wygranym rzutem na taśmę to mocno na wyrost, zwłaszcza że w Lubinie to raczej Zagłębie grało, a Legia strzelała Tazen Wy macie chyba 2 mecze z Cracovią na ostatnie 12 wygrane , oni Wam nie leżą wyraźnie . Skąd u Was taki optymizm ? . W Piaście fajerwerków nie było (oprócz gola Frankowskiego) , słaby Piast . Jeśli chcą mieć Legię ciągle na widelcu to trzeba to wygrać. Plus Probierz, który przekombinuje jak zwykle przeciw byłym klubom. Nie wiem czy optymizm, ja mam różne uczucia co do jutrzejszego meczu i nie zdziwi mnie remis, raczej myślenie życzeniowe - chcemy wygrać i musimy jeśli chcemy o coś walczyć
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Kolesie z bialego odlecieli jak zwykle ból dupska względem Legii niesamowity  spierdalaj beks-o swędzi dupsko i dobrze ma boleć  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i nie przesadzajmy, bo ograliśmy Piasta praktycznie bez większego wysiłku, nie trzeba fajerwerków w meczu
Legia jebie Śląska na stojąco praktycznie, fajerwerki są w wyniku
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Beks dlaczego już się nie logujesz ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ajaccio mogłoby pogocić btsa kurfa macia i się zesrało eh Legia i Slask chociaz po 1 roznym w 2 polowie dawac
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Gajos u prezesa na tvp hd
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kto dziś czaruje? Master, Fechu? Dawać tam gola dla Lester 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nikt nie myśli o Jagiellonii w kontekście czegokolwiek - to standard, który mnie nie dziwi
szkoda, bo to jedna z trzech najlepszych drużyn w Polsce od paru lat - jeśli nie my obok Lecha i Legii to kto ma walczyć o MP? macie gen komleksu niższości zawsze pokrzywdzeni, zawsze ktoś wam karnego nie podyktuje, nawet var jest przeciw Wam i do tego wszystko jeszcze NIKT O WAS NIE MYŚLI
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I teraz wjeżdża Kura z tabelą z Weszło
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tabela weszło mówi jasno kto jest ciągniety za uszy a komu rzuca się kłody pod nogi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I teraz wjeżdża Kura z tabelą z Weszło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkoda, bo to jedna z trzech najlepszych drużyn w Polsce od paru lat - jeśli nie my obok Lecha i Legii to kto ma walczyć o MP? macie gen komleksu niższości zawsze pokrzywdzeni, zawsze ktoś wam karnego nie podyktuje, nawet var jest przeciw Wam i do tego wszystko jeszcze NIKT O WAS NIE MYŚLI  a ty masz gen niedojebania umyslowego i stawiania siebie na piedestale, ale to moze wspomnienia z dziecinstwa i hasania po haldach weglowych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kto dziś czaruje? Master, Fechu? Dawać tam gola dla Lester  ok, zapamiętam 
|
|